ישבתי וחשבתי

ישבתי וחשבתי

והבנתי משהו חשוב ביותר שמתוך כל "דמויות המשנה" בתיקים סקינר היחיד ששרד את כל העונות (להוציא את מרגרט סקאלי כי היא מאוד מאוד משנית היא הופיעה בערך פעמיים וחצי) מגיע לו בהחלט צל"ש זה לא קל לשרוד את מאלדר וסקאלי!

Ice Age

New member
מה עם: (כולל ספויילרים)

1. קרייצ'ק (טוב, לא בדיוק. אמנם הוא מת, אבל הוא חזר בפרק האחרון). 2. מריטה קרובוביאס - גם היא חזרה לקראת הסוף. 3. סקאלי
(זה מזכיר לי קטע באחד מטקסי האוסקר או האמי או משהו כזה, שדייויד אמר תודה לג'יליאן: "שחקנית המשנה הכי טובה שיש". נראה לי שהיא קצת נעלבה). 4. הילד, נו, איך קוראים לו - זה שקורא מחשבות של אנשים ונראה כמו קופסת קוטג' מהלכת. אה - גיבסון פרייז. בטח יש עוד שאני לא זוכר, לא?

אוקיי אז לגביהם זה מה שיש לי לומר

קריצ'ק מת חזרה בתור רוח בהחלט לא נחשבת... סקאלי היא לאאאאאאא דמות משנה למרות מה שהאגו של דיוויד חושב ועובדה שהיא הצליחה להחזיק עונה וחצי לבד (ואל נא לשכח שהסדרה התחילה דווקא כשהיא נכנסה לתמונה) ובנוגע לילד הוא לא היה בסדרה מהעונה הראשונה אני מדברת על אלה שהתחילו אותה וסיימו אותה בחיים הבנת?

Gilliana

New member
נכון, וחוץ מזה!

הרי בסופו של דבר מי שעזב היה הוא - וסקאלי נשארה, אז מי פה שחקן משנה???

אותו הדבר בנוגע למריטה (עוד ספוילר)

היא לא הייתה שם מהעונה הראשונה אבל לה מגיע פרס אחר היא המודיעה הראשונה של מאלדר שלא נרצחה אולי נפתח את עונת חלוקת הפרסים לשנת 2005?

Gilliana

New member
אהבתי את הרעיון! ../images/Emo45.gif

קדימה חבריה - תתחילו לחשוב על קטגוריות הפרס ונפתח הצבעה.

לא רק שיש לי קטגוריות

יש לי כבר את המנצחים.... אבל כמובן שאנחנו במדינה דמוקרטית (לצערי) אז ככה אני אתן קטגוריות ומועמדים ויאללה להתחיל להצביע... מודיע השנה 1.גרון עמוק 2. X 3. מריטה קברוביאס או איך שלא אומרים 4. נואל רוהר רשע השנה 1. אלכס קריצ'ק 2. המעשן (נראה לכם ?) 3. ראש המדור בלווינס (נראה לי שככה הוגים את זה) 4. כלל הסנדיקט חתיך הסדרה לדורותיה 1. מאלדר 2. קריצ'ק 3. דוגט 4. סקינר הפרק המרגש של השנה 1. נשימה אחת 2. כל הדברים (נו יענו ALL THINGS) 3. האמת 4. השיבה 1+2 הדמות הכי מזוהה בסדרה (עם מי הכי הזדהתם) 1. מאלדר 2. סקאלי 3. סקינר 4. המעשן ילד השנה 1. וויליאם (כן כן כן!!!!) 2. אמילי 3. גיבסון פרייז 4. מת'יו סצינת השנה 1. בפרק הפיילוט סקאלי מגיע אל מאלדר בחלוק ומורידה אותו.... 2. בפרק האמת הסצינה האחרונה של הסדרה... (אף הוא בחדר מלון.. אממ....) 3. מאלדר אור לסקאלי I LOVE U בפרק משולש... 4. סצינה אחרת לבחירתכם... אלה היו שבעת הקטגוריות אז תתחילו להצביע חבר'ה..

Gilliana

New member
החלטנו אוקיינוס ואני...

שמן הראוי לפתוח לנושא הזה שרשור נפרד, אז אנא הצביעו בשרשור של אוקיינוס. תודה!

Gilliana

New member
מה??? ../images/Emo2.gif

ככה הוא אמר לג'יליאן??? זה באמת מעליב! כלומר, הוא מחשבי מעצמו שחקן ראשי והיא רק SIDEKICK שלו? אני במקומה לא הייתי שותקת...

orityemini

New member
אני לא בטוחה שהציטוט כל כך מדויק...

או שלפחות התרגום שלו לעברית לא מוצלח. אני יודעת באיזה טקס מדובר, כמדומני זה היה הגלבוס. כעקרון זה נכון שהתרגום מבבילון אומר שco- star משמעו שחקן משנה. אך אני שמתי לב לכך שהשימוש הנפוץ יותר שלו משמעתו שותף. כלומר כוכב שותף. ולכן בהרבה ראיונות גיליאן ודיויד תמיד מתיחסים אחד לשני כ co-star כי זו הצורה להגדיר 2 כוכבים ראשיים. אבל מאחר וראשי יש רק אחד אז מילולית זה שני כוכבי משנה. כלומר התרגום העברי לציטוט בעצם צריך להיות: "ג'ילאן אנדרסון השותפה הכי טובה שיש" אם לא סיבכתי אף אחד, מה שרציתי לאמר היה שדווקא באותו ערב זו היתה מחמאה נדירה ויפה של דיויד כלפי ג'ילאן ולא נסיון להמעיט בערכה אלא להפך....

Gilliana

New member
co-star פירושו אכן שותף...

... ולא שחקן משנה, כמו co-worker. אם זה המצב, זה כבר נשמע אחרת לגמרי...

Ice Age

New member
כן

יש לי את זה בקובץ WAV. אם את (או מישהו אחר) רוצה, אני יכול לשלוח.

Gilliana

New member
בטח!!!

את זה אני ממש חייבת לשמוע. אני לא מאמינה! איזה חצוף הדיויד הזה!
אתה יכול לשלוח לי ל: [email protected] ותודה מראש.

Ice Age

New member
מה קשור רשע?

אי אפשר בלי שתתני לי את כתובת המייל שלך...

למעלה