ישלי ישלי!

Reut E

New member
אני לא יודעת מה יותר מצחיק

שאתה אומר לי להירגע או שאתה משתמש בכמה משתמשים פה.

yuvalmadar

New member
הוא לא משתמש בכמה משתמשים ../images/Emo13.gif

אני חבר שלו שבא לעזור. אם תחפשי, תמצאי שאני בתפוז כבר הרבה זמן וכותב במקומות אחרים.

גם אם אתה לא משקר,

ממתי חבר שלך כזאת כוסית שהוא צריך שמישהו יבוא לעזור לו באינטרנט. מילא בחיים האמיתיים, לעזור לו כשמרביצים לו, לעזור לו כשהו מנסה להתחיל עם הבן זוג הפונטנציאלי, אבל באינטרנט?!?

Liorking

New member
הוא לא צריך לעזור לי

כבר יודעים שאתה לא חכם בעליל, גם יודעים שאתה לא ממש קשוח. אתה סתם חושב את עצמך שאמרת שכל מי שאוהב את הקומדי סטור שידחוף את זה לתחת. מפחיד! אני ממש משקשק. דחוף את זה עמוק לתחת שלך, בטח אחרים רגילים לעשות לך דברים כאלה.

Liorking

New member
תביני

בסה"כ רציתי לפתוח שרור בדיחות קומדי סטור, לא הכרחתי אף אחד להשתתף בזה. אבל הבחור ה"קשוח" החליט שזה מעצבן אותו אז הוא ניסה לעשות רושם על מישהו במשפט החכם שלו שפתח את השרשור הנוכחי. הוא לא היה מוכן לקבל את זה שמישהו אוהב בדיחות בסגנון הקומדי סטור ואת תמכת בתגובה האינפנטילית שלו. תתחילי להבין מה קורה פה.

Reut E

New member
תשמע לקחת את זה קשה מידי

זה פורום הומור, הכל פה מצחיק, בכללי מקשרים את הכל להומור בין אם זה בדיחות ובין אם זה סתם שיחות. בחור קשוח העיר לך שקומדי סטור לא מצחיק, ואני מסכימה איתו. הוא העיר לך בצורה מצחיקה, ואין שום דבר רע באיך שהוא העיר, סך הכל זה פורום הומור. אם אתה רוצה לחפור סבבה, זה בדיוק כמו שאמרת לי "עצוב מאוד שאת לא מכירה את מפסידה הומור חשוב" אני מצחיקה כמו שאני ואני לא מפסידה שום הומור. קומדי סטור באמת לא מצחיק ולא ברור, אנחנו לקראת 2007 ולא בשנות ה90.. בקשר לבחור קשוח, אם שמת לב הוא מאוד מצחיק וחמוד ויותר מזה יש לו כישרון שאין לי ולך

כל מילה זהב!

השכלת להשים קץ לטמטום. בסך הכל הבדיחה הפכה לאיזה ריב מטופש שאף אחד לא מעוניין בו.

Liorking

New member
אתי הסליחה

תלמד לבטא את עצמך ביותר הומור, כשאתה אומר שאתה עצבני ונמאס לך ושידחפו את זה לתחת, לא תמיד שמים לב להומור. יש הבדל גדול בין מה שאמרת לבין מה שאני אמרתי לרעות שהיא מפסידה חומר חשוב. יכול להיות שבאמת לא הבנתי אותך, אבל גם אתה לא נשמעת מובן.

Reut E

New member
../images/Emo13.gifיאללה נפתח דף חדש

|קול של מישהו מעביר דף|

רעות, את חושבת מה שאני חושב?

הם כולם אותו בנאדם המנייאק. מה פתאום אחרי שהפורום יבש כמו הנגב צצים פה קבוצה של יצורים עם שריטה אנטי דוד`ית..?

Reut E

New member
כן..

מילא הוא נכשל כבר אחרי הקומדי סטור אבל עד שפל כזה של לרשום במשתמשים האחרים?

בושה וחרפה!

איפה המשטרה? למה לוקח להם כ"כ הרבה זמן להגיע?? חזירים!! [בוווו גווו הוווו מוווו]

למעלה