ישועת ה` מכירים את התחושה הזו שאין שום בחורה בעולם שמתאימה לכם?
ח חרדיפרנט New member 25/6/08 #2 מכירה. מהצד השני, כמובן. אני לא חושבת שיש התאמה של מאה אחוז, ולפעמים התאמה מוחלטת היא לא מה שתהפוך את הנישואים למאושרים. המתכון הבטוח, זה עבודה על הזוגיות. כל יום, כל שעה. תמיד.
מכירה. מהצד השני, כמובן. אני לא חושבת שיש התאמה של מאה אחוז, ולפעמים התאמה מוחלטת היא לא מה שתהפוך את הנישואים למאושרים. המתכון הבטוח, זה עבודה על הזוגיות. כל יום, כל שעה. תמיד.
מ מיידלע19 New member 25/6/08 #3 מכירה מהצד השני... חוץ מזה מכירים את זה שמי שנראה לך באמצע משו וכל שאר ההצעות לא נראות? שיואו סיוט.
T toosh23 New member 25/6/08 #4 באו ניהיה אופטימים ................/images/Emo13.gif למרות שזה קשה...............................
מ מיידלע19 New member 26/6/08 #14 באמצע משו זה שמישו באמצע שידוך ואני מחכה לשמוע אם זה כן או שלא ואז אני אפגש איתו. מה לא ברור? (סתם הסבר תאורתי כן?)
באמצע משו זה שמישו באמצע שידוך ואני מחכה לשמוע אם זה כן או שלא ואז אני אפגש איתו. מה לא ברור? (סתם הסבר תאורתי כן?)
ש שמערל9 New member 26/6/08 #15 עצתי - אל תחכי אף פעם לתשובה משידוך אחר מבחינתך, את צריכה לחשוב שאם הבחור באמצע שידוך - כאילו כבר סגר. "תוחלת ממושכה מחלה לב".
עצתי - אל תחכי אף פעם לתשובה משידוך אחר מבחינתך, את צריכה לחשוב שאם הבחור באמצע שידוך - כאילו כבר סגר. "תוחלת ממושכה מחלה לב".
מ מסעיר New member 25/6/08 #6 דווקא לי.. יש את התחושה.. שאי שם.. הרחק הרחק.. מסתתרת לה הנפש התאומה שלי.. מחכה לי..
ש שמערל9 New member 26/6/08 #11 צודקת בהחלט.... הבעש"ט הק' אומר כי הישועה האמיתית היא זו שהקב"ה ממציא לאדם מתחת לאף. הבעיה היא שאנשים מחפשים אותה מעבר לים ולא קרוב אליהם שם היא נמצאת..
צודקת בהחלט.... הבעש"ט הק' אומר כי הישועה האמיתית היא זו שהקב"ה ממציא לאדם מתחת לאף. הבעיה היא שאנשים מחפשים אותה מעבר לים ולא קרוב אליהם שם היא נמצאת..
י ישיבע בוחר 23 New member 25/6/08 #7 אני בטוח שכן יש אחת שמתאימה.. רק עוד לא מצאתי אותה , ישועת ה כהרף עין