ישבתי עליו

רגלי 22

New member
ישבתי עליו

וודאי אתם זוכרים אותי שמי נופר ואתם זוכרים גם את שגעונותי פטיש. אבל מהצד הנשי ואני גם חובבת ג'ודו . ובכן בחג העצמאות יצאתי למנגל באשדוד . לידי רבצו על הדשא 4 בחורים גזעיים . ואני שולחת אליהם רמזים . לפתע אחד קורא לי "רוצה מהמנגל" אמרתי לו אני רוצה לעשות ממך מנגל . הוא תוהה ואני מסבירה לו שלוקח לי 10 שניות להשכיב אותו תחתי על הרצפה . חבר שלו ששמו אריה שואל גם עלי את יכולה ? ואני משיבה כן. בקיצור אנחנו נערכים לקרב כמובן שנהיתה אוירה סביב . מישהו הבטיח לי 50 שקל אם אנצח ואני אמרתי שאני צריכה להגיע ל 500 ש"ח. הכסף נאסף והאוירה בהתאם כ-20 צופים . אני חולצת את הסנדלים . החברה סיכמו שניצחון פירושו אם ארתק אותו 60 שניות לאדמה. הרגע מגיע אני מסתערת עליו . מתברר שהוא היה חזק מאד. גולנצ'יק . אבל כנראה לא ידע את סודות הג'ודו . לא אאריך אבל כעבור חצי דקה הוא מצא את עצמו שוכב עם הפנים על הדשא וראשו לכוד בין רגלי . הוא ניסה נואשות להיחלץ אבל הכאבתי לו עם הברך והוא התייאש . ואז במהירות שחררתי הפכתי אותו והתיישבתי על בטנו . ואת ידיו השעירות ריתקתי לדשא לצידו . הספירה החלה והוא מסכן אדום מבושה שוכב תחתי . בכל פעם שהוא מנסה לקום אני מכאיבה לו עד שהוא מוותר . כעבור 60 שניות . הוכרז הניצחון. אני התרוממתי לאט לאט . וכבר חיכו לי 500 ש"ח מתנת החג . והבחור עם הדמעות קיבל ממני חיבוק ונשיקה ארוכה .

The Big Men

New member
זאת אומרת איפה יש קשר

בין הסיפור שסיפרת לפטיש לכפות רגלים?

רגלי 22

New member
הקשר

אכן הקשר מזערי אם תבדוק תראה שכתבתי שיש לי 2 סטיות נפרדות . וחוץ מזה מה שלומך?

The Big Men

New member
סבבה נו מה עם כפות רגלייך?

כשאת מספרת סיפור לפחות תפרטי קצת יותר.תני לנו להתחרמן, ספרי איך חירמנת אותו עם כפות רגלייך. תני לנו משהו קצת יותר נועז

WDW20

New member
פטיש

רגלי 22 היי!אניחושב שיש לנו פטיש משותף...

אבל למה

לא דחפת לו בסוף תכף רגל לתוך הפה? ספרי לנו איזה לק יש עליך עכשיו? את עם טבעות ברגל?

רגלי 22

New member
מי היה מאמין

שלטירופים שלי עוד יש מעריצים . יש עלי לק אדום אבל לא טבעת . רגליים מהממות סוף הדרך . חבל שאין לי מצלמת אינטרנט .

הייתי מוכן

ללקק לך תרגליים בלי סוף למצוץ אצבע אצבע ואפילו להיכנע לך בגודו שתכניסי תרגל שלך לפי.. מה דעתך?

למעלה