ישנתי כבר פעמיים

דנטל

New member
ישנתי כבר פעמיים

שעות בודדות כל פעם, אבל ישנתי. היה מוזר. היו לי חלומות. בחלום אחד אפילו חלמתי על החלום שהיה לי לפניו. לא בטוחה שאני מתה על זה.

ורד302

New member
גם לי היה לילה כזה

של שינה וערות לסרוגין. חלק מהזמן זה היה סתם נמנומים קלים. היו לי גם כל מיני חלומות מוזרים שחלמתי מתוך שינה מאוד קלה. קמתי בבוקר נורא עייפה. ומחכה לי עוד יום ארוך. בערב יש לי המון דברים לעשות. מקווה שלפחות בלילה הבא אשן טוב. אני רוצה כבר להגיע פעם אחת לעבודה כשאני ערנית. אני לא רגילה לעבוד כל-כך הרבה שעות, ובטח לא מול המחשב. אז לפחות שאגיע לעבודה אחרי שינה טובה.

דנטל

New member
זה לא היה בלילה

ביום שישי קמתי ב- 8:30 בבוקר בשביל להיות בעבודה ב- 9:00 (המשרד ליד הבית). זה ממש מוקדם בשבילי. בדרך כלל אני באה לעבודה ב- 11:00 ויוצאת משם לפעמים אפילו ב- 17:00, אבל בגלל שזה היה ערב יום כיפור והבוס גר בירושלים, אבל המשרד בתל אביב, הוא ביקש שאבוא קודם ונצא קודם. יצאתי ב- 14:00. אחרי העבודה ביום שישי אני תמיד הולכת לאמא שלי לאכול שהיא גם גרה פה ליד. אכלתי צהריים והתרסקתי שם על הספות בסלון. הבית שלה הרבה פעמים מרדים אותי, אבל כבר מזמן לא נפלתי ככה. בכח הרמתי את עצמי מהספות ב- 17:00 בשביל ללכת הביתה ופה עוד גלשתי קצת. בערך ב- 20:30 הרגשתי שאני נופלת שוב, אז הלכתי למיטה וקמתי ב- 1:00. חזרתי לגלוש. שנת הלילה שלי היתה ב- 5:30 בבוקר עד עכשיו בערך והשינה היתה הפעם רגילה כמו תמיד. הענין הוא שאפילו שהשינה הרגילה שלי חרא... היא הרגילה שלי. ככה אני רגילה. זה לא מוזר לי כמו שני הקטעים המוזרים האלה שהיו בצהריים ובערב. אפילו שהחלומות לא היו סיוטים וגם היו בהם סממנים טובים כמו חברים וכמו זיקוקין דינור (אני חולה על זיקוקין) והיו קצת צחוקים, קמתי מהם בהרגשה מכבידה שקשה לי לתאר. לא רוצה. מעדיפה את השינה הרגילה שלי כשאני לא חולמת.

ורד302

New member
אוף, אני כל-כך עייפה

היום הזה לא רוצה להסתיים. הייתי מוכנה לשלם הרבה בשביל לישון עכשיו בצהרים איזה שעה-שעתיים... משגע אותי שאני לא מצליחה להרדם ביום. הרי בלילה לא ישנתי הרבה, ושינה מאוד קלה. וכל הבוקר הייתי עייפה. אז למה אני לא יכולה להשלים קצת שעות בצהרים. מנסיוני (ובניגוד לכל העצות של המומחים, למיניהם), דווקא בעבר כשהייתי מצליחה לישון צהרים - אז הייתי רגועה יותר בערב, ולכן נרדמת בקלות רבה יותר. והערב - יש לי המון דברים לעשות. לא יודעת איך יהיה לי כוח. ההורים שלי נסעו לחו"ל, והשאירו לי המון "הוראות תפעול" לתקופת שהותם. הייתי אמורה ביום חמישי להשקות להם את הדשא. מדובר בחצר גדולה, וזה סיפור די ארוך, והממטרות שם די מסובכות להפעלה. ובשבוע שעבר חזרתי משם רטובה מכף רגל ועד ראש. בקיצור, ביום חמישי ממש לא הייתי מסוגלת לנסוע אליהם, כי התמוטטתי מעייפות. באותו ערב הלכתי לישון קצת אחרי 21:00 וישנתי כמעט ברציפות עד 8:00 (איזה פלא!) וגם אני וחברה שלי התכוונו לחגוג באותו יום יום הולדת לחברה משותפת שלנו, אבל לא הייתי מסוגלת להגיע. אתמול הייתי בדירה של ההורים שלי כדי להכניס מצרכים שקניתי לקראת חזרתם לארץ. וראיתי שהדשא כבר ממש זקוק להשקיה דחוף. אבל בשעות היום זה לא יעיל להשקות. ובערב כבר היה ערב יום הכיפורים.מה שאומר שהערב, לא משנה איך אני מרגישה - אני כבר לא יכולה להזניח יותר את הדשא שלהם (שאבא שלי משקה כבר 40 שנה, ולא נעים שאני אייבש להם אותו...) וגם יום ההולדת של חברה שלי נדחה להערב, וממש אין לי כוח לזה. לא קבענו שעה, אבל אני מתארת לעצמי שזה לא יהיה בשעות הערב המוקדמות, כי שתיהן צמו, והן בטח ילכו לאכול קודם, ולהתרחץ. ושתיהן רגילות לישון בצהרים. והן לא ממהרות לקום בבוקר, כי אחת מהן לא עובדת והשניה מתחילה לעבוד ב- 11:00. אוף, נמאס לי להיות עייפה כל הזמן. רוצה כבר לעבור את היום הזה, ומקווה שהלילה הקרוב יביא עמו בשורות יותר טובות!

