ישיבת תסריטאים

Jasper Jasper

New member
ישיבת תסריטאים

תסריטאי א:"אז ריילי,התחזנו לגולשים בפורומים ברחבי הרשת והבאנו לך את המידע הדרוש" ריילי:"אוקיי,בואו נתחיל.אבל רגע,אני צריך לאכול ארוחת צהריים.איפה 98 הארוחות המוגדלות של מקדונלדס שהזמנתי?" -אחרי 4 דקות- ריילי:"עכשיו שסיימתי לאכול נוכל להתחיל את הישיבה" תסריטאי א':"אז ככה,לפי המידע שבידינו רוב הצופים לא אוהבים את מיגל וצ'ריטי" ריילי:"מה שאומר שאנחנו חייבים לתת להם עלילה שתתפוס 70% מזמן המסך.תסריטאית ג' תדאג לזה" תסריטאית ג':"כמובן" ריילי:"אבל אני מבקש,שלא תהיה שום התקדמות בחודשיים הבאים.אתם יודעים שאני אוהב למתוח את הקהל.תסריטאי א',האם הקהל אוהב את המתיחות?" תסריטאי א':"לא" ריילי:"מצוין! אז הם ילמדו לאהוב.מקסימום שיזרקו סנדוויצ'ים על המסך.או עדיף שישלחו אותם אליי" תסריטאי א':"כמו כן ראינו שהצופים אוהבים את שרידן ולואיס ביחד" ריילי:"מה שאומר שאנחנו חייבים להרוס אותם.אבל רגע,אין לי שום רעיון מקורי בנוגע למה לעשות איתם.שניה,אני יחפש בתיקיית "רעיונות ממוחזרים" שלי.הנה-שרידן מתה אבל היא בעצם חיה!" תסריטאית ג':"אבל ריילי,זה קרה לפני כמה חודשים" ריילי:"אבל הנה הטויסט!שרידן מתאהבת באיש שגדל להיות האח של לואיס ועכשיו הוא דייג בשם בריאן" תסריטאי א':"גאוני" ריילי:"משעמם לי.בואו נעשה תעלומת רצח" תסריטאי א':"הצופים אוהבים את הדמות של ג'וליאן" ריילי:"אז אנחנו צריכים להרוג אותו ולהרחיק אותו מהמסך במשך חודשים.אבל רגע,מי יהיה הרוצח? טוב לא משנה,ממילא הצופים שיתחילו לראות את העלילה יעזבו את התוכנית לפני שהיא תסתיים אז לא תהיה תשובה" ריילי:"וכפי שאתם יודעים,נובמבר מתקרב.לקחתי על עצמי את העבודה הקשה ובמשך שעות אתמול עשיתי העתק-הדבק לתסריטי אוקטובר,ככה שהצופים שלא ראו את חודש אוקטובר יוכלו להתעדכן במהלך נובמבר.אין,אני גאון.עכשיו,בואו נדבר על איזו עלילה גרועה מגיע לג'ק וג'ניפר לקבל הפעם"

dar dar5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

ענק! XDD

I n n u e n d o

New member
../images/Emo4.gif

זה אשכרה מה שקורה

Charmed Or

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

ענק! אע, וסליחה שיצאתי מהמסנג'ר.. הוא פשוט החליט לעשות לי בעיות כמו ריילי

למעלה