ישראייר והמשחקים

ישראייר והמשחקים

כבר 6 שעות אחור של החריאטים האלה בהמראה ללרנקה. משפחות עם תינוקות לא יודעות מה לעשות עם עצמן בטרמינל.
עדין אין מועד המראה סופי.
כרגיל מאז שהוקמה היא עושה צחוק מהנוסעים הן בקווי פנים והן בקווי חו"ל

easysam2

New member
סתם שאלה

בלי המילה חריאטים לא היינו מבינים את הסיפור?

לא בטוחה

ניצול ציני של הנוסעים. ישבו שם משפחות עם תינוקות ותחשבו שאולי ויתכן ואתם הייתם במקומם. כל כך הרבה שעות דחיה ? לא נורמאלי ולא תקין.
ראשי החברה מרוויחים עשרות אלפי שקלים בחודש כמו גם הטייסים וזה לא שרות תקין.
אוסיף ואומר שאת ישראייר אני מכירה מיום היווסדה והטיסה הראשונה לאילת ששם אני גרה.
תמיד , אבל תמיד - אחורים בלתי ניסבלים.

ofleisher

New member
אילת.....הבנתי

דווקא מהנסיון שלי עם ישראייר....גם במקומי וגם בבינלאומי הם יחסית סבבה לארקיע או אל על.
הטייסים שלהם רחוקים מלהרוויח כדמיונך....אבל זה כל כך ישראלי להכנס לכולם לכיס....אתה באמת חושב שבגלל שהמנכ"ל\טייס הרוויח XXX $ הוא ייצא באיחור או בזמן ?
הלחץ שלפני החגים וגם אזור (מזרח הים התיכון) שעמוס בטיסות נוסעים (ולא רק) גורם לא פעם לאיחורים....שגם למנכ"ל אין תשובה ...לכל נוסע יש את הזכות לתבוע לפי חוק אחמד טיבי....

דרך אגב, אני הייתי תקוע לאחרונה בתוך מטוס של בריטיש בנתב"ג 3 שעות עקב איסור טיסה של צבא רוסיה שנגרם כתוצאה מעבודה מוגברת באותו בוקר בסוריה על ידי נושאת המטוסים המהוללת של צבא רוסיה, סגרו את המרחב לטיסות...מנכ"ל בריטיש לא בא להגיש לנו מים, לא הוציא מכיסו מיימון לכריכים וגם לא התנצל....

S o l l y

New member
ניצול ציני של משפחות ?

את יודעת בכלל למה זה קרה?
אני ממש לא בא להגן ואין לי שום אינטרס כלפי ישראייר, אבל זה דברים שקוראים בכל חברת תעופה.
לא יודע למה החלטת באופן מכליל שהם מאחרים בלי סוף, ואני גם לא יודע מה הסיבה, אבל מי שטס בתקופה הזאת צריך להתכונן לזה מראש, מה גם שיכול מאוד להיות שזה לא איחור שתלוי בהם (מרחב אוויר עמוס ועוד אלף ואחת סיבות).

מגיע לכם פיצוי ראוי לפי חוק, (בעיקר אם הטיסה התעכבה יותר מעבר ל8 שעות), אבל מכאן ועד ניצול ציני, לא נורמלי, וכו', המרחק גדול.

למעלה