ישראלים שפויים

blankyaacov

New member
ישראלים שפויים

שלום לכולם. אספר לכם מה עשיתי היום . ועוד כמה אנשים כמוני. שלא עוסקים יותר מידי במלחמה או פוליטיקה. נסעתי לרמת החייל ב-ת"א למפגש עם חברי מועדון alfa roneo . היה מגניב והנאה צרופה מכל רגע שביליתי בחברתם של עוד הרבה שפויים כמוני. יש עוד הרבה שפויים כמוני שלא חושבים שלילי כל הזמן. בידידות לכולם.

az ma

New member
הכלכלה על הפנים, טרור שולט,

שרון, השם ישמור, נבחר להקים להקים את הממשלה הבאה וכל מה שבראש שלך זה מפגש של Alfa Romeo? מוכרח לומר לך שאתה לא שפוי... מזכיר לי שבאוקטובר האחרון נפגשנו כ150 בעלי טויוטה סופרה בלאס ווגס ל3 ימים. לראות את המכונית הז (upgraded) גומעת 1/4 mile בערך ב9 שניות ומגיעה למהירויות של 160mph זו פשוט חוויה. למי שמעוניין: www.supraforums.com & www.mkiv.com

blankyaacov

New member
AZ MA

שלום לך! תודה על ההארה. כנראה כולנו שם בגולה הדוויה לא שפויים !!! שרון נבחר בהליך דמוקרטי. נדמה לי שגם בארה"ב יש הליך דומה. ואי לכך כל עם ישראל יעמוד מאחוריו! אף אל פי שאני אישית לא מאוהב באיש. כן אפילו במצבים קשים כאלו לא איבדנו את צלם האנוש ומוצאים זמן גם לאהבות ולא עוסקים השכם והערב במצב הקיים. התפרצותך כן מעידה על דאגתך האמיתית למצב המדינה ואתה כן שייך בנפשך לציבור היושב בציון .אני רואה את התפרצותך כהיתפרצות רגשית אמיתית ולא אדון אותך לחומרא! בידידות ללא טינה.

blankyaacov

New member
פתח תקווה

שלום רוי. אין כל חדש ב-מלבס (פ"ת ) אני אישית לא ממלבס. אני מה שרון. ביי

az ma

New member
צר לי, אך פיספסת...ואולי באשמתי...

ממש לא התפרצתי. נסה לחזור ולקרוא את הפוסט שלי ואולי תוכל לזהות שאני דווקא מעריך ומזדהה ושההערה ש"אתה ממש לא שפוי" נאמרה בנוסח "tong in cheek". גם לו היתה לי סיבה לחשוב שמישהו לא שפוי, זה לא הסטייל שלי להתבטא כך. אני לא שותף לדעות הרווחות בפורום הזה "שרק מטומטמים יכלו לבחור בליכוד" ו"שעכשו יש סיבה אמיתית לעזוב את המדינה". במקרה הפרטי שלי, אני תומך לגמרי בבחירת העם, אבל גם אם דעתי היתה שונה לא הייתי חושב שאלה שבחרו בו ובליכוד הם "בלתי שפויים". אני מאד מכבד את ההליך הדמוקרטי (ולא שאני חושב שדמוקרטיה היא בהכרח צורת שילטון מושלמת ושהרוב בהכרח "צודק" - ראה דוגמת גרמניה הנאצית, שבה נבחרה המפלגה הנאצית ברוב מכריע...) ובוודאי שאין בי את היומרנות לחשוב שאם הרוב המכריע בחר בניגוד לדעתי (מה שלא קרה במקרה הזה) אז מוכרח להיות "שהעם הזה מחורפן". ותרשה לי גם להוריד בפניך את כובעי - גם כשחשבת שהתפרצתי עליך, תגובתך המבינה והמכובדת זוכות אצלי לצל"ש. אז אם עדיין נותר בך ספק -- אתה וחבריך (בAlfa Romeo club) מאד שפויים...לדעתי, כמובן...
ד"א, אחרי כל כך הרבה שנים בחו"ל, כשאני לא קורא, לא כותב ואפילו לא חושב בעברית - כושר הביטוי שלי בעברית הלך פייפן...

העם תמיד צודק! תחי הדמוקרטיה!

ציטוט ממאמרו של פרופסור שלמה בן עמי "דמוקרטיות ודיקטטורות בין שתי מלחמות": "תמיד לימדו אותנו משום מה שמוסוליני והיטלר תפסו את השלטון 'בדרך דמוקרטית', ואם אמנם העברנו את הבשורה הזו גם לתלמידינו, כי אז מסרנו להם, מן הסתם, ראייה פורמליסטית, אם לא סטרילית, באשר למהותה של הדמוקרטיה. אין להפריד את עליית כוחו הפרלמנטרי של היטלר במערכות הבחירות שקדמו לינואר 1933 ממסעי ההפחדה וההיסטריה הבלתי פוסקים, ומתרומתם של הנאצים ליצירתו של אותו כאוס, שמפניו הם באו אח"כ 'להושיע' את האומה". ולא יודע למה נזכרתי בזה. אולי בגלל המושיע שנבחר שוב בדמוקרטיה מופתית וברוב עצום, ושעמד על המרפסת ההיא בכיכר ציון והביט מלמעלה על מפגינים נושאי תמונה של רבין במדי SS

NAHAL

New member
שלמה בן עמי לא ראוי לציתות

ובאשר למדים שאל נא בני ונען רביב אחראי לנושא הפרובוקציה מי נתן לו את ההוראה יודע? האיש הקטן תמיד יאשימו את האיש הקטן

אתה צודק!

לציתות ראויים חלק נכבד מעסקני ונבחרי הליכוד - הבלומנטלים, האלפרונים, העוזים, הגבריאלים, האפלים וכו' וכו'. בן עמי, לעומת זאת, ראוי בהחלט לציטוט.

NAHAL

New member
לחוני המעגל

לא הבנת אותי
לא ימני ולשמאלי עצמאי אז בבקשה בלי תויות באשר לשלמה מה הוא עשה מה מה מה

blankyaacov

New member
תשובה ל az ma

שלום מה שלומך. בפרוש לא כעסתי ניסיתי להעביר מסר מצידי. שאם לא נעסוק בדברים ששיכים לנפש ולרוח ונעסוק באופן אובססיבי בנושאים הבוערים! אנחנו באמת נרד כולנו מהפסים. בקשר לדמוקרטיה אפילו אפלטון שחי לפני כך וכך שנים התבטא שהדמוקרטיה הרע במיעוטו אין לי מחלוקת איתך בנושא ניצול לרעה של הליך הנקרא דמוקרטיה אבל עד שימציאו דבר טוב יותר זה מה יש! זה שאתה הרבה שנים בניכר לא פגמה כהוא זה בידיעתך ובכתיבתך את העברית ! בידידות יעקב.

az ma

New member
תיקון

חזרתי וקראתי את הפוסט המקורי שלי - האשמה "לאי הבנתך" היא כולה עלי! צר לי...

למעלה