ישראל של שנות ה-2000

bimbo.

New member
מזעזע!!! אם במדינתנו, שנשפכים ../images/Emo7.gif

בה כל כך הרבה כספים על ראוותנות, היו מראיינים פחות סלבריטאים שלא תמיד יש להם מה לומר (אבל מדברים כל הזמן) ופחות תכניות על אוכל (גם פה נשפכים כספים חופשי), אם במקום אלה היו מראיינים מובטלים ואנשים שצפויים להשלכה לרחוב (למרות שזה לא כל כך צבעוני), אולי היה משהו זז אצלנו לטובתם, וגם הכספים שהיו חוסכים, היו מוצאים את הכתובת הנכונה. עצוב ומזעזע!

כמה שזה מוכר

כמה שחלקים מהסיפור הזה תואמים את החיים שלי. אתמול הסתכלתי על בעלי, הוא נראה כל כך זקן ועייף, כואב הלב.

shy-1

New member
הכתבה על המובטל מרמלה אכן מזעזעת

ואין מה להגיד, היא מייצגת עשרות אלפי מובטלים אחרים במצבו. אך לצערי, המצב עוד יורע, והסיבה היא פשוטה: הממשלה אינה מפנה את משאביה למקומות הנכונים, ומתעלמת מתוך טמטום ורשעות מאזרחיה. והמצחיק ביותר, שרוב המובטלים, וחסרי האונים, דווקא הם אלה, שהצביעו עבורה אני יכול לכתוב פה 1000 שורות להוכחת טענתי, אך אני בטוח שאתן/ם יודעות/ים אותן בעצמכן/ם. SHY

AYELET1

New member
וה"מצחיק" עוד יותר הוא ש...

האבטלה היתה גם בימי הממשלה הקודמת. נכון שהיא הלכה וגדלה, אך זו היתה ה מ ג מ ה אז!

shy-1

New member
זה דווקא העצוב, הממשלה הזו נבחרה

על מנת לנסות לפתור בעיה זו ואחרות, ולא להשתמש בתירוץ שגם קודם היה רע. לא נבחרה ממשלה לתירוצים, היא נבחרה משום שהבטיחה שתשפר הכל SHY

bimbo.

New member
דעתם של נבחרינו היא כזו: ../images/Emo66.gif

נכון, הבטחנו, כי זה היה צורך השעה. עכשיו זה לא צורך השעה, אז אנחנו לא מקיימים. אז מה? מה שמגיע להם זה

למעלה