ישראל נהדרת

RamlaCity

New member
ישראל נהדרת

אבל לפעמים יש תחושה שבא לנוח קצת מהכל. החיים כאן קשים, קשים מאוד אפילו, ובגלל זה כל אדם שפוי רוצה לחיות קצת בשלווה, לא שיש את זה, כי בכל זאת, המשפחה והלב עדיין כאן, אבל אני קוראת את כל התגובות של המתעצבנים ולא כל כך מבינה על מה ולמה? קצת משנים אוירה, מה יש? בכל אופן, לאור הפיגועים האחרונים יש תחושה כזאת של מלחמה באויר כשראיתי בטלויזייה איך בבוסניה יורים על אנשים ברחובות, עשיתי מן שיו כזה , כאילו, איזה מזל ש"כאן" זה לא ככה... והינה, כמה מהר מתרגלים למציאות שפתאום, משום מקום, באמצע ת"א מישהו יירה עליך צרור. אני מרגישה מחנק, אני מרגישה שאין לי כוחות לעשות כאן כלום, והמקסימום שאני מסוגלת זה רק לארוז מזוודה ולטוס. אני לא רוצה לחיות וכל הזמן להסתכל מאחורי הגב, מי שם. הפחד, משתק. והפחד להשאיר את האהובים "מאחור" לא נותן מנוחה. הבעיה, שאני לא יודעת מתי, ואם בכלל יהייה לי שקט. וגרוע מזה, הידיעה, שאין "סוף טוב" והמצב רק הולך ומחמיר, ואין אפשרות לאופטימיות, כי אי אפשר להגיד ש"יהייה טוב" כי לא יהייה. ואם כבר בחו"ל, אז הינה, מתאגדים כולם להיות ביחד כי ככה זה ישראלים, כי זה הטוב וגם הרע ביחד של מה שאנחנו כי אי אפשר עם זה ואי אפשר בלי זה. (איפה מגישים את הבקשות לגילגול הבא?)

yonis

New member
רמלה,נגעת בי עם המילים שלך

אז אומר לך כך,ב67 אבא קרא לי לצאת למלאות שקים של חול-באמת חול הפעם,חחח- ולשים אותם בשורות שורות בכניסה שאת מכירה כל כך טוב ,הייתי בן 11 וכבר אז תחושת המחנק עטפה אותי,המציאות היתה כל כך שונה כבר אז מסיפורי דנידין וחסמבה,אותו מחנק וחסר אונים חזרו ב73 כשהייתי בחווה הסינית לרגע מהסס וכואב, אבל מתפקד. עד שהבנו כולנו שאפשר רק דרך אחת ,הלאה. השנים הללו חלפו וזכיתי לראות את תחילת שנות התשעים את האדץ מבחוץ והיא נראתה תוססת,יוצרת,ומאושרת ומליאת עתיד, אני מאמין שהדברים יסתדרו,כל תקופה והמחנק שלה,מה שניראה כו אפל היום יתמוגג עם השנים כך זה היה עד עכשיו ,אין סיבה שהסטוריה לא תחזור על עצמה ,היא תמיד עשתה,שאלי את לוו,חחח

Gefen

New member
לוו זה רק היסטוריה אמריקאית...

או שלא?? ככה זה נראה לא?...נשיאים...קונספירציות... רק מראה לנו כמה שאנחנו בורים..
ואני משום מה לא מצליחה לשמוע פה רדיו.. ממש מרגיז!! מהמעט שהצלחתי..אז בארץ באמת הרגשה של אוטוטו מלחמה...מפחיד. ובסקר אוןליין של חדשות וואלה 67% ענו שאין מוצא אלא מלחמה כוללת.. אז נכון שההיסטוריה חוזרת על עצמה..ומה...? שוב נחזור על עוד מלחמה, עוד חללים משני הצדדים, עוד אמהות ואבות שכולים ואלפי קברים טריים... בשביל מה? כדי שאחר כך שוב נשב שולחן המו"מ ונחזור אל נקודת ההתחלה. בעיניי זו היסטוריה אכזרית שחוזרת על עצמה. ו....אוףף סלחו לי על נימת הדכאון.. גפן

yonis

New member
גפן הלוואי והייתי מכיר קיצור דרך../images/Emo7.gif

זה טבע האנוש,קודם מקיזים דם,ואחר כך מתגפפים,יש תמיד מחיר לשלום ואני לא כל כך יודע וקובע,גפן אני עצוב כמוך,,,

למעלה