ישראל כנגד העולם

Vendetta

New member
ישראל כנגד העולם

כל מדינות ערב, האו"ם, כמעט כל אירופה, ארה"ב, ו-58 מדינות מאפריקה VS ישראל. כבר זמן מה שכמעט כל מדינה אפשרית בכדור-הארץ לוחצת על ישראל ליסוג מהשטחים, ותודה לאל - שרון אומר ´לא´. אז איפה כל המאות דאגנים שהפחידו אותנו עם סנקציות כלכליות? עם ניתוק קשרים עם ישראל? כל העולם יד אחת נגדנו - אבל זה רק בדיבורים. ביינתים לא ראיתי שום השלכה מעשית נגד ישראל, אנחנו ממשיכים לומר ´לא´ והם ממשיכים לקבל את זה. עוד כמה שבועות (בתקווה שנמשיך לסרב לכל דרישה) הם פשוט יתייאשו ויוותרו, ואז נוכל לעשות ככל העולה על רוחנו לפלשתינים. אתם לא פשוט אוהבים את ריח החופש?

MsPiggy

New member
ה ל ו ו א י

עם כל הכבוד, אתה שרוי באשליות גדולות כמעט כמו יוסי שריד... כן בטח!!! מדינות אירופה לא יקבלו את ה"לא" שלנו, איך שאני רואה את זה - שרון מנסה למתוח את מבצע חומת מגן עד כמה שהוא יכול, אבל הוא לא יוכל עוד הרבה זמן.

אדווה ג

New member
אני באמת חשבתי שהעולם ימהר

לפעול נגדנו בהזדמנות הראשונה שיוכל, כלומר ברגע ששרון אמר "לא". למזלי, בינתיים לא נעשו דברים *משמעותיים*, אבל לא נכון לומר שהסרוב שלנו לצאת מהשטחים לא גרמה לדבר. האנטישמיות התפרצה, האיחוד האירופאי באמת שוקל ברצינות לפעול נגדנו (אני מקווה שזה יתברר כ"סתם דיבורים", אבל אין לדעת) ואלפי ההפגנות נגדנו. בסופו של דבר יאלצו לעשות משהו נגדנו. לא נוכל להמשיך את המבצע יותר מחודש. שרון יכול לומר "לא" כמה שהוא רוצה, אבל כשאמריקה ממש תלחץ עלינו ותאיים עלינו... לדעתי, צריך למשוך את זה כמה שיותר זמן. חבל על הזמן של המבצע ועל החיילים ההרוגים אם לא נסיים את המבצע כמו שצריך, או אם המבצע הסתיים בזה שנצא מהשטחים, וזהו- ללא הסדר מדיני או, שינוי או כל דבר אחר.

Vendetta

New member
מבזק עובדות קצר לשתיכן

הבטיחו לנו שברגע שנתנגד ולו קצת לעולם - נקבל חרם כלכלי, נתנתק מהעולם, נקבל סנקציות, יפסיקו את התמיכה בנו וכו´. שרון כבר אמר ´לא´ חד-משמעי לבוש פעם אחת, הוא חזר על-כך כמה פעמים, ובריאיון לרשת "פוקס" הוא הסביר את עצמו אפילו ביתר בהירות, ותקף את אמריקה על המוסר הכפול שלה, וגם את האו"ם. לפי כל נבואות הזעם היו אמורים מזמן להטיל עלינו חרם כלכלי, סנקציות, לנתק איתנו יחסים ושאר ירקות. אז אני שואל: איפה כל מה שהבטיחו? לא ראיתי ולא שמעתי כלום מעשי. האיחוד האירופאי הציע להטיל סנקציות על ישראל, אבל...(ויש אבל): כדי לאשר את ההחלטה, כל 15 המדינות החברות באיחוד האירופאי צריכות להסכים פה אחד. ביינתים המצב רחוק מכך - צרפת, איטליה, אנגליה, הולנד, דנמרק, וגרמניה כולן מתנגדות לסנקציה על ישראל. כך שאין סיכוי שנקבל אישהי סנקציה מהאיחוד האירופאי
גם בנורווגיה עשו אישהו חרם קטן על ישראל, אבל הם ביטלו אותו לאחר זמן קצר. כנראה שגם הם הבינו שאי אפשר לעשות עלינו חרם. אז שוב אני שואל: איפה כל מה שהבטיחו? ביינתים למרות כל הדיבורים - אין מעשים. לא ראיתי שום סנקציות על ישראל, ובכל זאת אנשים ממשיכים לדבר.

gpw1942

New member
כל מה שאמרת...

יש סיכוי של 50\50 שמה שאמרת יקרה, וגם אם כן: זה יקרה כמה שבועות (שנתיים וכמה שבועות...) מאוחר מדי!

yariv~2

New member
יתיאשו ../images/Emo35.gif

לא מנהיגי אותם המדינות אכפת להם ממך וממעשיך בפלשתינאים, אלא העם שיושב באותם ארצות, וכמובן שהלחץ של העם לא יפסק, ומכאן ההנחה שלך לא נכונה.. ובכלל, ידעת שרק בהפגנות שהיו כנגד המדינה ברחבי העולם השתתפו מספר אנשים שעולה על מספר תושבי המדינה פי כמה?..

למעלה