ישראלים או לא?!

CrazyDiamond87

New member
ישראלים או לא?!

אנשים לפעמים מפקפקים בישראליות שלכם? נגיד לי הרבה פעמים אומרים דברים כמו "אולי את לא יודעת אבל כאן זה שונה", "את יותר אמריקאית מישראלית", "את לא יודעת איך זה כאן" וכאלה.. זה ממש מעצבן אותי כי אני נולדתי בארץ וגדלתי שם אז 3-5 שנים בארה"ב לא הופכים אותי לאמריקאית!

justnoa

New member
אמממממ

אני לא יודעת ממש.... כאילו לא נראה לי שמישהו אמר לי משהו כזה זה יותר שאני אומרת מדי פעם כשמדברים על משהו בנושא של המצב בארץ וכאלה, אני אומרת ומודה שאני באמת לא יודעת איך שם עכשיו, כי אני כבר חצי שנה לא שם, אבל אני בהחלט יודעת איך היה שם לפני חצי שנה ואני לא פחות ישראלית מאף אחד אחר בישראל אני רק פשוט לא בישראל אבל, כן.... לא אומרים לי דברים כאלה ממש

SupermanZW

Well-known member
דוגמה

אני הייתי בארה"ב רק 4 חודשים ואנשים אומרים לי שאני יותר אמריקאי מישראלי (ישראלים, לא אמריקאים, הם אף פעם לא אמרו לי משהו דומה, גם לא את ההיפך), מבחינתי זו אפילו מחמאה, לא רק שזה לא מרגיז אותי זה אפילו משמח אותי כי בסה"כ במנטליות האמריקאית יש הרבה יותר כבוד הדדי.

Odish16

New member
ישראלים, ישראלים:)

חחח, אני מרגישה לא שייכת פה בכלל, ישראל- שייכת..זה ברור. ולא מפקפקים בישראליות שלי..טוב, אולי מישהי אחת..כי היא אמרה.."את לא כאן, את לא יודעת מה הולך כאן" אבל אני די יודעת..,קוראת בוואלה ובתפוז וגם שומעים פה ושם בטלוויזיה אפילו שזה ל2 שניות.. ואני מדי פעם שומעת מחברים. אבל מי שיפקפק שיפקפק זבש"ו זה לא מה שיעשה אותי ל-לא ישראלית..כי אני ישראלית לחלוטין

kit k@t

New member
since ppl r crying no one writes

msgs here. here, a msg! ummm, i was never the steriotype of an Israeli person. the funny thing is that ppl here dont even always notice im not from here (which is a bad, bad thing!). im no way near being an American, and im not really Israeli. i guess i am not really anything but myself, and im ok with it. kat

SupermanZW

Well-known member
Tagging

Why is it bad that people don't notice you're not an American, isn't it easier to be thought to belong to the society you live in, or would you prefer to be tagged as an outsider? I also don't tag myself, and beside that only racist people prefer to tag and be tagged, or it seems to be that way to me.

kit k@t

New member
i am an outsider

always was, and always will be. i dont like being part of a crowed. i am an indevidual. kat

me85

New member
Insider

I don't have anyproblom pepole here think that I'm Amerikan, I only been in the US for a month but I could poll-off the Amerikan look because I have red hair and light green eyes and perfect english (you would not belive it from my spelling..but it's true) on my flight to the US somone was asking me"how long have you been visiting Israel?" and I said "I live there" p.s In Israel I'm not as polite as here my friends won't belive how polite I am...

למעלה