ישבתי לי .....לבד

sidoni

New member
ישבתי לי .....לבד

לבד היום בבית קפה קטן ברח' מסדה בחיפה ,לקפה קוראים" קפה פאזל" שתיתי לי הפוך אכלתי כמה עוגיות אנשים מסתובבים יש חיים ואני לבד איש הולך עם כלבו ואני יושב לבד איש אחד קורא לאיש אחר בערבית ואני לבד אנשים הולכים חוזרים ואני לבד בחור נעמד מפטפט ומחייך אלי ואני לבד המח היה נקי כי אני לבד היה לי שקט כי אני לבד מה זה אומר שהיה לי כל כך נעים כשאני לבד?????????????

בופיק

New member
אחלה של בית קפה:)

מקום קטן וחמוד .... שיהיה אחלה ערב ולא לבד... בופיק..

yosef 30

New member
איזה כיייףףף לך איך אני מתגעגע לבית קפה הזה

אני רוצה לומר לך ידידי שכל פעם שאני חוזר לחיפה עולה בי תחושה כלכך טובה. כל הירוק הזה, האוויר (למרות שחושבים שהוא מסריח - עדיף על תל אביב) חוף הים הנפרש מעתלית לכיוון חיפה. יש משהו באווירה החיפאית שאני ממש אבל ממש אוהב. כייף תמיד לזחור לבית ילדותי. קפה פאזל מומלץ בחום, האנשים שם נחמדים מאוד. אתה מתאר את היופי של לה מקום, אך אתה מרגיש לבד. אתה אינך לבד ידידי, הכיצד אתה תהיה לבד כשמסביבך ישנם כלכך הרבה אנשים? המוח נקי כי אתה היית נקי עם מה שראית לא עלתה ביקורת, לא שיפוט, לא דעות קדומות, פשוט היית אתה והם כיחדיה אחת. זו אומנות ההתבוננות וההקשבה. כייף לך כבר אמרתי. חיבוק גדול ונשיקות ותדה על רגעי של אושר שהבאת ברגע זה
יוסף.

מה זה אומר להיות לבד?

להיות לבד ולא לפחד מזה זה אומר המון. שאתה בוגר בנפשך. שאתה חזק. שאתה בטוח בעצמך. שאתה שלם.

fresco1

New member
זה ממש נכון!

גם אני חושב שזו מתנה עבורך אם נהנית לשבת לבדך בבית הקפה. תמיד תוכל לשבת עם עוד מישהו/י שיהיה לך נחמד איתם אבל לבדך...זה הכי להעניק לעצמך :) לחיי הרבה ספלי קפה חזקים ביחד ולבד

תודה לך ../images/Emo70.gif

אמרת את מה שאני מרגיש על להיות לבד
היום אני לבד ולא מפחד מזה. הייתי שמח לזוגיות, אבל בינתיים נהנה מהלבד שלי

לבד

אני חושב שכל בן-אדם צריך לפעמים גם להיות לבד. גם כשאתה מוקף באנשים שאתה הכי אוהב בעולם- לפעמים אתה צריך את השקט הזה שלך עם עצמך... הפסק זמן הזה מהחיים זה משהו מאוד חשוב...

למעלה