ורד302

New member
פחות או יותר מתי שכתבת את ההודעה

בחיפה - ב - 18:10. לא יודעת מתי בתל-אביב.

ורד302

New member
עכשיו אני כבר ממש שפוכה מעייפות

נסעתי בכוחותי האחרונים לבית של הוריי כדי להשקות את הדשא. בזמן שהממטרות עבדו נשכבתי שם על הספה. הרגשתי ממש ממוטטת. ומהרגע שנשכבתי כבר היה ברור שאאלץ לבטל את היומהולדת הערב. נסעתי הביתה כמעט בעיניים עצומות. אני משום מה בתחושה שאני ארדם מייד ואשן טוב. אותה תחושה שהיתה לי שלשום, ואז נרדמתי לכמעט 11 שעות. אז אני פורשת בדקות הקרובות. לילה טוב!

דנטל

New member
לילה טוב ../images/Emo24.gif

אני יוצאת לבלות. כרגע עירנית לאללה. אולי הריקודים יעייפו.

דנטל

New member
בסוף לא יצאתי לבלות

אלא רק הלכתי אל אמא שלי ועשיתי כביסה וטחנתי חצי מקרר. בקרוב אלף לישון וזה מוקדם בשבילי ואני לא עיפה, אז מקוה שלא יהיה ממש קשה להרדם.

ורד302

New member
היה לי לילה די גרוע

לקחתי די הרבה זמן להירדם. גם השכנים המעצבנים שלי הדליקו מוזיקה בקולי קולות. גם מוסיקה שאני ממש לא סובלת וגם כששכבתי במיטה הרגשתי את המיטה רועדת מהבסים. אז ברור שלא יכולתי להירדם ואפילו לא לשכב לי ברוגע עד שהם סיימו עם המוסיקה שלהם. וגם אחר כך לקח לי זמן להירדם. ישנתי כמה שעות והתעוררתי. זה קורה לי בעיקר כשאני הולכת לישון מוקדם. שאני מתעוררת כעבור שעתיים - שלוש, ואז לא מצליחה להירדם. המשכתי לשכב במיטה במשך שעות רבות, מידי פעם נמנמתי מעט, אבל לא ממש ישנתי. קמתי עייפה, ושוב הגעתי לעבודה באפיסת כוחות. אבל יום העבודה עבר לי, באופן מפתיע, די מהר. עכשיו אני ממוטטת מעייפות, יש לי עוד די הרבה דברים לעשות. ואני צריכה עוד לנסוע לסידורים, ואני לא ממש יודעת איך אני אנהג. נראה לי שגם הערב אני אכנס למיטה מוקדם. אולי הפעם גם אשן כל הלילה. מי יודע. נקווה.

ורד302

New member
בעבר ניסיתי להעיר מספר פעמים

וזכיתי ל"התנפלות" מצידם. כיום הקשר שלי איתם הוא רק דרך המשטרה (ועל עניינים יותר רציניים מאשר מוסיקה בקול).

ורד302

New member
עבר עלי עוד לילה קשה!

