ישראכארד ???

rubber duck

New member
ישראכארד ???

האם זה הגיוני שחברה שהיא בערך 50% משוק האשראי החוקי בישראל לא תחזיק מערכת crm - customer relations mangment לגבי משקי ביית פרטיים האם זה הגיוני שאני צריך בכל פעם שאני מתקשר לעבור 7 מדורי גיהנום ולספר את כל הסיפור מחדש וזאת במשך כ 18 פעמים בשבוע האחרון האם זה הגיוני שלהוציא לי פקס המאשר את פרטי האשראי שלי רק בשפה האנגלית אני חייב להיות בית עסק ( לאדם פרטי הם לא מוכנים להוציא פקס שכזה ) האם זה הגיוני שאני צריך לריב איתם במשך שבוע שלם על שטות שכזו האם זה הגיוני שמוקד פניות הציבור שלהם פועל רק בין 9 ל 15 וזאת בימים א עד ה האם זה הגיוני שאם שיחה שלי עם מוקד זה ניתקה , עלי לחזור אליהם ומאחר והשעה אחרי 15 הרי שכבר לא אגיע אליהם ? אם יש לכם תשובה שלילת לגבי אחתץ השאלות אז הגיע הזמן שתפקחו את העיניים שרון

kdr

New member
חכה חכה

מה עם עמלת שורה ? עמלת שיחת טלפון? עמלת שליחת פקס ? אני פעם נכנסתי לסניף בנק (לא הסניף שלי, אבל אותו בנק. הפקידה ניסתה לשווא להשיג את הסניף שלי לאישור. הסברתי לה שהחליפו מספרים וחייגתי מהנייד שלי לסניף והעברתי את הנייד לפקידה לקבל אישור ובחוצפתה להתעדכן לגבי שינוי המספרים. אז מה ? בדף החשבון היה חיוב על שיחת טלפון. באופן עקרוני פניתי למנהל הסניף שמיהר לזכות אותי.

פנומן 72

New member
ויזה כאל הכי גרוע

אתמול נתבקשתי ע"י המשרד להתקשר לויזה ולבדוק בנוגע לבעיה מסוימת בחיוב. יש להם טלפון אחד בלבד - גם שירות לקוחות, גם תמיכה טכנית, גם הצטרפות, הכל מנוקז לטלפון אחד. לא משנה איזה בחירה עושים במערכת ניתוב שיחות - מיד מתבקשים להקיש את תעודת הזהות ואת 4 הספרות האחרונות - ומה לעשות שזה לא תואם ? אז אין שירות. יוק ! אין דרך לעקוף את זה. פשוט לא יאומן !

למעלה