ישלי שאלה (=

• פותח הנושא CV15
  • פורסם בתאריך

CV15

New member
ישלי שאלה (=

הייתי רוצה שתספרו לי קצת על האופי של כל אחת מהדמויות בסידרה וגם קצת דעות אישיות שלכם על כל הדמויות... תודה (=

hadarya

New member
דעתי.. וכולל ספוילרים (נדמה לי)

את כאילו לא מכירה את הסדרה ושואלת, או סתם מתענינת? בכל מקרה אני יכולה להגיד לך דעתי אם זה עוזר לך: אז מקס (הדמות האהובה עלי וגם השחקן האהוב עלי... טוב נו איך לא?!)- המנהיג של החבורה. מאוד אחראי ומאוהב בליז עד טירוף. תמיד שוקל טוב טוב לפני מעשה. טוב בלימודים וחכם. הוא לא אדם פזיז. היתי אומרת שהוא קצת אדיש ונאמן מאוד לחבריו ולאנשים שחשובים לו. כל הסיפור התאהבות שלו עם ליז זה כבר דוקטורט בפני עצמו. ליז- רגישה מאוד. חבריה הטובים ביותר: מריה דה לוקה ואלכס ויטמן. מאוהבת במקס (טוב זה די ברור). טובת לב, אכפתית, ולדעתי יש לה קטעים יותר מדי קיטצ'ים (איך שלא כותבים את זה). מוכנה לעשות הכל למען חבריה. מייקל- פזיז מאוד. אגרסבי. מתעצבן בקלות. לא מאמין בכל הפוצ'י מוצ'י ומערכת יחסים זה לא דבר קל איתו אבל למרות זאת מוכן לעשות הכל למען האנשים שחשובים לו. אוהב את מריה מאוד (למרות שהוא לא תמיד מראה את זה). חוצפן (למרות שלפעמים זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בו), מצחיק והרבה פעמים הוא ציני. לימודים זה לא התחום שלו. מריה- מאוהבת במיקל. מצחיקה וגם היא נתפסת כצינית לא מעט פעמים. חבריה הטובים ביותר: ליז ואלכס. נהינת לבלות ואוהבת את החיים. מסתבכת ורבה לא מעט עם מייקל. שירה הוא אחד מהחלומות שלה, וזה דבר שחשוב לה מאוד. אלכס- טוב אז הוא החנון שבחבורה. גאון מחשבים ובכלל גאון. חבר טוב מאוד של ליז ומריה. מאוהב באיזבל ובהתחלה היה כמו הכלב שלה עד ש... טוב נו את הסיפור שלו כולנו מכירים. אדם טוב לב שתמיד מוכן לעזור (בעיקר לאיזבל). מנגן על גיטרה והוא נמצא בלהקה. איזבל (כמעט שכחתי.. אין לי מושג איך)- אז היא הבחורה שמתאהבת. תמיד מחפשת אהבה ולצערה הרב זה לא דבר שקל למצוא. אבודה בתוך באלגן האהבה עד שבסוף היא מבינה כי אלכס הוא הבחור שתמיד חיפשה. ואז זה כבר מאוחר מדי וקורה מה שקורה. בעונה השלישית בסופו של דבר היא מתחתנת עם ג'סי וגם זה היה דבר לא קל בשבילה. היא אישה עצמאית וחזקה שעומדת על עקרונותיה (בעיקר מול מקס). טוב נשארו גם קייל, ג'ים וטס אבל אין לי כוח לכתוב על זה עכשיו. אני אוסיף יותר מאוחר.. אם יהיה לי כוח. מקווה שעזרתי.

CV15

New member
../images/Emo13.gif

חחח לשאלתך- אני מכירה את הסידרה ומתעניינת, כאילו אני יודעת שאני קצת בדיליי חחח התחלתי לראות אותה בערך מהפרק של קיץ 47 אולי קצת לפני נראלי

hadarya

New member
בבקשה

בבקשה.. שמחתי לעזור. ות'אמת גם אני לא ראיתי מהתחלה הפסדתי את שלושת הפרקים הראשונים של הסדרה וזה ממש מתסכל אותי...חח. בסוף אני אשלים לא יודעת איך אבל אני אשלים.

CV15

New member
עוד משו...

