ישיבות

ישיבות ../images/Emo175.gif

חברים שלום, הפעילות של נוער שינוי בשנת הלימודים הנוכחית התחילה, ובמהלך השבועות הקרובים נפרסם את כל הפרטים על כל הפעילויות ! הרבה פעילויות מתוכננות השנה ובין השאר מספר סמינרים, ימי עיון, פעילויות גיוסים ועוד הרבה הרבה. כמו כן עלו על שולחנה של מזכירות הנוער פעילויות מיוחדות יותר כמו שחזור פעילות "פרחים בכיסופים", משלחות לחו"ל ועוד. בין פעילויות הארציות, תאי נוער שינוי ברחבי המדינה ימשיכו בפעילות המקומית בשיתוף עם סניפי שינוי.
תא ת"א יתחיל את שנת הפעילות בישיבה מיוחדת שתיערך ביום שלישי ה-20 לספטמבר בשעה 16:30 במשרדי שינוי בת"א (רחוב החשמונאים 100).
תא הרצליה יתחיל את שנת הפעילות בפעילות מתוקה ביום רביעי ה-28 בספטמבר בבית הקפה "שוקולד" בשד' חן פינת ראשונים בהרצליה.
לפרטים על פעילויות התאים הנוספים בנוער, ניתן לפנות ליושבי ראש התאים
. בהזדמנות זו ארצה לאחל לסשה טרטמין מסע מרתק, מעניין ומעשיר לפולין. זו חוויה מדהימה. שתיהיה לכולנו שנת פעילות יוצאת מגדר הרגיל, יוראי להב הרצנו
יו"ר נוער שינוי

asafz8

New member
גם בתא חיפה יש מספר פעילויות

מגוונות כמו יום עיון בנושא דוח דברת שיערך בקרוב מאוד גיוסים בבתי הספר, ח"כים בבתי הספר, ופגישות תא.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

שמח שחוזרים לפעילות מלאה
אני אגיע מחר, מקווה לראות כמה שיותר חברי תא
ולסשה - שיהיה פולין מהנה וחוויתי, מקווה שתתעשרי בידע ושהעניין לשמו נשלחת ייחקק בליבך לעד, כמו שצריכים לעשות כל אנשי העולם, ובכללם 13 מיליון בני עמנו. בברכה, תמיר.

Sashka7

New member
תודה אני בטוחה שאני אלמד המון מהמסע

הזה... כשאחזור אספר חוויות.... שיהיה לכולכם שבוע מדהים ומהנה, סשה

למעלה