ישפרו סנטר

all about eve

New member
ישפרו סנטר

היום הייתי משועמם אז נסעתי לשם לראות את המקום. לא ברור לי למה בנו את המרכז כל כך רחוק. בשביל לא לשלם ארנונה? לאן מגיעים אם ממשיכים בכביש ישר (הכביש הבין עירוני שמישום מה כתוב שמותר לנסוע בו רק 50 קמ"ש, אני נסעתי יותר והפרעתי לכולם לטוס) ולא פונים שמאלה למרכז?

chili3

New member
אני חושבת שהוא אמור בעתיד להתחבר

לכביש ירושלים-תל אביב

d a l i a l

New member
אם תמשיך ישר, סביר שתיתקל במחסום...

אבל בעוד...כך וכך חודשים תוכל להגיע היישר לכביש מס' 1 המגיע מירושלים.

eitan-as

New member
הוא מגיע לכביש ירושלים-תל אביב

זהו כביש 431 המפורסם, שכל חודש אמורים לפתוח אותו, וכל חודש דוחים את הפתיחה ב-3 חודשים... הכביש מגיע עד כביש ירושלים-ת"א (כביש 1), כשבשלב ראשון הוא יהיה פתוח רק ליוצאים ממודיעין לכוון ת"א, כלומר תתאפשר ממנו פנייה ימינה בלבד לכוון ת"א (למעשה לכוון מחלף בן שמן). בעתיד, הכביש יהיה דו כיווני ודו או תלת נתיבי וימשיך לכוון ראשון לציון ונתיבי איילון - בעוד מס' שנים... בעקרון, אין בעייה כבר היום לנסוע בכביש לכל אורכו עד לכביש 1, למעט תמרורים האוסרים זאת - הכביש עצמו מוכן. איתן.א.

אמץ

New member
כי נוהגים בו בעיקר נהגים ממודיעין

הידועים בנהיגתם ה"זהירה". וחוץ מזה כל הזמן יש משאיות שמופיעות מכל מיני מקומות.

all about eve

New member
האמת שאני לא גר במודיעין

אני גר באחד הישובים ליד, אבל למדתי בעירוני א עד שסיימתי לפני שנתיים וחצי. אני חייב לציין שמערת הכבישים לא בנויה בצורה נכונה. במקום לבנות כיכרות שמעצם היותם עגולים מכריחים את הנהג להאט, הלכו על צמתים. ברחובות הראשיים כמו עמק איילון נהגים אוהבים לטוס, ואז שנהג רוצה לחצות את הרחוב יכולה לקרות תאונה.

למעלה