אוף, אני כל-כך עייפה
היום הזה לא רוצה להסתיים. הייתי מוכנה לשלם הרבה בשביל לישון עכשיו בצהרים איזה שעה-שעתיים... משגע אותי שאני לא מצליחה להרדם ביום. הרי בלילה לא ישנתי הרבה, ושינה מאוד קלה. וכל הבוקר הייתי עייפה. אז למה אני לא יכולה להשלים קצת שעות בצהרים. מנסיוני (ובניגוד לכל העצות של המומחים, למיניהם), דווקא בעבר כשהייתי מצליחה לישון צהרים - אז הייתי רגועה יותר בערב, ולכן נרדמת בקלות רבה יותר. והערב - יש לי המון דברים לעשות. לא יודעת איך יהיה לי כוח. ההורים שלי נסעו לחו"ל, והשאירו לי המון "הוראות תפעול" לתקופת שהותם. הייתי אמורה ביום חמישי להשקות להם את הדשא. מדובר בחצר גדולה, וזה סיפור די ארוך, והממטרות שם די מסובכות להפעלה. ובשבוע שעבר חזרתי משם רטובה מכף רגל ועד ראש. בקיצור, ביום חמישי ממש לא הייתי מסוגלת לנסוע אליהם, כי התמוטטתי מעייפות. באותו ערב הלכתי לישון קצת אחרי 21:00 וישנתי כמעט ברציפות עד 8:00 (איזה פלא!) וגם אני וחברה שלי התכוונו לחגוג באותו יום יום הולדת לחברה משותפת שלנו, אבל לא הייתי מסוגלת להגיע. אתמול הייתי בדירה של ההורים שלי כדי להכניס מצרכים שקניתי לקראת חזרתם לארץ. וראיתי שהדשא כבר ממש זקוק להשקיה דחוף. אבל בשעות היום זה לא יעיל להשקות. ובערב כבר היה ערב יום הכיפורים.מה שאומר שהערב, לא משנה איך אני מרגישה - אני כבר לא יכולה להזניח יותר את הדשא שלהם (שאבא שלי משקה כבר 40 שנה, ולא נעים שאני אייבש להם אותו...) וגם יום ההולדת של חברה שלי נדחה להערב, וממש אין לי כוח לזה. לא קבענו שעה, אבל אני מתארת לעצמי שזה לא יהיה בשעות הערב המוקדמות, כי שתיהן צמו, והן בטח ילכו לאכול קודם, ולהתרחץ. ושתיהן רגילות לישון בצהרים. והן לא ממהרות לקום בבוקר, כי אחת מהן לא עובדת והשניה מתחילה לעבוד ב- 11:00. אוף, נמאס לי להיות עייפה כל הזמן. רוצה כבר לעבור את היום הזה, ומקווה שהלילה הקרוב יביא עמו בשורות יותר טובות!