ישראלים השבוע

aaa123

Member
ישראלים השבוע

דניז חזניוק עלתה לגמר מול אולגה דורושינה בטורניר בכפר המכביה.

אולגה מדורגת נמוך יותר אבל ניצחה במשחק האחרון את דניז כך שנצחון נוסף של אולגה בגמר לא יהיה הפתעה.

בגברים בכפר המכביה הישראלי האחרון שנשאר אמיר וינטרוב הודח על ידי סם בארי מאירלנד בחצי הגמר כך שאין ישראלים בגמר.

אליפות ישראל: שחר פאר תיעדר. אולגה פרידמן שוב כאן

פורסמה רשימת הכניסה לאליפות ישראל. בגברים כולם מתייצבים: סלע, וינטרוב, לשם, בוצר, פתאל וגם עוליאל (שאמור לשחק השבוע באורנג' בול לגילאי 18), אם כי לא הייתי מצפה ממנו לעבור יותר מסיבוב אם בכלל.
בנשים: שחר פאר תיעדר, מניח שבגלל שזה לא מסתדר עם תוכנית ההכנה שלה לעונה הבאה. אולגה פרידמן, עדיין תחת דגל אוקראינה, תשחק שוב ואמורה להיות מדורגת 2.

aaa123

Member
איפה ראית רשימה סופית של מתייצבים?

באתר איגוד הטניס קראתי שההרשמה לאליפות ישראל היא עד 7.12 כך שאולי שחר פאר כן תשחק,ולא ראיתי בכלל רשימה.
&nbsp
אם שחר לא תשחק אז אני מנחש שהיא מפחדת להפסיד לדניז חזניוק.
היא הפסידה כבר לשחקניות שמדורגות יותר נמוך מדניז בטורנירים האחרונים כך שמשחק מול חזניוק הוא לא נצחון בטוח של שחר פאר, ואני משער שמבחינתה הפסד לחזניוק הוא יותר גרוע מהפסד לאחת הצעירות המוכשרות שלי קרוליצקי מיה טחן או לינה גלושקו.

כדי לחסוך ניג'וסים, מצורפת לתגובה

apy ape

New member
נראה לי מאוד מוזר שפרידמן

משחקת באליפות ישראל שנה שנייה ברצף ולא מתכוונת לעבור לייצג את ישראל לפי מה שפורסם כאן. למה שתשתתף באליפות ישראל? למה שהאיגוד ירצה לשתף שחקנית זרה? או שהמידע שנמסר כאן מוטעה או שיש בעיה בלוגיקה שלי...

apy ape

New member
לפי מה שדל פורטו כתב כאן לפני כחודשיים

אין לה שום כוונה לעבור לייצג את ישראל. מבחינה טכנית היא כבר עלתה.

אם אני זוכר נכון זה לא מה שהוא כתב.

דיבר על המצב כרגע, ולמיטב הבנתי אלה בעיקר ההורים שלה ופחות היא (והשיקולים שלהם בהחלט חזקים). בכל מקרה המאמן שלה (רונן בגה) ישראלי, ונראה לאן זה יוביל. היא עצמה אמרה לי בעבר שהיא רואה בישראל בית ומתכננת לשחק בנבחרת בעתיד, אם וכאשר זה יהיה רלוונטי.

DelPotroFan

New member
יש לה דרכון ישראלי אז היא יכולה לשחק באליפות ישראל

היא נמצאת הרבה בארץ, גם השבוע...
רונן בגה הוא מאמן הכושר שלה, אני לא זוכר בדיוק מי המאמן שלה, אבל אאלט זה אירופאי (גרמני/אוסטרי או משהו כזה...)
מה שכתבתי אז ועדיין רלוונטי, זה שהיא לא מתכוונת לעבור לייצג את ישראל כרגע

apy ape

New member
ולכן אני לא מבין

למה היא תרצה להשקיע ולהשתתף באליפות ישראל, כמו גם למה ההתאחדות משתפת בטורניר שחקנית שלא מעוניינת לייצג את ישראל... בזבוז זמן לכולם

aaa123

Member
תוצאות מוזרות במוקדמות אליפות ישראל נשים

[URL]http://www.ita.co.il/ita_plugins/taharut/taharut-info.php?id=7794[/URL]

סיבוב ראשון מוקדמות נשים:
לינה גלושקו הפסידה 6:0 6:1 לעמית מירן ובכל זאת מסומנת כמי שעלתה לשלב הבא

בסיבוב 2 קרן יובל גברה על עצמה 6:0 6:0
לינה גלושקו התקשתה יותר אבל גם גברה על עצמה 6:2 7:6

וולף אביטל-טטרואשוילי אילנה 6:0 לאביטל מערכה ראשונה 7:5 לאילנה מערכה שניה שובר שויון 12:10 לאביטל

מה שמוזר הוא שאילנה הפסידה פעם נוספת 6:2 6:2 לחן אסטרוגו באותו סיבוב כאשר חן ניצחה גם את שיר הורנונג 6:2 6:2 באותו סיבוב.

סיבוב 3 עדיין אין תוצאות אבל המשחקים המסומנים הם:
1)יובל קרן מול עצמה
2)לינה גלושקו מול אביטל וולף
3)אביטל וולף מול חן אסטרוגו
4)חן אסטרוגו מול ירדן אקלר
5)בירן שחר מול נויה אוחנה
6)שירן ארול מול עצמה.

aaa123

Member
דניז מנצחת בגמר באותה תוצאה בדיוק שאולגה ניצחה אותה בגמר

הקודם.
7:6 במערכה הראשונה ו6:3 בשניה
&nbsp
עקבתי אחרי לוח התוצאות החי
אולגה דורושינה כבר הובילה 6:5 בשובר שויון כשההגשות שלה אבל חזניוק ניצחה 8:6.
&nbsp
במערכה השניה דניז כבר הובילה 5:0 כאשר אולגה צמצמה ל5:3 והיתה קרובה לשבור את דניז פעם נוספת ולצמצם ל5:4 אבל אולגה לא ניצלה את נקודות השבירה שהיו לטובתה ובסוף דניז ניצחה.

למעלה