ישמע מצחיק......

Cuteguy

New member
ישמע מצחיק......

תגידו איך רמת הלימודים אצלכם בארץ (וצצינו באיזו ארץ) לעומת רמת הלימודים בארץ? לדוגמה אני יודע שבקנדה (אני מוונקובר) הרמה הרבה הרבה יותר נמוכה..... לדוגמה מהשלמדתי בחמש יחידות לימוד בפיסיקה כימיה ומתמטיקה בארץ משתווה פה לשנה ראשונה ושניה באוניברסיטה....

Doctor Evil

New member
אני איתך

באמת רמת הלימודים פה הרבה יותר נמוכה מבארץ. במיוחד המתמטיקה.

gaily

New member
i agree too

although here it´s mostly differtent material and much easier... and by the way i live in the US

פחחחחחחחעעעעע וואי כנסווווו

סבבה רמה נמוכה והכל... אבל קלטו שאני בcredit שזה הכי גבוה בכל המקצועות ואתם יודעים מה אנחנו לומדים במתמטיקה???? פחחחחחחחחחח משפט פיתגורס!!!! חחחחחחח סתם... לא עד כדי כך נמוך... כאילו בתחילת השנה למדנו את זה... פחחחחעעעע...... עכשיו אנחנו לומדים טריגונומטרי... שזה מה זה קקה... חחחחחחח... זה קל אבל זה מעצבן שלא מתקדמיםםםםםם!!!!! חחחחח..... אה ובאנגלית אני התלמידה הכי טובה בכיתה!!! חחחחחח המורה אמר לי! פחחחע אני אשכרה יותר טובה באנגלית מהסקוטים האלה... היום אמרו לי את זה כבר 4 פעמים שהאנגלית שלי טובה... פחחחח.... זה בגלל הריתוק לטלוויזיה תאמינו לי... הטלוויזיה מה זה עוזרת ומשפרת את השפה... התחלתי להבין את המבטא הכבד של הפרחות פה... עכשיו אני יודעת על מה הן מדברות... איזה פרחות... זה מה ששמעתי היום: "כן אז היא נתנה לו אתמול... ממש פאקינג מטומטמת! כולה בת 12! אפשר לחשוב מה יש לה..." פחחחחח וכל הבנות צחקו... לא הבנתי על מי אבל גם זה בתהליכים.... חחחחח.... ביי בינתיים

למעלה