ישראל אחרת?

ישראל אחרת?

בואו נתחיל בכך שלא תשימו שלטים על גדרות. את הפירסום שלכם תשימו במקומות שנועדו לכך(כן זה עולה כסף ולא חסר לכם כסף ממממניכם).

ronen1981

New member
הרי הם ישראל אחרת.

וחלילה הם לא שמעו על התיקון בחוק הבחירות שמתעד לשמור על איכות הסביבה.

שמענו, שמענו

אפשר לחשוב שאנחנו היחידים שתולים שלטים. הבוקר עברתי בז´בוטינסקי ברמת גן והיו תלויים שלטים של עופר קורנפלד שמתמודד לרשימה הארצית של העבודה. והוא, שלא נשכח לרגע, עשיר לאללה. אבל אני לא רואה אותך מלעיז עליו בשיטתיות. אנחנו בישראל אחרת מתחייבים להסיר כל שלט או סטיקר לאחר מערכת הבחירות מתוך מחויבות עמוקה לאיכות הסביבה. לילה טוב

ronen1981

New member
למה לי לדבר כנגד עבודה בפורום ישראל

אחרת,אני את דעותי השליליות על העבודה מביע בפורום עבודה מין הסתם כשם שאת דעותי על הליכוד אני מביע בליכוד. (הגיוני לא?) ותאמיני לי ששינוי בבחירות האלו הולכת גם להתרכז בעבודה ובליכוד מהם יש לנו פוטנציאלית יכולת לגרוף במערכת הנוכחית עוד איזה 3-5 מנדטים. אגב את החוק שבא לדאוג לאיכות הסביבה גם בעת בחירות הציעה לא אחרת מאשר יהודית נאות משינוי.

ronen1981

New member
אני בתומי "חשבתי שאתם "ישראל אחרת"

כלומר מועשים בפסול שנוהגות מפלגות אחרות עלפיו ובאים בדרך חדשה למען ישראל אחרת אבל את בדבריך שוב מוכיחה כי שום ישראל אחרת ושום בטיח. ה"אפשר לחשוב שאנחנו היחידים שתולים שלתים" יכול בקלות להפך לאפשר לחשוב שאנחנו היחידים ש.....".

למעלה