ישראלים בבולגריה

NEO132IO

New member
ישראלים בבולגריה

היי , בעקבות הצעה מהעבודה שלי להגר לבולגריה לתקופה מסויימת ,התחלתי מחקר באינטרנט . מסתבר שבולגריה היא לא מקום מאוד פשוט לגור בו מבחינת היבטים של בטחון אישי. אני מחפש ישראלים שגרים בבולגריה ויכולים לתת עצות טובות לגבי מעבר לשם. תודה רבה , [email protected]

יש לי חברה בולגריה

היא אמנם חיה בהולנד אבל חולמת לחזור לבולגריה כשתבסס את עצמה כלכלית, ומאוד נרגעת כשהיא מבקרת את משפחתה שם ביקורים ארוכים ומלאי בילויים. מעולם לא קיבלתי ממנה איזהשהוא ווייב על בטחון אישי רעוע כשהיא שם או במהלך חייה כבת למשפחה חד הורית (בלי גבר חסון וחמוש שיגונן עליה, על אחותה ועל אמה) בעיר הגדולה.

Y B Normal

New member

אפשר לחשוב שישראל היא כן מקום מאוד פשוט לגור בו מבחינת היבטים של בטחון אישי...

זה מזכיר לי

שהפעם היחידה ב 41 שנותי ששדדו אותי היתה כשישנתי בדירת הנופש בצפון ת״א ומישהו נכנס לדירה וגנב את כל חפצינו שהיו בסלון, כולל כל מסמכי וארנקי שהיו בתיק, והאיפודים. זה היה בלילה הראשון ואם לא המקציף שארנקו היה בכיס מכנסיו ליד המיטה, היתה מתחרבשת לנו החופשה לחלוטין. (המישהו נכנס עם מפתח ובבניין עם אינטרקום... אני יכולה לחשוד רק בבעל הדירה)

TrigATUSA

New member
אפשר לדעת את המיקום של הדירה?

בתור לקוח לשעתיד של דירות נופש בישראל, הייתי רוצה לדעת ממי להיזהר

אספרסו2

New member
יד הגורל

האוטו הגרמני כשליח הפתרון הסופי. רק בישראל ואולי גם בקובה מרצדס בן 20 הוא יעד לגנבים.

sirpad

New member
תתפלא שרמת הפשיעה בקובה היא מאוד נמוכה

בכלל זו ארץ מדהימה, בינואר טיילנו שם 21 ימים, שווה ביקור לפני שהרפורמות יהפכו את הארץ הזו לעוד מדינה.

אספרסו2

New member
בוודאי,אך לא התכוונתי לרמת הפשיעה

אלא לאטרקטיביות של מרצדס זקן בן 20.

sirpad

New member
כן זה מזכיר לי כשדיברנו עם הנהג שלנו

על האוטו שלנו בדנמרק, אמרתי לו שיש לי אוטו ישן משנת 97, ומייד התחלנו לצחוק.

Nobilis

New member
בכללי?

לשלוף כתבות על אירועים זה קל. אני יכול לשלוף בשניה כתבות כאלה על כל מדינה. מה שמשווים זאת סטטיסטיקה. ולפי הסטטיסטיקה, ישראל היא אחת המדינות היותר בטוחות (ברמת הבטחון האישי) בעולם המערבי. בוודאי בטוחה בהרבה מארה"ב, לדוגמא. מה לעשות - אלה העובדות.

Y B Normal

New member
מחקרים סטטיסטיים הראו

ש 99% מהנתונים הסטטיסטיים נשלפים מהמותן בין רגע. ה 1% שכן מבוססים על נתונים אמיתיים, ניתנים להטייה לאיזה צד שתרצה... את הקורבנות שהולכים ונערמים בקצב הולך וגובר הסטטיסטיקה לא מעניינת. נקודה.

Nobilis

New member
וואלה!

ויותר קורבנות כאלה (ביחס לגודל האוכלוסיה) נערמים במדינות אחרות. מי שהתחילה כאן בהשוואה בין מדינות (ישראל, ספציפית) היא את.

Y B Normal

New member

מחקרים סטטיסטיים הראו‬ ש 99% מהנתונים הסטטיסטיים נשלפים מהמותן בין רגע. ה 1% שכן מבוססים על נתונים אמיתיים, ניתנים להטייה לאיזה צד שתרצה... את הקורבנות שהולכים ונערמים בקצב הולך וגובר הסטטיסטיקה לא מעניינת. נקודה.

Nobilis

New member
נו שוין

להתעלם מהנתונים כשהם לא תואמים לעמדתך זה מעט ילדותי, אבל שיהיה.

Y B Normal

New member

תראו מי שמדבר: אני לפחות הבאתי מספרים, ואתה? איזה נתונים הבאת?

Nobilis

New member
מספרים?

הנה לדוגמא: בשנת 2010 היו בארה"ב 4.8 מקרי רצח לכל 100 אלף איש. באותה השנה בישראל היו 1.9 מקרי רצח לכל 100 אלף איש. איפה בדיוק הבאת מספרים, אגב?

אספרסו2

New member
נא לדייק

מדובר על נתניה בשנת 2010 היו 7 מקרי רצח ל100 אלף שנגזר גורלם לגור שם.

Y B Normal

New member

וחוצמיזה הוא הקריץ מספרים מהאצבע כמאמר חז"ל: "מחקרים סטטיסטיים הראו‬ ש 99% מהנתונים הסטטיסטיים נשלפים מהמותן בין רגע." הגם שגם הוא מודה שהמספר המצוץ שהוא הביא מתייחס לשנת 2010, כשהמצב נעשה גרוע מדקה לדקה. אבל כל זה לא משנה: את הקורבנות שהולכים ונערמים בקצב הולך וגובר הסטטיסטיקה לא מעניינת. נקודה.

למעלה