ישלי שאלה

valensya

New member
ישלי שאלה

יש כאן בוודאי אנשים עם ידע על תרופות..... יש לי מספר שאלות והייתי שמחה לקבל ייעוצ.(משפחת הבנזו הידועה לשמצה).. שיהיה לכם אחלה של יום!!

tiger

New member
משפחת הבנזו

משפחה של כדורי הרגעה/שינה, יש במשפחה הזו מינונים שונים, חומרים שונים, חלקם חזקים יותר חלקם פחות. מהקל אל הכבד: וואבן, וואליום, בונדורמין, קלונקס, היפנודרום. בדרך כלל רופאים נותנים את זה למי שלא רגוע
או למי שלא מצליח לישון. נרקומנים אוהבים את הכדורים האלה כי זה מביא להם את הסוטול בייחד עם ההרואין יותר חזק. זה ממכר כמובן ומחייב מרשם רופא.מיותר לציין שמרבית הרופאים בכל זאת רושמים את הכדורים האלה ביד קלה. כמו כן יש גם שוק שחור לכדורים האלה בקרב קהילת המכורים ברחוב. עוד משהו?

valensya

New member
לשוק השחור אני מודעת לצערי

בגלל שאני עובדת ביפו... הייתי מטופלת עקב בעיות חרדה למשך שלוש שנים במגוון רחב של בנזו,והחלטתי להפסיק כי אני לא רוצה להיות תלויה בכלום.אני יודעת שזה לא ממש טוב להפסיק עם זה במכה ,אבל,שוב אני לא ממש רוצה להיות תלויה במשהו. יש עדויות של אנשים שהתמכרו רק לבנזו?

tiger

New member
אז ככה...

כן יש אנשים שהיתמכרו רק לבנזו.אפילו היה לנו חבר כזה בפורום פעם שהפסיק לבד באופן הדרגתי. כמו שאמרת לא מומלץ להפסיק בפעם אחת וצריך לעשות את זה בזהירות אבל כל אחד והגוף שלו,כל אחד והיכולות המופלאות שלו. t

valensya

New member
טייגר תודה

אני פשוט לא יודעת אם זה בסדר להפסיק במכה אחת הרגל של כמה שנים טובות.. אבל במישור הלא פיזי זה קשה מאוד....אני רגילה שיש משהו קבוע שהיממה מסתיימת לה ב7 בערב שאני הולכת מחויכת לאללה ביפו. אבל- אני אצליח.

למעלה