ישראל - מדינה עם 45 מליון תושבים

ישראל - מדינה עם 45 מליון תושבים

אני יודע שזה לא בדיוק הפורום הנכון לדיון הזה, אבל הייתי מוכרח (ולו בגלל העובדה שאני מכיר את דעותיהם של מנכ``ל הפורום והחבר המטייל שלו על הנושא). מה דעתכם על המספרים המדהימים שפירסמו וואלה ו-IOL לגבי כמות הדפים הנצפים שלהם לכבוד האיחוד? לפי המספרים האלו יש בישראל איזה 45 מליון אנשים וכל מה שהם עושים כל היום זה לגלוש באינטרנט, ורק בוואלה ו-IOL. אז בקשר לזה, יש לי שאלה. האם בוואלה מחשיבים את כל הריפרשים שדוחפים לנו בעמוד הראשי (כי אז באמת אני יכול להאמין למספרים)? האם ב-IOL עדיין מפרסמים את כמות הפייג`-ויוז לפי ספירה של חנינא? הרי פיטרתם אותו, יללא תכניסו קאונטר.

סיינפלד

New member
וואלה אתה צודק

תגיד ןאם יכניסו קאונטר אז אי אפשר לרמות?? כל מתכנת מתחיל יודע לכוון ת`קאונטר איך שהוא רוצה. 45 מיליון??!! קראת את הכתבה על יונתן בן ארצי ב- TheMarker ??? אומנם אני לא בעד קטילות אישיות אבל אין עשן בלי אש. שוק האינטרנט הישראלי נכנס לפרופורציה וכמו שתמיד אמרתי - רק הגדולים / החזקים והטובים ישארו.

כמו שכבר כתבתי בעבר...

באחד מהמאמרים שלי ב-TheMarker כבר כתבתי מזמן שרק החזקים ישרדו ובקרוב נראה מיזוגים ואיחודים, ו...אופס, וואלה ו-IOL מתאחדים. בקרוב נענע יהיו חייבים להתאחד עם מישהו אחרת הם יעלמו וישארו רק וואלה-IOL ו-MSN. כמו שכתבתי אז, אני לא אתפלא אם נענע יתאחדו עם YNET או מעריב. אגב, האדון TVGUY מספר לי שבתפוז יש היום ים חשיפות. האמת, באמת אתר לא רע. שיפרו מאד את התוכן, הפורומים וכו`. איפה איפה הימים של 1996 שהיה לנו רק תפוז וואלה ו-IOL? הקיצר, תפוז חייבים מהר מהר למצוא שותף אסטרטגי (כזה מהסוג עם הכיסים העמוקים), אחרת הוא יעלם, למרות השיפור הניכר שחל בו בזמן האחרון. נב סיינפלד, איך הם הצליחו לגייס תותח כמו TVGUY לנהל להם פורומים, שיחקו אותה...

tvguy

New member
אינטרנט ישראלי-פיקציה

45 מיליון חשיפות להלן ההסבר: א. הספירה נעשית ע``י הבאנרים ולא דפים נצפים. ב. ריפרש אוטומטי - iol מומחים בכך ( ההוא שפוטר פעם נפל איתי בנושא הזה ויצא מאוד רע משיחה שהתנהלה ביננו). ג. 120 עובדים ב IOL ועוד 150 עובדים בוואלה מייצרים מאות אלפי חשיפות ביום ד. באנרים בגודל פיקסל שמוחבאים ליד לינקים במנוע החיפוש ה. חשיפות מבאנרים בעמודי הפורומים - תחשבו על זה, זה גאוני בקהילות iol יש כ 300 הודעות בשעה, אחלה קהילות אין מה לדבר אבל תחשבו כמה חשיפות זה מייצר כי הרי אנשים באים לכתוב ולקרוא הם לא מתייחסים לבאנרים. אני אישית לא קונה שם מדיה בגלל קליק רייט ממוצע מתחת לכל ביקורת (0.03) ו. לוגו וואלה בעמוד הבית משתנה מהקלקה להקלקה, תחשבו איזה מפעל חשיפות זה. ז. ולבסוף, המפרסמים ומשרדי הפרסום שכל היום מחפשים את הבאנרים שלהם ובודקים איזה באנרים של מתחרים שלהם עלו, משרד מסויים שאני מכיר אמר לי שרק הוא דופק איזה 200 ריפרשים כל יום) חוץ מזה אני בעיצומה של כתבה בנושא דלות האינטאקטיב הישראלית שתפורסם בשבוע הבא ב themarker אז אני לא רוצה לחשוף משהו ממה שיאמר שם

cow2002

New member
אסקיוזמי?

אי או אל הוא פורטל נהדר. אמנם אין בו הרבה תוכן אבל האינדקס והקהילות שלו ממש חלה ושלא נשכח את חדשות הארץ וכו... בנוגע לוואלה, אין לי מה להגיד אתר מחורבן שחוץ מהחדשות ועוד כמה דברים אין מה למצוא בו, הפורומים מחורבנים לאללה ורק בגלל המותג מישהוא בכלל נכנס אילהם...

tvguy

New member
IOL

הטענה כלפיט IOL היא לא על איכותו איכות הקהילות אינה מוטלת בספק הטענה כלפי IOL היא שאין להם תוכן ושהם עושים מניפולציה בחשיפות

טובות הנאה מיניות

תפוז מספקים ל tvguy נערות ממיטב התוצרת. אמנם זה לא מספיק, כי אפשר להשביע את רעבונו - אבל שמעתי שיש גם צילומים עסיסיים במיוחד שבינתיים משאירים אותו בניהול הפורום. :) respect

היטים

בIOL עוד סופרים היטים, אבל זה לא מתוך כוונה רעה, או חס ושלום לרמות מישהו הם פשוט באמת לא יודעים את ההבדל בין היטים לפייג` וויוס או יוזרים. ןכלך מי שמכיר את IOL יודע שזה נכון.

למעלה