ישראל - לאבדון.

ישראל - לאבדון.

המצב הבטחוני במוגדישו של שנות ה-80´ היה טוב בהרבה מזה של ירושלים רבתי מודל 2002. הכלכלה הישראלית בקאנטים, ולא רחוק היום שתורים ארוכים ישתרכו ברחבי המדינה, כאשר אנשים רעבים המשתוקקים ללחם ולפרוסת נקניק יצבאו על דוכני המזון, כפי שהיה ועודנו במדינות חבר העמים (רגע, זה כבר קורה, לא?). השלטון הישראלי מושחת ומלא בעסקנים אימפוטנטים, בגזענים פאשיסטים (כץ, ליברמן, איתם ושות´), באנשי דת מטורפים ובשאר זבל אנושי שגורם לקריסה מוחלטת של "הדמוקרטיה היחידה במזה"ת" (MY ASS). החברה הישראלית שסועה ומפולגת, כאשר יהודים תומכי טרור קוראים להשמדתם של יהודים מתונים יותר, הרוצים לחיות בשלום. גבולות המדינה אינם מוגדרים, והמדינות השכנות מגלות עוינות בלתי פוסקת לארץ. המצב הדמוגרפי של מדינתנו העלובה אף הוא אינו מזהיר, כאשר הרוב היהודי החילוני במדינה הולך ונעלם (מה שמשאיר שתי ברירות ריאליות- מדינה ערבית נוספת במזה"ת או מדינה יהודית פאנאטית, נוסח איראן החומייניסטית). יותר ויותר אנשים עוזבים את הארץ לאירופה ולארה"ב. ההערכה שלי - מדינת ישראל תחדל מלהתקיים בעוד כ-10 שנים. ישראלים רבים יאולצו מתוקף הנסיבות לנטוש את הארץ בעקבות המלחמה הזוועתית שתפרוץ כאן, ויקבלו תקן "פליטים" ברחבי העולם, מה שיגרור גל אנטישמיות חריף מזה של סוף שנות ה-30. כואב לי להגיד את זה, אין לכם מושג כמה, אבל: הרצל, נכשלת.

EverMan

New member
לא הרצל הוא זה שנכשל

אם כי אנחנו. החבר´ה שעלו לארץ לאכלס את הקיבוצים ,החבר´ה שבנו את המדינה. אנחנו לא החדרנו ערכים לצעירים ותראה מה עלה איתם. תרבות של מוזיקה ערבית ושנאת האחר.

זהו אתם מסכמים כבר את הכישלון.?!

של המדינה?! נזכרתי בבדיחה בדבר אחר (ידיעות): "אם כל המדינה תיהרס,אפשר יהיה תמיד להגיב מהים. מה לא מובן כאן?"-כך שלא צריך להתייאש יותר מדיי מהר, יש תקווה!!!
אגב, חיל הים לא הכי בלט במלחמות השונות. את העצמאות אפיין בעיקר החי"ר העקשן, את ששת הימים-חיל האוויר בעיקר ואת יוה"כ- חיל השריון במיוחד. כך שבמלחמה הבאה (לאור המצב הנוכחי היא מתישהוא תפרוץ) ,יצטרכו להוכיח שם משהו!!! חוץ מזה מה רע בתרבות של מוזיקה ערבית?! אני אישית לא אוהב מוזיקה מזרחית ודומיה,אבל עדיין לא צריך לבוא בביטול לתרבות שלמה. ענבר =חיים חפר???

.המוסד

New member
יש לי שיר ערבי

"פלשתין אהובתי, איך אעצום את עיניי, ובתוכן יש רק כאב..."

EverMan

New member
לא דיברתי על כשלון מדיני

דיברתי על כשלון חברתי , על זה שאין אנשים איד´ כמעט בישראל , על זה שכל ה"פרוייקטים הציונים" של פעם קורסים היום, על זה שהיום אנשים כבר לא זוכרים מה הרצל אמר , ולא זוכרים מה זה המערך ולא זוכרים מה זה חירות ומה הם באמת מייצגים. אולי מבחינת הצבא אנחנו בסדר , אבל מבחינת האופי של המדינה אנחנו רק מדרדרים ! איפה השירים של הלהקות הצבאיות ? איפה שירי אהבת המולדת ? "...ארץ ישראל שלי יפה , ארץ ישראל פורחת..." היום המוזיקה השולטת היא למשל : " עזבת אותי , כואב לי בלה בלה בלה..." איפה יש בזה אהבת מולדת ? זוהי מוזיקה עצובה מכל מובן אפשרי על רקע של לחן ערבי. (ונראה את האדם שיגיד שזה לא כך , כי משם זה בא , ולא יעזור לאף אחד שום דבר).