זהו כבר יום העבודה הרביעי שלי, ואני כל-כך רוצה לקום בוקר אחד ערנית, עם חיוך על הפנים, עם חשק לצאת מהבית לעבודה. אבל בינתיים זה לא קורה. הבוקר אני כבר ממש מרגישה שאני הולכת להישבר. מרגישה כל-כך רע. אני שוקלת להגיד בעבודה שאני מרגישה לא טוב, ולפרוש אחרי כמה שעות. לא נראה לי שאחזיק מעמד 9 שעות. אולי טוב שהתחלתי לעבוד בתקופת החגים, כי אני נכנסת לעבודה בהדרגה, יש הרבה חופשות. ראיתי שבחמישי בלילה, כשידעתי שאני לא צריכה לקום למחרת לעבודה - ישנתי נהדר. אז נשארו לי רק יומיים: היום ומחר, ואחר-כך יש לי חופשה של 4 ימים (החג מצטרף לשישי-שבת). אז אני מאמינה שלפחות אז אני אשן כמו שצריך. ואולי תוך כמה ימים, כשמקום העבודה יהפוך לשיגרה, אתחיל לישון יותר טוב.

ורד302

New member
חזרתי עכשיו מהעבודה

היה קשה. לא היה לי נעים לבקש ללכת מוקדם. לא נורא - עוד יום אחד, ואז -חופשה. לפני מספר שבועות הייתי במרפאת שינה, אחרי תלאות רבות... הרופאה שם נתנה לי מס' טלפון של מרפאת שינה ברמב"ם, והמליצה על 2 דרכי טיפול: 1. לבדוק את מצב השינה ע"י מכשיר ששמים על היד (כמו צמיד) במשך שבוע ימים. הוא בודק את שעות השינה/הערות. 2. טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג המתמחה בבעיות שינה. התקשרתי לשם באותו היום, והם ביקשו ממני שאפקסס להם את מכתב ההפניה. בינתיים שכחתי מזה, אבל היום פתאום נזכרתי שהם כלל לא התקשרו אליי לקבוע לי תור. אז התקשרתי, והסתבר שכנראה לא היה רשום בהפניה מס' הטלפון שלי, ולכן הם לא התקשרו. (אם כי אם הם היו רוצים להתאמץ - הם היו משיגים אותו תוך מספר דקות). אז קבעו לי תור ל- 21/10. המכשיר עולה 430 ש"ח (כי במדינה הפרעות שינה "לא נחשבות", ולכן צריך לממן את הבדיקות והטיפולים מכיסינו). ואני עוד לא יודעת כמה עולה כל ביקור במרפאת שינה, או טיפול פסיכולוגי, במידה וארצה. אבל ברור לי שלמרות שקשה לי מאוד כיום מבחינה כלכלית, אני חייבת לטפל בבעיית השינה בהקדם.

ורד302

New member
ישנתי קצת יותר טוב הלילה

הבעיה היא שהתעוררתי סופית ב- 5 ומשהו, וקשה לומר שאני מרגישה רעננה ועירנית, אבל הכל עניין יחסי. זה בכל זאת מעט יותר טוב מאשר בימים הקודמים. אני משערת שאילולא הייתי צריכה לקום לעבודה, הייתי נרדמת בחזרה. אז לפחות בארבעת ימי החופשה אני מצפה לחרופ... וגם לנסוע קצת לטייל, לבלות, להינות...

דנטל

New member
מדהים שהרגע היה חופש

ואחנו צריכים שוב חופש. אני לא זוכרת איך ישנתי, אבל נכנסתי למיטה ב- 4:30 וזוכרת שהיה קשה להרדם וב- 9:15 היה טלפון שהעיר אותי ובגלל שיש לי פלאפון חדש, חשבתי שזה הצלצול של השעון המעורר ומאותו רגע כבר היה קשה לישון כמו שצריך.

ורד302

New member
היום כבר הרגשתי יותר טוב

ונסעתי לעבודה בהרגשה קצת יותר טובה. אבל אחרי 4 שעות עבודה שלחו אותי הביתה, כי נגמרו להם בינתיים ההדפסות בשבילי. ובימים הקודמים כל-כך סבלתי מלעבוד 9 שעות אחרי לילות עם מעט מאד שינה, ועכשיו אני מבינה שהתאמצתי לחינם. לא היה קורה שום דבר אם הייתי מבקשת ללכת קודם. היום כשסוף סוף היה לי מרץ יחסית, והרגשתי שאוכל להחזיק מעמד עד השעה 17:00, שחררו אותי ב- 12:00. ואמרו לי לחזור שוב בחול המועד ליום-יומיים של עבודה. ואחר-כך שוב תהיה הפסקה של מספר ימים, ואז שוב אעבוד. בקיצור - צריך למצוא מקום עבודה נורמאלי, דחוף!!

למעלה