ישראל דגן

מ י כ ו ל

New member
ישראל דגן

למישהו יש את "רציתי שתהיו כחיות הנוהמות ביער לילות שלמים..." עם המילים והמנגינה? אם כן אשמח לקבל. תודה

hrsif

New member
עד כמה שאני יודע המילים הם:

"נכון שאתם אנשים כשרים, אך לא לזו היתה כוונתי. רציתי שתהיו כחיות הנוהמות ביער לילות שלמים." (כאן מוסיפים נהימות, קריאות, יללות וכו' כיד הדמיון הטובה עלייך
) את המנגינה אין לי, אם לא תקבלי אותה פה את יכולה לחפש באינטרנט (את לא תאמיני מה שאפשר למצוא בגוגל. מניסיון. מצאתי שם כבר פעמיים ניגונים מדהימים שהפכתי עולמות כדי למצוא). יום טוב!

hrsif תאר יפה את הרעיון../images/Emo13.gif

אחרי תשעת הימים,תזכירו לי.אם תרצו,נקליט לכם בMIDI את הניגון
ר' ישראל דגן הוא יוצר מוכשר.השיר המוזכר מתווסף לאוסף נאה של שירים עם מנגינות נפלאות כמו "עשני יהודי פשוט" בברסלב בוער אש" "ניצחתי ואנצח" "הריני מקשר עצמי" " תעיתי כשה אובד" "קדשנו במצוותיך" ועוד ועוד... ר' ישראל דגן בשירתו סוחף את הציבור ומעביר את אמרותיו של ר' נחמן מברסלב זכותו תגן עלינו אמן,בצורה מיוחדת שגורמת לציבור להתרגש ולהרגיש טוב את המסר שעומד מאחרי המילים.

מ י כ ו ל

New member
תודה רבה

ממש תודה. באמת הניגונים פשוט מהממים. אשמח אם תקליט עוד ניגונים ואני בטוחה שזה ישמח עוד הרבה אנשים. חודש טוב ושנזכה לראות בביאת גואל צדק במהרה בימינו. חודש אב הוא חודש של גאולה, המשיח נולד בחודש אב. לא סתם החודש נקרא מנחם. חודש של נחמה. שנזכה לראות ולהתנחם בבניין ירושלים.

למעלה