בקשר למייקל- אם הוא נגיד נתקל במישי בטעות כזה והיא ממש חמודה וזה, הוא יכול להדלק עליה ופתאום להסמיק ולהיות ביישן ומובך? וגם אם הוא רואה בה משו קצת מוזר, הוא עוד יכול להתחיל לחקור על זה אפילו שהם לא ממש מכירים או שהוא יחכה עד שהוא יכיר אותה טוב יותר וישאל או משו?

אממ.. לא נראה לי...

מייקל
לא יסמיק ויהיה ביישן.. לפחות לא לפי דעתי הוא יותר באד בוי, והוא לא מהאנשים שיתביישו בפני מישהו.. מייקל שולט^_^

hadarya

New member
אממ..

נראה לי שיתחיל לחקור...אבל ינצל את זה שוהא דלוק עליה כדי לחקור.. בערך כמו שעשה עם קורטני. וכן אני מסכימה עם מה שכתבו מעליי. הוא לא יהפוך לבישן ויסמיק, הוא לא הטיפוס..חח. אבל לא הבנתי למה זה כל כך משנה?
אבל שיהיה.

CV15

New member
חחח

אבל מה הוא כן יעשהההההה? לא ביישן- הבנתי לא הבנתי מה הוא כן יעשה איך הוא יגיב כי היא נגיד ממש חמודה ויפה כזו ועדינה ושברירית ונחמדה חחחח

CV15

New member
נאמ......

אפשר בבקשה עוד? חח אני צריכה את זה... בקרוב תבינו למה פחח

טוב, אני אנסה

הנה האיפיון של הדמויות לפי דעתי, אבל זה באמת לא משהו שאפשר להגדיר.. אוקיי נתחיל בליז.. עם ליז יש לי בעיה בזמן האחרון כי שמתי לב שהיא יותר מדיי דואגת לאחרים.. כאילו, ליז תמיד תעזור או תקריב מהאושר שלה למען אחרים. ואין לי הרבה מה לכתוב עליה כי אני לא ממש מתה על הדמות הזאת.. מריה- מריה משעשעת אותי ^_^ אפשר לומר שהיא שנונה, יש לה יציאות משעשעות.. היא מדברת הרבה הרבה ואוהבת לשיר.. היא דמות נורא חביבה ואני חושבת שאפשר יותר להתחבר אליה כי היא נורא ישירה וגלויה.. יש את מייקל אהבת חיי, שהוא כמו שאמרתי כזה באד בוי.. הוא עבר ילדות די קשה ובגלל זה הוא סגור אפשר לומר, קשוח וממש לא רגיש. למרות שכמו כל שאר הדמויות גם מייקל עובר די תהליך של שינוי ולא פעם אחת רואים אותו מתחבר לצד הרגיש שלו ועושה דברים טובים בשביל אנשים אחרים. איזבל- לדעתי איזבל עוברת שינוי נורא נורא גדול.. בעונה הראשונה, לפחות בהתחלה, היא מוצגת כקרה ואפשר לומר שקצת חסרת רגשות למי שלא קרוב אליה. בעונות השניה והשלישית היא כבר יותר חמודה ורכה. היא נורא קשורה להורים שלה ולבית בכדור הארץ ולפי דעתי היא נורא חזקה.. עברו עליה הרבה דברים קשים (מה שוילהנדרה עשתה, המוות של אלכס וזה ששכחתי איך קוראים לו... נאממ.. זה שמת בפרקים עם לורי) קייל- בודהה בוי! ווי לאב הים ^_^ בעונה הראשונה קייל היה האקס של ליז שדחף את האף לעיניינים שלא שלו, אבל כשהוא גילה שמייקל, מקס, איזבל וטס חייזרים הוא היה די בסדר עם זה. לא ממש מתעמקים על האופי שלו אבל הוא כזה חמוד ומשעשע.. ספורטאי בתיכון, וממורמר בצורה משעשעת הרבה פעמים. אין לי כוח להמשיך ורוב הדברים שכתבתי הם די שטויות ושנויים במחלוקת אבל קשה לפרט על הדמויות כי בכל אחת יש כל כך הרבה וקשה להגדיר את זה בתכונות..

hadarya

New member
ומה עם

מקס? לא כתבת עליו כלום (זה פשוט מעניין אותי גם מה האחרים חושבים)

למעלה