ישראל - סרביה טייק 1

סלים וארזה

New member
מנהל
ישראל - סרביה טייק 1 לא נראה לי שיש סיכוי לנבחרת ישראל, אבל באמת אם הנבחרת הפיקה לקחים מטורניר מקדוניה, ההפסד לא אמור להיות תבוסה גדולה מדי.
אם המשחק היה על בגמר על תואר, אז ייתכן שתיאודוסיץ' היה מקבל פיק ברכיים (בדיחה, לא להתייחס), אבל כעת אין לישראל מי שיכול להתמודד עם בוגדנוביץ', רדוליצה ואחרים. מצד שני ליאור אליהו שב לסגל ויקבל דקות רבות.

איך אמר יבזורי? התוצאה לא חשובה.

סלים וארזה

New member
מנהל
דרך אגב, המחירים של הכרטיסים גבוהים
75 ש"ח לאמצע האולם במשחק אימון גם היום וגם מחר. אני רכשתי כרטיסים למחר כי אני תומך בכדורסל הישראלי, אבל במחירים כאלה קשה ליצור הזדהות של הקהל הצעיר עם הנבחרת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עם איך שהנבחרת נראית
הם לא צריכים לקחת כסף בכלל.
כניסה חינם תמשוך קהל ואולי זה יתן לנבחרת דחיפה

סלים וארזה

New member
מנהל
אין לנבחרת התקפה
החדירות של לימונד לא עובדות, גל מקל רק יכול להפגיז מהשלוש וגם אז הוא לא קלע מספיק טוב, מסירות מתוחכמות לגבוהים תחת הסל נגמרות לרוב באיבודים, אוחיון אנמי ויבזורי כמעט ולא קולע. שון דאוסן מפתיע לטובה ולא בפעם הראשונה, הבעיה היא שהוא על המשבצת של כספי, ולמרות יום לא טוב של הסקרמנטואי, אי אפשר לוותר עליו.
&nbsp
בהגנה דווקא הנבחרת נראתה לא רע. נראה תיאום בין השחקנים, סגירה לריבאונד ולמעט כמה מקרים נקודתיים (כמו דאוסן שהשאיר שחקן חופשי לגמרי ובמזל לא נכנסה השלשה), נראה שאדלשטיין עובד מאוד טוב על עזרה מהוויק סייד עם רוטציה של שחקנים.

למעלה