Pacha

New member
רגע רגע

"מוזיקה על רקע לחן ערבי" זאת לא גזענות ?

EverMan

New member
לא.

מאיפה בא הלחן של המוזיקה המזרחית ? משמה בדיוק ! ארצות המזרח ! ולא מדובר פה על מזרח אירופה כי על מזרח אפריקה ועל המזרח הקרוב אלינו : ערב הסעודית

Pacha

New member
אתה אמרת

"נהפכנו לתרבות של שנאת האחר ומוזיקה ערבית" משהו כזה עכשיו ואגנר אמר: היהודי לא מבין במוזיקה, הוא חקיין, מוזיקת בית הכנסת משחיתה את המוזיקה הגרמנית. זה מה שאתה אמרת בעיקרון המוזיקה הערבית הורסת לנו את התרבות וכולנו יודעים שואגנר היה אנטישמי

EverMan

New member
מישהו השווה משהו לואגנר ?

אני אומר שהמוזיקה שהיום שולטת במשק הישראל היא מוזיקה עם לחן ערבי. ומעבר לכך שנאת האחר זה על הפילוג הענק בעם , בעיקר בין דתיים-חרדים ויהודים-ערבים וכו´.

Pacha

New member
זה לא מה שאמרת

אמרת כאילו לאן הדור הזה הולך כול היום שומע מוזיקה ערבית במובן של מוזיקה ערבית זה דבר רע זה דבר שמשפיע לרעה על הנוער שלנו זאת גזענות חבוב

EverMan

New member
סליחה ?

אני לא אמרתי שהדור הזה הולך ושומע מוזיקה ערבית כל היום , גם לא אמרתי שזה רע. אמרתי שהדור הזה איבד את הדרך של דור המייסדים לחלוטין.

Pacha

New member
סליחה אבל

הרצל היה אידיוט אם מה שהוא באמת רצה היה מתממש המצב שלנו יכל להיות יותר גרוע

Pacha

New member
בבקשה

אני רושם לכם מהסיכומים לבגרות של היסטוריה אז אל תשאלו מאיפה הבאתי את זה. הרצל רואה את הבעייה היהודית בעולם כבעיה לאומית הוא אומר שאין פתרון לאנטישמיות עד שהיהודים לא יהיו שם והוא צודק בעיקרון אבל הוא סותר את עצמו בפתרון שלו הוא מציע לישב את היהודים כמעט בכול מקום בעולם מארגנטינה עד ישראל ואוגנדה הוא לא מציע מדינה יהודית אלא מדינה ליהודים. זאת אומרת שזה כמו שתיקח את צרפת ותיישב בה את כול היהודים של העולם וככה תיפטר הבעייה האנטישמית בעולם חוץ מבתוך צרפת. הוא לא מציא פתרון נכון כי צריך להקים מדינה יהודים ולא סתם מקום ליישב בו את היהודים, הרצל בפתרון לא מתייחס לערבים בישראל הוא בכלל חושב שהארץ נטושה, האדם היחידי שהשכיל לחשוב על הערבים בארץ הוא אחד העם. הוא רצה להקים ארץ רב לאומית, בעיקרון ארץ אירופאית בלי סממנים יהודים יחודים, במקום הרעיון ההגיוני שהוא להקים מדינה יהודית מדינה לאומית. חוץ מזה הדרך של הרצל להגיע לפתרון עצמו הרצל הרי היה המנהיג של הציונות המדינית. שדוגלת בקבלת אישור לישוב יהודים במקום כלשהו בעולם, הוא אמר שרק אחרי שנקבל אישור מן המעצמות נילך ליישב את הארץ דבר שגוי לפי דעתי. הוא הבטיח דברים שהוא לא יכל לקיים כמו הצעה לסולטן התורכי.

Pacha

New member
ציינתי רק את הדברים הרעים

שבתוכנית של הרצל אבל יש שם כמה דברים נכונים לעשות ואני מקווה שמישהו יעשה אותם סוף סוף כמו הפרדת דת ממדינה. כמו כן הוא הבין את האנטישמיות לעומק. פשוט התוכנית הכללית שלו הייתה מפגרת להפליא כי היהודים צריכים מדינה יהודית ולא מדינה ליהודים.

Pacha

New member
הזכרתי אותו

בשורה אחת עם ארגנטינה וישראל כי מבחינתי בשבילו כולן היו אותו דבר

.המוסד

New member
ואני חשבתי שאחרי קונגרס אוגנדה

ואחרי שציוני רוסיה קראו להצעת אוגנדה "ציונות בלי ציון" נשא את שבועת ירושלים "אם אשכחך ירושלים..."

למעלה