ישראלים בלונדון...

m L m

New member
ישראלים בלונדון...

חזרתי עכשיו מהמחזה "mama mia"
ונסעתי ברכבת התחתית, בתחנה שעליתי עלה גם תרמלאי והתיישב באלכסון אלי. אמא שלי ואני דיברנו על המחזה - מדהים - מדהים - מדהים בתחנה השניה עלו בן ובת...הבת אמרה בעברית "איזה סירחון" אז הבן שאל אותה "בקרון??" והיא ענתה "לא, מאדם אחד" ראיתי על הפרצוף של התרמלאי שהוא הבין אותה אבל לא אמרתי כלום. בנתיים הזוג הזה המשיכו לדבר ואחרי 2 דקות התרמלאי פנה אלי ואמר בעברית "אף אחדכבר לא מדבר אנגלית.אהה?" המבט שהיה על האישה היה אדיר!
הגיע לה!!! וחוצמזה בכל לא היה מסריח...והוא היה מאוד חמוד
אז מה הנקודה?? ש mama mia מופע אדיר!!!

cosefi15

New member
Mama Mia ? של ABBA??

כן כן כן ? זה זה? אם כן גם אני ראיתי את זה בניו יורק.. לפני כמה שנים.. שהבת רוצה להתחתן והיא מזמינה את האבא שלה יותר נכון את שלושת האבות האפשריים שלה?

m L m

New member
yes.....yes....yes

לא יאמן כמה שההצגה הזאת טובה
צחקתי ללא הפסקה

הגר לי

New member
מחזה אדיר!

צחקתי בטירוף...הקישורים שהם עשו שם לשירים פשוט מצויינים. אין כמו לראות את "mama mia" בלונדון! היה בפורום ישראלים בחו"ל כל מיני פאדיחות של אנשים בחו"ל ואחד סיפר שהוא ישב ברכבת אם אני לא טועה ושתי בנות התחילו לרכל עליו ולהגיד מה הן היו עושות לו....וכו וכו וכשהוא ירד מהרכבת הוא ניגש לאחת מהן, שם לה יד על הכתף ואמר לה משהו בסגנון "...ד"א אני מבין עברית" וירד מהר מהרכבת. זה ממש הזכיר לי את הסיטואציה הזו - בהחלט מפדח. יאלללה תעשי חיים....

למעלה