ישנן בנות-שיין.

Sod Name

New member
ישנן בנות-שיין.

מה יש בה שכולם אוהבים אותה? היא יפה אבל לא כזאת יפה.. מה באופי שלה גורם לכולם לאהוב אותה?

שירי 55

New member
גם אני חשבתי על זה ../images/Emo6.gif

למה כולם אוהבים אותה, כי אני לא

chyio

New member
לא יפה? O_O

אומגד איך את יכולה לומר כזה דבר ס_ס באופי? היא קשוחה ומיוסרת, מי לא אוהב את זה :}

t i t i13

New member
אני לא ../images/Emo3.gif

אני שונאת אנשים קשוחים אוהבת רגישים =]

t i t i13

New member
איכס אני שונאת אותה!!!

יש לה אופי כזה חרא בוגדנית מגעילה [זאת התכונה שאני הכי שונאת] ואין לה שום רגש אם היא הייתה יפה אז הייתי מבינה שאוהבים אותה רק בגלל זה אבל היא בכלל לא חח אז באמת שאין לי מושג למה נמשכים אליה...אני ישמח לדעת

מממ..

אני אוהבת את איך שהיא נראית, היא יפה..יש לה סטייל. והיא ביצ' כזו, אך גם רגישה. עושה לי את זה בטירוף!

t i t i13

New member
יש שמועות שכן

אפילו היה פעם ראיון עם ג'ניפר בילס (בט) והיא בטעות הוציאה אותה מהארון חח עד כמה שאני זוכרת היא אמרה שבגלל שהיא לסבית אז אחרי שהיא משחקת בסצנה שהיא לא בטוחה בה היא הולכת לשאול את הלסביות אם זה בסדר ואז היא אמרה שהם ליישה(אליס) וקתרין חח אבל תכלס עד כמה שאני יודעת היא אף פעם לא אמרה את זב בעצמה

skipposh15

New member
היא מהממת

ביופי? אין מה לדבר, מושלמת. פשוט ואוו. ויש לה סטייל סקסי ככ חח הדמות היא דמות קשוחה כזו גברית (אחח) ולפי ראיון שקייט אמרה פעם- שהיא "למרות ההידמות הקשוחה והקשה שלה היא מפחדת מהחים וממה שיש להם להציע" שרואים את התהליך שהיא מתחילה להרגיש ולהיפגע ואיך היא משתנה- ובכל זאת נשארת היא (איזה משפט פלצני אני דיי רוצה לירות בעצמי עכשיו חח
) חח... זה מהממם (והקול שלה סקסי חושילינג
)

Sod Name

New member
היי אני אוהבת את שיין!

אני רוצה להבין אבל למה כל מי ששאלתי אוהב אותה... מה כי היא אדישה?! תנו לי תכונות שלה שגורמות לאנשים ככה..

skipposh15

New member
זה הכל ביחד

אני אוהבת תדמות פשוט.. זה התחברות אישית כזו.. מה שיכול להיות לך עם דמות אחרת שלי לא תהיה (נגיד אני לא מבינה מה מתלהבים מדיינה וזה..)

למעלה