ישיבה ממושכת

tigerleopard333

New member
ישיבה ממושכת

שלום אני בן 15 ואני לומד בחטיבה שכל שיעור בא הוא שעה וחצי ומספיקה לי שעה של ישיבה על הכיסא של בית הספר (הלא נוח כלל ולפי תחושתי הלא תואם את צורת הגב ) כדי להתחיל להרגיש לחץ בגב התחתון כמות גבוהה של קליקים בצוואר וגם קרה לי שאחרי שיעורים ארוכים במיוחד אפילו קצת קושי לנשום אני משתדל לזוז על הכיסא כמה שיותר לשתות כמויות גדולות של מים (מתי כהמורים מאפשרים לי גם לעשות כמה צעדים)אך עדיין אני סובל מאוד מהעניין ומתאר לעצמי שאם הוא גורם לי לכאלה תחושות בקביעות גם זה לא בריא לי דיברתי עם המורים על הנושא והם ענו לי תשובה מפגרת "זה ככה כבר שנים" הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת אני סובל ממנה מאוד תודה מראש

ישיבה ממושכת ../images/Emo91.gif

הכסאות בבתי ספר ( רובם) לא מתאימים לכל התלמידים , המלצתי היא לקום מידי פעם ולעמוד בצד הכיתה . בנוסף ממליצה לעשות פזיוטרפיה או טיפול אחר ברפואה המשלימה שיפחית לחץ מחוליות עמוד שדרה . בהצלחה.

rafagav

New member
הרבה לפני הפיסיוטרפיה ושלל

הטיפולים האלטרנטיביים, שאין ספק בחשיבותם: למד לשבת נכון... שב רק על עצמות האגן = הנח מגבת מקופלת בחלקו האחורי של המושב ושב עליה. אז יהיו ירכייך בירידה לכיוון הברכיים ויוטב לך לבטח!! ראה עוד שלל עצות בקישור למטה!!

למעלה