ישראל ? מה העתיד ?

Toronto_guy

New member
ישראל ? מה העתיד ?

אן מה לחפש בישראל.הרבה אנשים הבינו זאת כבר והרבה אנשים כבר יבינו עם הזמן. אז יכול להיות שמחיר הבתים בקנדה גבוה ממחיר הבתים בישראל וקר יותר - אבל כאן אין לפחות מלחמות, האנשים הרבה יותר מנומסים אין כפייה דתית. בישראל בחור הולך ל3 שנים צבא.כאשר הוא משתחרר ורוצה ללכת לאוניברסיטה הוא צריך להיות מינימום גאון כדי להתקבל לאחת הפקולטות היוקרתיות כגון מדעי המחשב , משפטים , רפואה. איזה תמורה מקבלים חיילי קרביים על שירותם ? במילה אחת - כלום. הכסף הולך לחיילי הישיבות מי עושה מילואים ? הערבים ? החרדים ? אז למה ה"מדינה שלי" מעבירה את חוק משפחות ברוכות ילדים שעוזר להם ? כאן אתה מתחיל ללמוד בגיל 18 ולעזעל אתה יכול ללמוד את מה שאתה רוצה !!! 19 שנה היתה ישראל בלבנון ולמען מה ? למעם מה נהרגו מאות חיילים ואחרים נשארו נכים לכל החיים ? וסיפור לבנון חוזר עכשיו בנוסח השטחים - יהרגו עוד מאות עד שממשלת ישראל תחליט להזיז את התחת לפנות התנחלויות בודדות ולעשות " הפרדה " אז לכל הציונים - קדימה תלכו לההרג בשטחים בעוד שאני אפתח את האינטרנט כדי לראות כמה ממכם נפגעתם ! ואפרופו ילדים = כשהבנים של דני סטאר יפצעו בשטחים בעוד כמה שנים רק כדי שממשלה שמאלנית תחזיר אותם עד המילימטר האחרון = שיהיה לך לבריאות ! רק בבקשה אל תדברו איתי על ילדים ! בבקשה ! בישראל אתם משלמים כחמישים אחוז מיסים = חשבתם פעם לאן הולך הכסף הזה ? לממן עוד כמה עמותות דתיות . עוד התנחלויות .עוד שרים.עוד מקורבים תסבירו לי פעם אחת מה פירוש = "המדינה שלי " ? משום מה "המדינה שלי" לא עזרה לאבא שלי שמובטל כבר עשר שנים = לא עזרה לעיירות הפיתוח לא עזרה לאף אחד = תפסיקו לבלבל את המח עם אנטישימיות ישראל זה המקום היחידי בעולם שיהודים נרצחים שם בגלל שהם יהודים תקשיב לזה טוב דאניסטאר הסיכוי שתהיה שואה בישראל גדול אלפי מונים מן הסיכוי שתהיה שואה בקנדה או ארהב בקיצור דאניסטאר = עוד 20 שנה נקבל אותך או את ילדיך בזרועות פתוחות אפרופו מחיר רמת החיים הרבה יותר גבוהה ומחיר הדירות הרבה יותר נמוך אבל זה רק דרך אגב.

winnie

New member
תעשה טובה למדינת ישראל

תישאר בקנדה
כל מה שאתה אומר זה רק דיבורים. אם באמת היה אכפת לך ממה שקורה בישראל, הייתי מנסה לשנות משהו לטובה(מבחינתך, כמובן) טוב לך לשבת בקנדה ולבקר את ישראל, בעוד אתה לא מנסה ולא עושה כלום לשינוי המצב שאתה כה חפץ בו.

אגמים

New member
תעשה אתה טובה...

ותתמקד באתרים המתאימים לך. פה זה פורום של ישראלים החיים בחו"ל. נשמע שאתה לא שייך למים הטריטוריאלים שלנו. לידיעתך, ישראלי נשאר ישראלי אפילו אם בחר לחיות בחו"ל. ולמרות זאת ועל אף, אם תרצה, יכול לבקר את ישראל. להיות ישראלי, לדעתי, משמע שאתה איכפת, שעדיין כואב. מזה אי אפשר לברוח, זה קיים בתוכנו ופותחים יום יום "ידיעות" וה"ארץ" ו"מעריב" ושוב כועסים על מה שקורה. כי ד-ו-ו-ק-א ויותר מהיענים שטומנות את ראשן בחול, הישראלים שחיים בחו"ל, יודעים שיכול היה להיות אחרת. הלוואי שהיה אחרת, לא היה צריך להציל את הילדים שלנו ולעזוב. ובכלל, מה אתה עושה בפורום של חו"ל???

Toronto_guy

New member
מדובר בהצגת המצב

לא לא בא לי להתאמץ.לא בא לי לשנות. ןלא ממש איכפת לי מה קורה במדינה שלכם. האידיאולוגיה ניגמרה בסבא שלי שהגיע ארצה. משפחתי עשתה מספיק למען האידיאולוגיה. אם לעומת זאת בעתיד יהיה רע מאוד בקנדה וטוב בישראל אחזור לישראל ואבקר את קנדה.

DJNYC

New member
"במדינה שלכם" ../images/Emo35.gif

אם לא מעניין אותך, אז תגיד לי באמת, למה אתה פה? ברצינות. אף אחד לא יכול להכריח אותך שיהיה לך אכפת, אבל אם לא מעניין אותך, למה אתה בא לפה?

leon73

New member
עשה טובה לכולנו....

ובהזדמנות הראשונה לך אל שגרירות ישראל הקרובה והחזר את דרכונך הישראלי. כשיהיה לך רע בקנדה אל תחזור לארץ לא צריכים אנשים כמוך

עד עכשיו שתקתי.......

טוב נמעס ממך טורנטו גאי האידיולגיה שלך כפי שאני הבנתי את זה היא כך: לעזוב את המדינה יאללה לפרק תבסתה הפסדנו , לא שווה לנסות העם היהודי טיפש מידי בישביל מדינה משל עצמו מה לעשות חייבים לחיות במדינות אחרות" התאוריה שלך היא זאת שתוביל אותנו למוות ולא עם נישאר פה ונעשה משהו לצערי כרגע האוכלוסיה בישראל בורה מידי ולא יכולה לתקן מה שהיא לא מבינה וזאת הבעיה שלנו במקום להקים ממשלה חילונית,לצמצם בחזרה את הממשלה להכריח לצבא את כולם ,ולהתחיל לעשות דברים חכמים עושים בדיוק ההפך בגלל דברים פולייטים מטומטמים ובקשר לצבא אני שמח מאוד מאוד לעשות צבא ולא הייתי מוותר על זה בישביל כלום ובטח שלא בישביל לחיות במדינה זרה שהיא לא שלי וכן טורנטו גאי אני מרגיש שהיא שלי ,שלי כיהודי,כציוני ואני נישאר כאן בישביל לנסות לשפר את המצב ולא מקפל את הבסטה בישביל חיים מזויפים תודה

אגמים

New member
אז בוא תלמד

ראשית דבר: יש לכבד את זכותו הזולת למחשבה שונה משלך. צריך ללמוד להקשיב, גם אם לא מסכימים, גם אם לא מצליחים לשכנע, עדיין להתיחס בגישה חיובית, המכבד את הזולת ובתמורה - גם אותך. וכאלה, יש עוד הרבה הרבה, בחיים "המזוייפים"... באמת לא יזיק ללמוד.

למעלה