ישיבת תא ת"א

ישיבת תא ת"א

היום התקיימה ישיבת תא ת"א בקומת הגג של קניון עזריאלי. היו הרבה אנשים וטל הכין ישיבה ממש נחמדה- ח"ח
! ותביא בפעם הבאה שוקולדים בצורה אחרת
... בישיבה נתקיימו בחירות, שחלקן היו אפילו מותחות, והנבחרים הם טל ותמיר. הרבה הצלחה וכיף, יוראי

Sashka7

New member
מזל טוב ובהצלחה!!! ../images/Emo65.gif

שיהיה לשניכם הרבה הצלחה השנה בתפקיד. טל כבר רגיל לתפקיד ויודע איך להתמודד במצבים קשים. לך תמיר, אני מאחלת שתיכנס מהר מאוד לנעלים של סיו"ר תא, כי זהו תפקיד שדורש השקעה ואחריות ואני מאוד מקווה שתיהנה להיות הסגן של טל ושהוא לא יסנג'ר אותך יותר מדי!!! אז בהצלחה ונתראה בישיבת מזכירות הקרובה!!!
וטל, אם כבר מדברים על כיבוד- יוראי ביקש שוקולדים בצורות אחרות ואני מבקשת משהו שהוא לא שוקולד!!!! ולא משנה לי באילו צורות!!!
סופשבוע מהנה, סשה

תמיר1991

New member
אני חושב שאסתדר בתפקיד../images/Emo8.gif

אחרת לא הייתי מתמודד
ותודה על העצות
וטל - תביא שוקולד גם למזכירות
תמיר.

tapr

New member
תודה../images/Emo13.gif

בנוגע לכיבוד - נחשוב על משהו כבר

asafz8

New member
בהצלחה!!

אה וטל.. אם הם לא רוצים שוקולד.. תביא לי ! שיהיה לכם המון המון בהצלחה בתפקיד החדש. אה ותמיר ברוך הבא למזכירות :) ופריצי ברוך השב לכס המלוכה

EO117

New member
תמיר ברכות לרגל התפקיד החדש!!!

תמיר ידידי הצעיר והמלומד, אין לך מושג כמה שמחתי לקרוא את ההודעה על זכייתך בתפקיד סיו"ר תא ת"א. אני שמח ששמעת בהצעתי והתחלת מקטן ולא "לנצוח" מתפקיד שנתפר במיוחד עבורך. מהכרותי האישית עמך הן פנים מול פנים והן בשיחות הרבות במסנגר בטחוני שתצליח רבות בתפקידך החדש ותביא בעזרת היו"ר טל הותיק כבר את תא ת"א להישגים ופעילות פורייה במשך השנה. וזכור תמיר-השמים הם הגבול!!! יש לך עוד 4 שנים נפלאות בנוער שינוי בהן תוכל לתרום ולהתרם כאחד, טפס בסולם התפקידים של הנוער ומי ייתן שבעוד מס' שנים לא מעטות נראה אותך מראשי הנהגת הנוער {היכונו היכונו לקרב על הראשות הנוער בין אסף זגריזק ובין תמיר קירקסון
}. ולך טל ידידי היקר- במה אברך?! רק "בהצלחה". שנת פעילות מוצלחת לכולכם. אלירן

תמיר1991

New member
תודה על המחמאות והכל../images/Emo13.gif

מקווה להיות ראוי להן ולסייע לנוער עד כמה שאפשר. ואל תצטטו אותי כאן, אבל אין לי שום שאיפות להיות מס' 1 בשום מערכת היררכית, ככה שהשיא שאני רוצה להגיע אליו (ואני מקווה שבאיזשהו שלב זה יקרה) זה סגן יו"ר הנוער. ובכל מקרה... מה שחשוב זו התרומה לחברה, למפלגה ולמדינה, ההנאה והחברים, ולא ג'וב כזה או אחר.
לכולנו ושוב
תמיר.

תגובה של אסף .ב.

אסף.ב מוסר שהוא רק רוצה להזכיר לכמה אנשים שמישהו פה חייב להיות מעל גיל 16 והוא רוצה לשאול את אלירן אם הוא לא שכח מישהו בקרב?

תמיר1991

New member
לא אם יו"ר הנוער מאשר את ההתמודדות,

ולא כשיש עוד חבר נוער שבחצי שנה הקרובה הוא עדיין מתחת לגיל 16
תמיר.

למעלה