ישורת אחרונה

מי נותן לעצמו את הכינוי הזה במקום..

המוזר הזה?? ואמרו עכשיו שאייסיקיו עוזבת את ישראל ולא בדקו בכלל מה זה אומר ואין לי מושג איפה זה נמצא וכן זה פנתר בבית הספר מסתבר שמישהו נרשם בתור המשתמש הזה בתפוז וזה עדיין במחשב הזה כינוי מוזר ביותר
שי יש לך קשר לזה??

taz512

New member
ישורת אחרונה

טוב אנשים יום ראשון הכנס שלי. הכנס שאני בוכה עליו כבר כמה חודשים, הכנס שממלא את ימי בזמן האחרון. הוא ביום ראשון!!!! אני מחכה לךזה בכליון עינים. עוד דבר שזה אומר זה ששלושה ימים אני לא נמצא פה. אנשדים תאחלו לי בהצלחה בכנס הגדול הראשון שאני מארגן ומרים... אטני לא מתבייש לומר שהפרפרים מתחילים לעלות, הראש כל הזמן חושב מה עוד צריך לעשות. אבל אני מקווה שהכל יעבור חלק, וגם אם לא, אז עכשיו כבר אין לי מה לעשות בעניין. אני רק יודע שהכנס הזה לפי הצוות הקמה והעיצוב הולך להיראות מדהים... נ.ב אני יודע שזה עוף, ושזה לא בעיה, אבל זה חשוב לי מאוד ובגלל זה החלטתי לשתף אותכם, ומי שיש לו בעיה עם זה (אפי) שיקפוץ לי!!!!!! טאז, השד והכנס

סחתיין, טאז!

זה אתה עומד מאחורה? המון בהצלחה שיהיה.
נ.ב.- תמיד אני רוצה להגיע לכנס הזה, אבל זה אף פעם לא יוצא! נו, לפחות הבי"ס שלי (על בוגריו) יפגין נוכחות...

taz512

New member
מי שמעוניין יכול לראות אותי....

ב"על הצוות" בצד שמאל למעלה... וואי וואי וואי, או שאני רעב מאוד או שיש לי פרפרים בבטן.... טאז, השד והפרפרים

../images/Emo13.gif

התכוונתי מבחינה מטאפורית- "אתה עומד מאחורה"=אתה מארגן את הכנס.

zimes

New member
בהצלחה!

שמעתי על האירועים האלה. זה אמיתי, אה? תבלו!

idanyd

New member
../images/Emo49.gif טאז

שיהיה הרבה בהצלחה, ושיילך הכי חלק שיכול. אני לא ממש איש של משחקי תפקידים, ואני דווקא מחכה יותר לפנטזי.קון ו"אבק כוכבים", שייצאו לפועל בדיוק שבוע אחרי הכנס שלך (And there was much rejoycing), אבל זה לא מונע ממני להחזיק לך אצבעות, ולקוות שהכנס יפרוץ דרך לעוד אירועים רבים בסגנון.

De-Panther

New member
אז אתה מאחורי הקונספירציה הזו!! ממש

כל הכבוד!! איך שראיתי פרסומות לזה בתפוז שלחתי לכל החברים שלי שמתעניינים בזה הודעה באייסיקיו עם כתובת האתר ואיכשהו גם כשהתחלתי לקרוא את ההודעה שלך הבנתי את זה אבל חברים שלי החליטו שהם מעדיפים לשחק משחקים בסגנון הזה במחשב
ולא ללכת לכנסים בנושא הזה כי הם לא ממש בקטע של זה(כן בטח... רק כל שבוע הם נפגשים פעם אחת לפחות כדי לשחק DND עם כל הכרטיסי שחקן והכל) ומשחק המחשב שאני מכין הוא גם בסגנון הזה

effigy

New member
Yאז מארגן את ביגר../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ולא אמרת לי? זה כבר היה נותן לי סיבה לבוא... אבל לא... אתה היית חייב לשמור את זה בסוד... כנס הבא...

taz512

New member
אתה עדיין יכול להגיע

יש סרטים מעולים, הרצאות ומשחקים. יש הרבה מה לעשות... טאז, השד והכנס

effigy

New member
אצלי זה דורש הרבה הכנה מראש

הכנס מתחיל מחר.. ואני רוצה להגיע לפנטסי.קון שבוע הבא ולהתנדב אז אני לא יכול ללכת לביגור

Idan91

New member
גם לי יש כנס ביום ראשון :) ../images/Emo157.gif

אבל אני לא אהיה פה קצת יותר משלושה ימים. אח...

Outlast

New member
שיהיה בהצלחה! לי יש מחר 4 שעות

ריכוז באומנות.. מילא, עברנו את פרעה.. (וכו') מאוחר יותר באותו יום אני אעבוד כמה שעות בקיפול כביסה, שמשהו בה (אין לי מושג מה ואיך) גורם לי לתגובה אלרגית של כאבי ראש, ביזארי במיוחד. כנראה שלמחרת אני אסע לאחותי בת"א, ואחזור איתה (ועם בעלה, ואחיו, והחברה שלו) ללילסדה (שיש לי הרגשה- יהיה השנה קשה במיוחד). פסח קל לכולם!

Idan91

New member
קיפול כביסה?! ../images/Emo157.gif

בובה, את חייבת להתחיל לעבוד בחינוך!

Outlast

New member
אני עושה את זה רק בגלל החברה..

(גיוסים של האלה לבולגריה) והכל עדיף על החינוך. אני חושבת על לעבור לשקדים (??).

Idan91

New member
מ-ה?! ../images/Emo157.gif

אבל את לא מהאלה של בולגריה! אה, קלטתי, אלה של בולגריה צריכים לקפל כביסה, אוקי. שקדים זה לא רע. למה לא משתלה? או פלחה? איך נושלת מהפלחה?!

למעלה