ישראל והגיטרה

ישראל והגיטרה

מישהו מכיר את המילים לשיר "ידיים מחבקות יום נעים מאד להרגיש קרוב לאט גם לעזוב...." תודה

ship2006

New member
לא כל כך זוכרת

ודווקא אתמול היינו בישראל והגיטרה אבל פחות או יותר ...ידיים מחבקות יום נעים וטוב לחבק חזק לא לעזוב אף אל אף נוגע והפה לוחש אחר הצהריים שוב ניפגש ..."

זה שיר מהופ

ידיים מחבקות יום נעים וטוב להחזיק קרוב לאט גם לעזוב אף באף נוגע והפה לוחש שאחר הצהריים שוב ניפגש.

m o m 4 2

New member
זה רק חלק

יש עוד מילים אבל לצערי לא זוכרת. זה מתחיל ב" קוראים לי דניאל....." ומספר על ילד שהולך לגן ואיך הוא מעודד את עצמו כשאמא הולכת.

דנדונת

New member
מנסה לשחזר

קוראים לי דניאל אני כבר לא קטן הבוקר הוא הבוקר הראשון שלי בגן אני מאוד שמח אבל גם קצת חושש מאמא ומאבא פתאום להיפרד להיות עם ילדים שאני לא מכיר לכן המצאתי לי ולאמא שיר ידיים מחבקות יום נעים וטוב להחזיק קרוב לאט גם לעזוב אף באף נוגע והפה לוחש אחר הצהריים שןב ניפגש

anny12

New member
כן כן כן

ידיים מחבקות יום נעים וטוב להחזיק קרוב לאט גם לעזוב אף באף נוגע והפה לוחש אחר הצהריים שוב נפגש...

anny12

New member
המשך.....

קוראים לי דניאל אני כבר לא קטן הבוקר הוא הבוקר הראשון שלי בגן אני מאוד שמח אך גם מאוד פוחד מאמא ומאבא פתאום להפרד לשחק עם ילדים שאני לא מכיר ולכן המצאתי לי ולאמא שיר........... ידיים מחבקות........ אני כבר לא קטן קוראים לי יונתן והנה גם אני מגיע אל הגן אני כבר לא פוחד כי אין כבר ממה בגן הזה הייתי כבר לפני שנה התרגלתי לילדים למשחקים לנדנדה ולשיר עם אמא את שיר הפרידה........ נראה לי שזהו ?!?!

anny12

New member
המשך...........

קוראים לי נעמה אני כבר לא קטנה סיימתי את הגן של הגננת איילה פתאום עם גן אחר בלי כל החברות הכל נראה אחרת אפילו הבובות הנה כבר הגעתי אבא מתקרב .............. לא זוכרת את השאר ...............

misisipi river

New member
שיר מרגש ומקסים

אני בוכה כאילו הרביצו לי זה לא בסדר לכתוב שירים כאלו

anny12

New member
הי לוליק, אם את מתכוונת אליי

אז לא, שכחתי לעדכן אותך כי שעה אחר כך זה הגיע. אבל תודה על התמיכה אז........

lulyK

New member
../images/Emo6.gif אני שמחה לשמוע,

אבל התכוונתי למיסיסיפי, שבוכה בגלל השיר הזה (ככה גיליתי שאני בהריון בפעם השניה: פרצתי בבכי באמצע ישראל והגיטרה בגלל השיר הזה).

misisipi river

New member
לא , למרות

שבזמן האחרון מזה מתגעגעת וסך הכל עברו חמישה חודשים מאז

mom at work

New member
"הנה כבר הגענו, אבא מתכופף

נשאר איתי עוד רגע, שר ומלטף. ידיים מחבקות...." (זה נקרא "שיר הפרידה" בהופ - עזר לנו מאוד בפד\רידות בגן לפני כמה שנים
)

למעלה