ישראלית בחו"ל

Yaniv-DC

New member
ישראלית בחו"ל

אז החודש היא בסיבוב הופעות בארה"ב (23 בינואר - כאן ברוקוויל), ואי שם בשבת השלישית של חודש מאי - היא תהייה ישראלית בחו"ל. ולא סתם ישראלית בחו"ל, אלא אחת שמייצגת את ישראל מול כל האנטישמים... כמובן מדובר בשרית חדד. השרית, תאלץ לזמר מחצית מהשיר באנגלית. וזו הודעה שפורסמה בפורום אירוויזיון... אותי זה הצחיק...

Gefen

New member
ובכל זאת....................

עם מי אני שרה כל יום בקולי קולות אצלי באוטו?? שרית חדד... מי משמחת אותי, מעלה קצת את המורל וגורמת לי אפילו לקשור מטפחת ולנענע?? וואלה...צדקתם, שרית חדד... מי קלעה בדיוק מדהים בכל הקשור לתחושותיי כלפי חמותי?
גם נכון..שרית חדד... מי שיחקה אותה בגדול....צמחה מכלום ותראו לאן הגיעה.......??? שוב היא, שרית חדד.. ומי לא יודעת אנגלית, (אבל היא לא היחידה....אני מכירה כמה ראשי ממשלות שגם לא יודעים ממש אנגלית..) שרית חדד...מה לעשות, יודעת רק גרוזינית כנראה...
בקיצור..לא מענין אותי האיי יו של הבחורה וגם לא מה היא יודעת באנגלית. מה שבטוח שהיא תעשה קצת שמח באירוויזיון...ותשעשע את כל מדינת ישראל בימים קשים אלה.. מעניין שבדיוק עכשיו נתקלתי בסקר של IOL: שרית חדד לאירוזיון - חפלה או דכאון..?? 41% - דכאון, 59% - חפלה... ואסיים במשפט הכי "חכם" ששמעתי מפיה של שרית חדד... תלך כפרה עליי....ותנשק כפות רגליי...
שיהיה לכולנו שבוע טוב וששרית תלמד מהר אנגלית....ואמרו אמן. גפן

Yaniv-DC

New member
אך גם בסקר של Yנט

וגם בסדר של תפוז, תוצאות הסקר היו - יאללה לכי הבייתה מותר, שלום ותודה, ותשאירי את האירוויזיון לבד. אוף. לא מצאתי חריזה. לא חשוב.

MARMELAD

New member
הבעיה היא

שזמרים ישראלים שנשמעים מעולה בעברית מנסים לשיר באנגלית ונשמעים זוועה (ראה ערך דנותה אינטרנציונל) וחבל תישאר השרית עם העברית המסתלסלת וכולנו נרוויח

מרמלד - "מעולה" - as in קול משובח?

או "מעולה" - כי העברית שלה משובחת ?? רמת הטקסטים המושרים בעברית של ה"חדד" ויתר ה"חדדים" - ירודה ביותר..בעצם אין ירודה ממנה.. על הקול - אפשר להתווכח... אתה יודע מה ?- וטוב שהם לא שרים את המשפטים האלה בשפה זרה..זה די והותר לשמוע גם בעברית...

**Blue-Lagoon**

New member
אני לא בטוחה שהבנתי

שרית חדד עומדת ליצג אותנו באירוויזיון ועוד לשיר באנגלית???????? כמה עצוב שרית חדד באנגלית????? מצבנו קשה נורא מה לא היו זמרים אחרים?

nir2323

New member
למיקרה שהיא תרצה לבקר בספרינגפילד

את הסימפסונים , מצורפת מפה

למעלה