יואוווווו זה כל כך מעצבן../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
חזרתי הביתה ולאחד החניונים נכנס אוטו שעמד לאיזו דקה או חצי דקה. עברתי את אחורי האוטו (הוא היה על המדרכה לפני החניון) ובזמן שאני הולכת הנהגת התחילה לסוע רוורס כי כמובן היא נוסעת לבדה בעולם, בלי כלי רכב אחרים ובלי הולכי רגל!!!! דפקתי לה על האוטו אבל היא ממש התנגשה בי ודברה בפלאפון ככה שהיא גם לא שמעה אותי, עד שהיא הרגישה שהיא נתקעת במשהו ושאני דופקת לה על האוטו, התחלתח לצרוח עליה והיא אמרה "נו...סליחה...מה את רוצה שאני יעשה עכשיו?" והסיטה את מבטה לצד אחר בקטע של "שיואווווו...מה היא רוצה ממני עכשיו....?" ת'אמת, רציתי לפתוח לה תדלת ולהוציא עליה ת'עצבים אבל אמרתי לעצמי שהסתומה הזו לא שווה את זה, ולא תעצבים שלי, למרות שאולי צרחות אימים היו מאיימיות עליה והיא הייתה שמה לב בפעם הבאה. אתם חייבים להבין, באותה מידה זה יכול היה להיות הורה עם תינוק בעגלה שהיא הייתה מעיפה אותו לאלף עזאזל. סתומה. זה כל כך מרגיז אותי, הזלזול הזה בחיי אדם!!!!!! גם אתמול עברתי במעבר חצייה ועד שסופסוף מישהו העז לעצור ולתת לי זכות קדימה(הכביש היה חד סטרי עם 2 נתיבים) הגיע איזה נהג מטומטם מהנתיב השני במהירות מטורפת והחליט שלו אין סיבה לעצור במעבר חצייה, גם אם אחרים עצרו!!!!! הוא עצר בחריקה מטורפת מילימטר ליד הרגליים שלי. זה כל כך, אבל כל כך מעצבן!!!!!!! ומה שיותר גרוע הוא שאין פתרון לזה כי ימשיכו פה להיות ככה, ועוד יותר- מרוב שטוחנים ת'נושא הזה, לאף אחד כבר אין כח לשמוע את כל הקלישאות האלה. חארות. ממש. אה....תקראו לזה יומרנות, אבל שבטעות לא ישימו ת'הודעה הזו בדף הראשי!!!!