ישו? מי מכיר מי יודע?....

אז, ברוכה השווה../images/Emo8.gif

כי גמני לא הייתי איזה חודשיים, וחזרתי לומזמן.... בכל מקרה,
שבוע טוב לכולנו

מרתק!

כבר כמה שנים אני מתקשה עם הבחור. כן לקבל אותו, לא לקבל אותו וכו'. אני יהודיה ותמיד היה קשה לי עם הנצרות ועם האמונה במשיח אחד. אבל, החברה הכי טובה שלי נסעה לאוסטרליה, ופגשה שם הרבה בפטיסטים ובעקבות כך היא שמעה את הפרשנות שלהם על ישו. אז עשיתי בארץ קצת עבודה על הנושא (לא משהו עמוק מדי). ואלו התובנות שלי. ישו נולד וחי בתקופה משיחית. הוא מעולם לא האמין בהיותו משיח, וגם לאחר מותו וקימתו הוא ביקש להפיץ את הידע, לא את המשיחיות. מי שהפך אותו למשיח היו המאמינים. את כל הנבואות שהנוצרים מציינים בתנ"ך כאילו הן נכתבו עליו, אפשר לפרש בעוד הרבה פירושים, שכן, כמו שכבר כתבתי, זו הייתה תקופה משיחית. הרבה ספרים שנכנסו לתנ"ך, נכנסו בכלל אחרי התקופה הזו ואחרי ישו. ומי שהיכניסם לתנ"ך, היו- לא להאמין- בני אדם כמונו (או טיפה יותר נעלים, אבל אני בטוחה שאפשר להתווכח על זה) ישו נחשב לגלגול של יוסף. בספר "ילדי חוק האחד- הסודות האבודים של אטלנטיס", מגולגלת השושלת שלו כמעט עד ימי הבריאה. הוא נחשב למאסטר הנעלה הגבוה מכולם. זה שהגיע לאחדות עם הרוח האוניברסלית. למה זה עולה לך היום? כי אנחנו נמצאים גם כן בתקופה משיחית (משיח, משיח, משיח... אה, אה, אה- ברסלב, מילובביץ ועוד...). ב- 2012 מערך הכוכבים בעולם ישתנה וזה יוביל לשינוי אנרגטי מאוד משמעותי. ישוע מדבר על הדברים שצריך לעשות. לא קראתי את הברית החדשה (עדיין קצת קשה לי). חלקים רבים מהברית החדשה עוותו ושונו על מנת לתת לכנסיה כוח. יחד עם זאת, האנרגיה של ישוע מדברת על שינוי, על אהבה ללא תנאי, ועל כך שכל אחד יכול. מי ייתן וגם אנחנו נוכל להאמין, לחיות וליישם מודלים אלו, ללא קשר לאדם שסיפר לנו עליהם. יעל

ברוכה הבאה פה ב../images/Emo82.gif יעל../images/Emo140.gif

אהבתי את דברייך וכן יש כמה דברים שאפשר להתווכח עליהם... אולי לפתוח דיונים חדשים.... דיברת על כך שב"סודות האבודים של אטלנטיס" מגוללת השושלת של ישו כמעט עד ימי הבריאה.. ומה הלאה? בספר צופן דה וינצ'י הגביע הקדוש מיוחס למרים המגדלית. בעצם נטען שם שהיא הגביע עצמו והדם הוא ילד של ישו שהיא נשאה ברחמה כאשר ברחה לצרפת.... למותר לציין ששום מחקר לא מסוגלת לאמת את הדברים ואולם, שוב קיימת הכנסיה שאני מניחה כי הנטיה שלה היא לעוות את הדברים לנוחיותה ולהמשך קיומה. באשר ל2012, נדמה לי שאז בערך, פלוטו יוצא ממזל קשת ונכנס למזל גדי, ולכן יש מצב לשינוי אנרגטי משמעותי ביותר. ועוד רעיון לדיון: מה אם "ייפלו" 3 הדתות הגדולות? והלא על כך מדבר אותו שינוי אנרגטי. (בערך...)
שבצ'לום לכולנו

ספוקלציות ומדעיות...

טוב, אז אין שום דרך להוכיח כלום ממה שאנחנו כותבות, ואני חושבת שזה אחד הדברים היפים בכך. בספר "הסודות האבודים של אטלנטיס" (מומלץ בחום!!!), הסיפור הוא לא על ישו. זהו ספר על מודעות עצמית, שמסביר על ילדי חוק האחד, והשושלת שלהם. ישוע היה אחד מהם. להבדיל מצופן דה וינצ'י, אין כאן עלילה, והדברים ניתנים כדי שאנחנו נעבור תהליכים. ולגבי 2012, אין לי מושג מה הולך לקרות שם, אבל זה צריך להיות בדצמבר (אני מאמינה שטל מהפורום המקביל תדע לענות לנו יותר טוב). ומה אם ייפלו 3 הדתות הגדולות? כל שנותר לי לומר- הלוואי!!!! כשנתחיל להבין שאין לאף אחד בעלות על האלוהות האישית שלנו, אולי אז נהפוך באמת להיות בני- אדם....

junior gong

New member
את שואלת מי זה ישו

אם לא הייה לא היית את אימונה ילדה אם לא היו מאמנים בישו אחד היה אוכל את השני

למעלה