ישן ישן אבל..

טריומף T509

לא רלוונטי לנו אבל תמיד כיף לקרוא על סטריטפייטרים מתוצרת סדרתית.. זוהי סקירה של הטריפל כאופנוע משומש.. תהנו.

משהו שמאווווד רלוונטי לנו

במדינה המועשרת מוטורית כשלנו כתבות כאלו הן שימושיות מאווווווד...
איך להכין את האופנוע ליום משלול (TRACKDAYZ של החובבים..) מצד שני , אפשר לראות זאת כהכנות לקראת רכיבה בשבת בבוקר...

XDR

New member
השיטה חסכה לי קורס "נהיגה מונעת"

דחיתי לפי השיטה הזו תשלום קנס על מהירות ושילמתי אותו 13 חודשים לאחר שתפסו אותי (בלי כפל ובלי נעליים) פשוט כתבתי מכתב שאני רוצה לא להתייצב למשפט ולהמיר אותו בסכום הקנס המקורי. בינתיים עבירת מהירות אחרת שהייתה לי, התיישנה וכך חסכתי גם קורס "נהיגה מונעת" שהדבר היחידי שהוא מונע זה לעשות דברים מועילים יותר בזמן שהוא מתקיים.

עוד על הFIREBOLT של BUELL

בנוסף לקישור הנוסף שסוקר את הספורטפייטר החדש של ביואל (שכבר דיברנו עליו כאן) תמצאו גם קישור למשהו נחמד (אם כי - קצת המון אוף טופיק...) תהנו..

תנוחת רכיבה על האופנוע - חשוב !

וגם שווה קריאה.. מתוך מדור "טכניקות רכיבה" של BIKENET...

vmax*

New member
לחלק זה בטוח יעזור....לי לא

אותי צילמו על 133 קמ"ש במקום 60 נראה אותךך ממציא תירוצים לשופט... עכשיו אני בודק עם עו"ד ואולי הוא יוציא אותי מהבוץ...

vmax*

New member
ושלוש..שדרהרחבה ופתוחה..

עם מעט כלי רכב טוב לתאוצה..

robin

New member
זה עבירה על החוק חוצפנית!!! אני ..

אני יגיע אלייך אני יוגע איפה את גרה!!!!!!!! זה הסוף שלך ושל בבון!!!

Miss Mor

New member
לך בכלל אסור לדבר!!!

ותשאיר את הבבון שלי בצד!
אני גם יודעת עלייך דברים מפלילים

Exxa

New member
אם אתה צריך עו"ד טוב מאוד

יש לי, רק מה הוא קצת יקרן. אבל מה לא עושים בשביל להשאיר את הרשיון... אותי הוא הוציא על תנאי כשתפסו אותי על 198 קמ"ש בלייזר, אחרי 3 חודשים של דו"ח מהירות בעיר. (הוא זה שכותב את מדור העזרה המשפטית הידיעות אחרונות)

vmax*

New member
מעניין הוא צריך להיות טוב באמת..

שלי עו"ד גד בליליוס מאוד מוכר בתחום..ידיד טוב שלי

Exxa

New member
בהצלחה אבל אם אתה צריך

יש לי את המספר טל שלו (שמור טוב טוב בארנק) דבר נוסף, הוא החזיר לי את הרשיון לאחר 5 ימים בפסילה המינהלתית... ועוד צעק עלי למה לא באתי קודם, הרשיון היה יכול לחזור אלי קודם...

Exxa

New member
שמו:

אילון אורון רח´ קיבוץ גלויות 34 תל-אביב (מרכז עמיאל) טל: 03-5184567

למעלה