ישראלים בטאקסס

dana banana

New member
hi all from toronto canada../images/Emo66.gif

i am new in this forum 28 years old lives in Toronto I LOVE THIS CITY!! although I miss Israel .... Toronto is life one big village the weather now is nice although it was really cold last week have a good weekend all

GuySup

New member
ישראלים בטאקסס

שלום לכולם. אני כרגע בדאלאס טאקסס במסגרת עבודה, ישנה אשפרות גבוהה שאחזור לטאקסס בקרוב לצמיתות. אני מחפש בנרות אנשים שיכלו לעזור לי במציאת קהילה יהודית/ישראלית באזור. ראיתי מספר אנשים בפורום מטאקסס אבל לא מדאלאס, אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי? [email protected] תודה מראש. גיא

היי גיא

המקום הראשון שאני הייתי הולכת אליו זה ה- JCC המקומי, הם יוכלו להפנות אותך לישראלים יהודים וגם תוכל להכיר שם המון אנשים. אני מצרפת קישור לאתר שלהם - JCC DALLAS אפרת

איילתי

New member
כמו שאומרים:" היי גיא"...

אני אמנם בארץ, אבל יש לי בת דודה שגרה בדאלאס. במסגרת עבודתו של בעלה הם עברו לשם לשנתיים. כרגע הם נמצאים שם 4 חודשים. דרך אגב, הקהילה היהודית בדאלאס היא בין הקהילות הגדולות והעשירות בארצות הברית, כך שאין סיבה לדאגה, אם תרצה פרטים נוספים תפנה אלי במסר. שבת שלום לכולכם איילת

היי גיא, היי דנה

ברוכים הבאים, תאכלו גם
ואם מתחשק לכם על עצמכם לספר נשמח עד מאוד, נשמח ביותר. (במצב רוח של חריזה שטותית)

Gefen

New member
היי דנה ...

את השניה שמצטרפת אלינו היום מקנדה... ברוכה הבאה !
גפן

אורית24

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo104.gif../images/Emo13.gif

היי כמו שאת שמה לב אין כאן הרבה מקנדה.. אני מישראל ורוצה מאוד לעבוד שם לפחות למשך שנה.. אני מורה עם תואר במתמטיקה מה לדעתך הסיכויים שלי לקבלת גרין קארד? אשמח להיות איתך בקשר [email protected] תכתבי ביי

למעלה