ישיבת המזכירות...

kundason2003

New member
ישיבת המזכירות...

לצערי הרב נבצר ממני להגיע לישיבה, אך אני אשמח מאד לקבל פה תקציר של הישיבה. האם יש איזהשהי החלטה בנוגע לסיו"ר? ועוד דיונים. מי יהיה הכי נחמד וירשום לי?

ישיבת המזכירות.... אכן אכן...

ובכן, לצערינו הרב חוץ ממך, נבצר גם מאילן וגם מגל להגיע לישיבה. לכן לא דנו בשום דבר הנוגע לסיו"ר ובכלל לתקנון על סעיפיו. בעיקר דיברנו על פעילות חנוכה הקרבה (את חלק הפרטים אני משאיר לעמוס), וכל מיני נושאים קטנים אחרים. אם תרצה לדעת יותר מזה, דור, אתה מוזמן לשאול אותי באייסיקיו.

היי דור...

מאוד חבל לי שלא באת כי הפסדת כמה דברים.. אני צריך לעדכן אותך בעניין בחירות במועצות האזוריות, ישיבות המועצה של שינוי ובעניין חנוכה כמובן - נדבר באופן פרטי. בכל מקרה, לצערי גם גל וגם אילן היו חולים (ההתראה באה באותו היום), למרות שמה שחזר לי אלו לא דיוני הבירוקרטיה והתקנון, שכן למזל כולנו אני חושב סיימנו את השינויים בתקנון, עד פסח בכל אופן. בכל מקרה, אני אפרסם כאן תכף הודעה כללית לגבי כל מיני עדכונים וגם חנוכה.

kundason2003

New member
עמוס, ממש לא סיימנו את הדיונים.

לא ייתכן, בשום פנים ואופן, שלנוער שינוי לא יהיה סגן. פשוט לא יכול להיות מצב כזה. ודווקא ממך, היו"ר, אדם שכולנו מעריכים, ציפיתי שתפעל בכיוון של סגן. הרי לא ייתכן שלא תהיה איזה שהיא ביקורת על השלטון. לא כך פועל ארגון דמוקרטי. בישיבה הבאה אנו נידון בסגן יו"ר לנוער שינוי.

../images/Emo2.gif

מתי אמרתי שלא יהיה סגן
לא שלטעמי האישי לו"ז המזכירות נתון בידיך, אבל לא חשבתי לרגע שלא נדון וככל הנראה גם נבחר סגן בישיבה הבאה. לא ברורה לי ההודעה שלך. באמת
בכל מקרה - נדבר מחר במועצה

kundason2003

New member
לא אמרתי את זה.

לא אמרתי שאמרת שלא יהיה סגן. אמרתי שאני מצפה ממך לפעול בכיוון הזה. והקטע של הנידון בסגן, היה יותר בקטע של "בטח נידון בסגן בישיבה הבאה." לא כהחלטה.

למעלה