טוב, אני אנסה
הנה האיפיון של הדמויות לפי דעתי, אבל זה באמת לא משהו שאפשר להגדיר.. אוקיי נתחיל בליז.. עם ליז יש לי בעיה בזמן האחרון כי שמתי לב שהיא יותר מדיי דואגת לאחרים.. כאילו, ליז תמיד תעזור או תקריב מהאושר שלה למען אחרים. ואין לי הרבה מה לכתוב עליה כי אני לא ממש מתה על הדמות הזאת.. מריה- מריה משעשעת אותי ^_^ אפשר לומר שהיא שנונה, יש לה יציאות משעשעות.. היא מדברת הרבה הרבה ואוהבת לשיר.. היא דמות נורא חביבה ואני חושבת שאפשר יותר להתחבר אליה כי היא נורא ישירה וגלויה.. יש את מייקל אהבת חיי, שהוא כמו שאמרתי כזה באד בוי.. הוא עבר ילדות די קשה ובגלל זה הוא סגור אפשר לומר, קשוח וממש לא רגיש. למרות שכמו כל שאר הדמויות גם מייקל עובר די תהליך של שינוי ולא פעם אחת רואים אותו מתחבר לצד הרגיש שלו ועושה דברים טובים בשביל אנשים אחרים. איזבל- לדעתי איזבל עוברת שינוי נורא נורא גדול.. בעונה הראשונה, לפחות בהתחלה, היא מוצגת כקרה ואפשר לומר שקצת חסרת רגשות למי שלא קרוב אליה. בעונות השניה והשלישית היא כבר יותר חמודה ורכה. היא נורא קשורה להורים שלה ולבית בכדור הארץ ולפי דעתי היא נורא חזקה.. עברו עליה הרבה דברים קשים (מה שוילהנדרה עשתה, המוות של אלכס וזה ששכחתי איך קוראים לו... נאממ.. זה שמת בפרקים עם לורי) קייל- בודהה בוי! ווי לאב הים ^_^ בעונה הראשונה קייל היה האקס של ליז שדחף את האף לעיניינים שלא שלו, אבל כשהוא גילה שמייקל, מקס, איזבל וטס חייזרים הוא היה די בסדר עם זה. לא ממש מתעמקים על האופי שלו אבל הוא כזה חמוד ומשעשע.. ספורטאי בתיכון, וממורמר בצורה משעשעת הרבה פעמים. אין לי כוח להמשיך ורוב הדברים שכתבתי הם די שטויות ושנויים במחלוקת אבל קשה לפרט על הדמויות כי בכל אחת יש כל כך הרבה וקשה להגדיר את זה בתכונות..