מרתק!
כבר כמה שנים אני מתקשה עם הבחור. כן לקבל אותו, לא לקבל אותו וכו'. אני יהודיה ותמיד היה קשה לי עם הנצרות ועם האמונה במשיח אחד. אבל, החברה הכי טובה שלי נסעה לאוסטרליה, ופגשה שם הרבה בפטיסטים ובעקבות כך היא שמעה את הפרשנות שלהם על ישו. אז עשיתי בארץ קצת עבודה על הנושא (לא משהו עמוק מדי). ואלו התובנות שלי. ישו נולד וחי בתקופה משיחית. הוא מעולם לא האמין בהיותו משיח, וגם לאחר מותו וקימתו הוא ביקש להפיץ את הידע, לא את המשיחיות. מי שהפך אותו למשיח היו המאמינים. את כל הנבואות שהנוצרים מציינים בתנ"ך כאילו הן נכתבו עליו, אפשר לפרש בעוד הרבה פירושים, שכן, כמו שכבר כתבתי, זו הייתה תקופה משיחית. הרבה ספרים שנכנסו לתנ"ך, נכנסו בכלל אחרי התקופה הזו ואחרי ישו. ומי שהיכניסם לתנ"ך, היו- לא להאמין- בני אדם כמונו (או טיפה יותר נעלים, אבל אני בטוחה שאפשר להתווכח על זה) ישו נחשב לגלגול של יוסף. בספר "ילדי חוק האחד- הסודות האבודים של אטלנטיס", מגולגלת השושלת שלו כמעט עד ימי הבריאה. הוא נחשב למאסטר הנעלה הגבוה מכולם. זה שהגיע לאחדות עם הרוח האוניברסלית. למה זה עולה לך היום? כי אנחנו נמצאים גם כן בתקופה משיחית (משיח, משיח, משיח... אה, אה, אה- ברסלב, מילובביץ ועוד...). ב- 2012 מערך הכוכבים בעולם ישתנה וזה יוביל לשינוי אנרגטי מאוד משמעותי. ישוע מדבר על הדברים שצריך לעשות. לא קראתי את הברית החדשה (עדיין קצת קשה לי). חלקים רבים מהברית החדשה עוותו ושונו על מנת לתת לכנסיה כוח. יחד עם זאת, האנרגיה של ישוע מדברת על שינוי, על אהבה ללא תנאי, ועל כך שכל אחד יכול. מי ייתן וגם אנחנו נוכל להאמין, לחיות וליישם מודלים אלו, ללא קשר לאדם שסיפר לנו עליהם. יעל