ישנוני 1 בשלב השני איך עושים שהמכונית לא תדרוס אותו?
ז זיו המגניב 2 New member 2/8/05 #2 תשובה את שמה את המכסה של הביוב (עשית את זה אם המכונית דרסה אותך) ואז שהוא ממש על הביוב תלחצי על המכסה וזה יסתובב והוא לא ידרס
תשובה את שמה את המכסה של הביוב (עשית את זה אם המכונית דרסה אותך) ואז שהוא ממש על הביוב תלחצי על המכסה וזה יסתובב והוא לא ידרס
ט טלטל שבט עפר New member 3/8/05 #3 אני לא מצליחה אתה יכול לפרט יותר, אולי אפילו לשים תמונות? כשהוא יוצא מהדלת לשים את המכסה של הביוב בחור השחור הזה? כי ניסיתי את זה וניסיתי גם לסובב את זה אבל הוא עדיין נדרס בכל פעם.
אני לא מצליחה אתה יכול לפרט יותר, אולי אפילו לשים תמונות? כשהוא יוצא מהדלת לשים את המכסה של הביוב בחור השחור הזה? כי ניסיתי את זה וניסיתי גם לסובב את זה אבל הוא עדיין נדרס בכל פעם.
ז זיו המגניב 2 New member 3/8/05 #4 אני לא יכול לשים תמונות לשים את זה על החור השוח עוד בהתחלה ואז הבן אדם ממש על המכסה של הביוב תסובבי לא לפני
אני לא יכול לשים תמונות לשים את זה על החור השוח עוד בהתחלה ואז הבן אדם ממש על המכסה של הביוב תסובבי לא לפני
נ נטלי 100 New member 4/8/05 #7 אני צריכה עזרה בישנוני 2 אפשר? הגעתי לשלב שכולו בשחור לבן שבו העגלה רצה לכיון שלו... איך אני מונעת מעגלה לא להעיר אותו?? בבקשה אני תקועה בזה וזה מחרפן אותי!!! ~נטלי~
אני צריכה עזרה בישנוני 2 אפשר? הגעתי לשלב שכולו בשחור לבן שבו העגלה רצה לכיון שלו... איך אני מונעת מעגלה לא להעיר אותו?? בבקשה אני תקועה בזה וזה מחרפן אותי!!! ~נטלי~