ישן על המדף

מורנא007

New member
ישן על המדף

היום האלבום "Live At The Carnegie Hall" הגיע אלי מאוהיו הרחוקה עם שני דיסקי הוויניל שלו. זוהי אחת ההופעות החיות הטובות ביותר ששמעתי. אני יודע שלא אופנתי היום לאהוב את ה-
(Renaissance), ויש כאלה שלא יחשיבו אותם כלהקת רוק. אז מה?

אפשר גם חדש על המדף?

סתם כי אני צעיר ומתלהב, והיום בזבזתי את כל הכסף שקיבלתי מדוד שלי ליום הולדת: The Doors – The Doors Marianne Faithfull – It's all over now, baby blue Led Zeppelin – Led Zeppelin III Led Zeppelin – Early Days & Later Days Neil Young – Greatest Hits The Beatles – Love Aerosmith – Aerosmith Simon & Garfunkel – The Essential הדיסק השני (בעיקר) הוא תוצאה ישירה של ההשפעה הענקית של מאמרי הפורום המצוינים על הפתיחות המוזיקלית שלי. במקרה הנוכחי מדובר במאמר הזה.

melancholy man

New member
בטח אפשר..

לא מכיר את האוסף הזה של יאנג, מה יש שם? Love מאידך בעייני הוא כלמה שרע בתעשיית המוסיקה ועוד קצת, לא יודע מה הייתי חושב עם המוסיקה של הביטלס לא הייתה צרובה לי באונה השמאלית (זו שמתפקדת...) אבל כשהמצב ככה, אין לי דרך אחרת להתיחס אליו. בקשר למריאן פייט'פול, הצלחת לרגש אותי באמת!

Niel Young; Greatest Hits

"Down by the River" – 9:16 (17 January 1969) Neil Young & Crazy Horse "Cowgirl in the Sand" – 10:05 (18 January 1969) Neil Young & Crazy Horse "Cinnamon Girl" – 2:59 (20 March 1969) Neil Young & Crazy Horse "Helpless" – 3:37 (7 November 1969) Crosby, Stills, Nash & Young "After the Gold Rush" – 3:46 (12 March 1970) Neil Young "Only Love Can Break Your Heart" – 3:08 (15 March 1970) Neil Young "Southern Man" – 5:31 (19 March 1970) Neil Young "Ohio" – 2:59 (21 May 1970) Crosby, Stills, Nash & Young "The Needle and the Damage Done" – 2:10 (30 January 1971) Neil Young "Old Man" – 3:22 (6 February 1971) Neil Young & The Stray Gators "Heart of Gold" – 3:07 (8 February 1971) Neil Young & The Stray Gators "Like a Hurricane" – 8:20 (29 November 1975) Neil Young & Crazy Horse "Comes a Time" – 3:04 (2 November 1977) Neil Young "Hey Hey, My My (Into the Black)" – 4:59 (22 October 1978) Neil Young & Crazy Horse "Rockin' in the Free World" – 4:41 (10 March 1989) Neil Young "Harvest Moon" – 5:03 (22 September 1991) Neil Young​
נגנב מוויקיפידיה

Welsh

New member
אחלה אוסף, דרכו התחלתי את המסע עם יאנג../images/Emo13.gif

Aeroguy

New member
Aerosmith - יופי של אלבום!

אלבום גדול של בלוז-רוק. תהנה!

spych kid

New member
3 כבדים למדי

בדרך כלל נוהג לגוון יותר בכיוון של מה שאני קונה אבל הם אלבומים שרציתי כבר כמה זמן Free-Tons Of Sobs Remastered Iron-Buterfly- In-A-Gadda-Da-Vida Deep Purple - Shades Of Deep Purple

Aeroguy

New member
Free אלבום מצויין

האלבום הראשון. הם מאוד צעירים שם, אבל זה אלבום בלוזי, בוגר וחזק בצורה בלתי רגילה. לגבי Iron Butterfly... אני אישית לא ממש התחברתי לאלבום...

melancholy man

New member
מתאים לך../images/Emo13.gif

Tons Of Sobs זה פצצת רוק אנד רול מדהימה, אגב, איך הרימאסטר? בקשר לגדה דה וידה, בעיני זה אחד האלבומים החשובים של הסיקסטיס, גם מעבר ל"יצרת הנושא" (אם אפשר לקרוא לה ככה) זה אלבום מאוד טוב בעייני אבל צריך להיות חובב סיקסטיס מושבע בשביל באמת להתחבר לסאונד הזה.

AeroTom

New member
"Tons of Sobs" הוא בשבילי אחד מאלבומי

הבכורה הטובים ביותר שיש. הוא נפלא. אתה תהנה איתו המונים.

AeroTom

New member
בעיקרון אני נגד אוספים

אני חושב שהרבה יותר טוב לגשת ישר לאלבומי הסטודיו של אמנים פה רכשת אוספים שלהם (כגון יאנג וזפלין). זפלין 3 והראשון של ה-Doors אבל הם אלבומי חובה בכל בית. קלאסיקות. והראשון של אירוסמית' אהוב עלי מאוד. One Way Street ו-Movin' Out הם מהשירים הכי אהובים עלי של הלהקה בכל הזמנים. תתחדש והאזנה נעימה.

Barmelai

New member
הם כן כי הם יוצרים אינטראקציה עם הקהל ../images/Emo13.gif

בדיסק של מורנא לפני ההתחלה של שחרזדה הלהקה מספרת לקהל את תמצית העלילה והקהל מגיב בפרצי צחוק. מ.ש.ל. אבל גם אם נסכים לרגע שלא מדובר ברוק אלא בסוג של פימו מוקצף, עדיין זה אחד מה...דברים... היפים ביותר שניתן לשים עליהם את האוזן. במיוחד הדיסק השני שעליו 2 שירים בלבד, כל אחד באורך צד של ויניל - שחרזדה ו ASHES ARE BURNING שניהם בבצועים עילאים, ללא שניה מיותרת אחת. מדרגות לגן עדן. כיף למורנא.

למעלה