ישראלית לצערי

טאקטית

New member
ישראלית לצערי

הי קוראים לי שירי ואני בת 17 נולדתי בישראל ואני לא מבינה איך קרתה הטעות הזו. אמנם נכון, תמיד הדשא של השני נראה טוב יותר.. אבל העניין הוא שכל האופי שלי הוא חוצניקי סטייליסטי שכזה... בקיצור, הייתי נורא רוצה להכיר מישהי שגרה בחו"ל ושהיא מרוצה מזה.. ביי לבנתיים שירי

sivani

New member
היי שירי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה!
אני מקנדה, ואני בת 15.5
וול...סטייליסטי זה טוב, בתור התחלה... אבל רק בגלל זה את רוצה לעבור לחו"ל?

טאקטית

New member
hi sivani

נעים להכיר חשבתי על מה שאמרת, אבל אני לא יודעת איך להסביר את זה . אבל אני לא מוצאת שום דבר מעניין בישראל. אני יותר אוהבת את האנשים בחו"ל , הם פי אלף יותר נחמדים ואדיבים וכיפיים כאלו. הכל יותר בגדול ואין את החוצפות כמו של האנשים בישראל. דרך אגב מאיפה את בקנדה? מחכה לתגובה שירי

רות82476

New member
סייוון??../images/Emo12.gif

סיוון?? אני מכירה אותך!! אני חושבת... את גרת בפרדס חנה? אם כאן אולי את זוכרת אותי? רות אחות של ליב...

רות82476

New member
הא כן שחכתי לספר על עצמי ../images/Emo132.gif

קוראים לי רות אני בת 14 מספרד אזור מלגה... קצת תגובות על מה שכתבתם... אמ... ורא נחמד דווקה להיות בחול לדוגמא אני ממש נהנת מספרד אבל כל הזמן חושבת על כמה שהיה יכול להיות נחמד להיות עם החברים הוותיקים בישראל /: ואז אניחושבת על ההיתרונות על החסרונות בישראל... ההיתרון בישראל זה כמובן המצב הביטחוני שהוא על הפנים /: חסרון זאת הארץ שלך החברים שלך שם ואיפה שחייתה כמעט כל החיים שלך (חלקנו...:) טוב זה הכול :)

sivani

New member
המ...גרתי בזכרון,למדתי באורט

ומן הסתם לא בחקלאי...או במבואות...את עדיין חושבת שאת מכירה אותי?

רות82476

New member
חיחיחי חי ../images/Emo132.gif

כן טעיתי
אבל כבר גיליתי את זה כי שאלתי את אחותי שהיא חברה שלה.. והיא כבר חזרה לארץ והיא בכלל היתה בהולנד
אבל השם והגיל...
קיצר התבלבלתי... אני ההיתי בחקלאי...

Dana Benme

New member
היי שירי

אני רק רוצה להגיד לך שלפי דעתי את טועה- אני כנראה עוברת לאוסטרליה עוד חודשיים ואני ממש עצובה- שלא תביני לא נכון אני ממש אוהבת את אוסטרליה, אבל בישראל יש משהו ממש נחמד- אומרים כל הזמן שהמצב פה על הפנים- כלכלה אבטלה אלימות- אבל באמריקה למשל זה הרבה יותר גרוע!!! אני אהיה ממש עצובה לעזוב את ישראל ואני בטוחה שאני אהנה באוסטרליה- אבל אף פעם אני לא ארגיש שזה הבית שלי- אנשים בחו"ל נותנים הגשה שהם מזויפים כזה... כשאני שומעת מריבה או צעקות באוטובוס למשל זה ממש מצחיק אותי- זה העם שלי ואני חלק מהם לא יעזור כלום... שלא תביני אותי לא נכון- אני רק מנסה להעביר לך את ההרגשה שלי... למחשבה, -דנה-

זה מזכיר לי

אתמול הייתי אצל ידיד שלי (ישראלי) ואשכרה עד 5 בבוקר דיברנו עד כמה אנחנו ורצים לחזור לישראל... שטויות. לכל מקום יש יתרונות וחסרונות, מה לעשות!

johni18

New member
היי טאקטית

כרגע, במסגרת השנת שירות שלי לפני הצבא, אני עובד עם חברה בני 18 יהודים שהגיעו לארץ ישראל לתכנית שנתית (10 חודשים) מארצות הברית ואנגליה. הם חברים בתנועות נוער ציוניות כמו: young judaea. בכל מקרה, עד לפני חצי שנה אני הרגשתי בדיוק כמוך, אבל כשראיתי אותם, כמה שהם כמהים לעשות עלייה, ולעבור לגור בארץ ששייכת באמת להם כי הם יהודים, ואף אחד לא שופט אותם בגלל זה... זה עשה לי חשק להישאר כאן לנצח נצחים. כי אין לנו ארץ אחרת.... לא משנה מה אנשים יגידו. שונאים אותנו וישנאו אותנו בכל העולם, ואת החמימות שקיימת בין האנשים בישראל לא תמצאי בשום חור בארה"ב או קנדה. זאת המדינה שלנו!

טאקטית

New member
לג´וני

אני יכולה להבין את מה שאמרת כי יש לי חברה שהיתה בקמפ יהודי בארה"ב והיא סיפרה שערב אחד היא ישבה עם החברות שלה וסיפרה להם על ארץ ישראל ואיך הולך פה והיא אמרה שהם ממש בכו מרב התרגשות. היא אומרת שהם מאד מקנאות בה שהיא יכולה להיות בירושלים מתי שהיא רוצה, בכותל וכד´ והם, שיודעות שזה הארץ שלהם, לא נמצאות בה. למרות כל זאת יש לי כמה חברות וחברים מאנגליה, קנדה וארה"ב ותמיד אני רק שומעת מהם שהם נהנים מאד ולא חושבים אפילו לחזור לארץ. אולי הכי נחמד זה ליסוע לשליחות לכמה שנים "לטעום" קצת ממגורים בחו"ל ולחזור לארץ שלנו.... או שנחזור למסקנה: שלכל מקום יש את היתרונות ואת החסרונות שלו. תודה שירי נ.ב. מאיפה אתה בארץ?

yellow cheese

New member
באר שבע ! אללה! ! ! ! ! ../images/Emo34.gif

כ"כ כיף לפגוש בארשבעים
חחיחיחי תתעלמו!

למעלה