ישראל עולה שלב בפדרציה

evia86

New member
ישראל עולה שלב בפדרציה

הבנות מובילות 2:0 על בוסניה והבטיחו נצחון, נקווה להצלבה סבירה ושאנה לא תהיה עייפה מדי

oren987

New member
אפשר לסמוך על אנה!! ../images/Emo47.gif

אם יש מישהי שאני סומך עליה - היא אנה שלנו!! נכון, שיש לה בעיה רצינית של כושר - ושהיא מתעייפת מאוד מהר (טוב, היא כבר לא כל כך צעירה), אבל מול מתמודדות מהמאייה השנייה בעולם, לא צריכה להיות לה כל בעיה!! מה שמטריד אותי זה הטורניר בקרואטיה - אליו חשוב שאנה תשמור כוחות, ושתשתדל להגיע לשלב הגבוה ביותר, מאחר ושנה שעברה הגיע לרבע הגמר, מה שאומר שהיא עלולה להפסיד בטורניר זה נקודות!! חשוב לתת פוש אחרון לקראת הרולאן גארוס בחודש הבא, כי אנה מדורגת 34, ובעלת סיכויים טובים מאוד להיות מדורגת!! אני כרגע מנסה לבדוק אם טוזיאה תשתתף בגראנד סלאם (ולמרות פרישתה יש סיכוי טוב שכן)- וכנ"ל לגבי דוונפורט, כאשר אם שתיהן לא תשחקנה - אז אנה תדורג (אם היא לא תיפול מאוד בטורנירים האחרונים שיש לה עד הסלאם), ואז אני חושב לראשונה (נכון אלון???), תהיה לנו ישראלית מדורגת בגראנד סלאם - בניסיון לשבור את רצף 7 ההפסדים בסלאמים האחרונים!!! בהצלחה!!

אלון222

New member
זו לא בעית כושר

דע לך אורן שאנה נחשבת לאחת מבעלות הכושר הטובות בסבב!! אבל סגנון משחקה הידוע מהקו האחורי גורר אותה כמעט כל משחק לשעתיים ויותר ולכן בסה"כ היא משחקת יותר שעות ואם בטורניר גדול צריך לשחק כך כל יום אז מתעיפים. הטניסאיות הגדולות גומרות די הרבה משחקים בשעה ולכן הן רעננות. בכל שאר דבריך - אמן ואמן.

hillly377

New member
איזה כיף!

אני חושבת שלכל השחקניות הישראליות היה חלק חשוב ונכבד בניצחון, נכון שאנה היא המנהיגה שלהם כי סה"כ כרגע היא הכי טובה עם הרבה יותר ניסיון מכולם כם ניצחונות מרשימים על שחקניות בעשירייה הראשונה אבל ממש כל הכבוד לכל השחקניות שלנו! עכשיו מישהומוכן להסביר לי כל מה שהוא יודע על גביע הפדרציה? אנחנו בבית א´ או בבית ב´? מה הולך שם בכלל? אני ממש לא מעודכנת בנושא הזה...

למעלה