ישבתי וחשבתי ו...

ישבתי וחשבתי ו...

העיר שלנו, פתח תקווה, כמה שאנחנו מתלוננים עליה, יכולה להיות בין הערים היותר בארץ. צריך רק מישהו שיעזור ויתרום ויזום מעצמו. ואני חושבת שבשביל זה נועד הפורום הזה. פורום פתח תקווה. בואו נקח על עצמנו אחריות איך אפשר לשפר את פתח תקווה, איך אפשר לעשות אותה טובה יותר, מטופחת יותר, נחמדה יותר, שתמשוך אנשים להגיע אליה, לטייל בה, לבקשר בה, לכייף בה ומי יודע אולי גם לגור בה. בואו נקח את העניין הזה ברצינות כי באמת יש ואפשר מה לשפר. לא חבל?! יש לנו עכשיו פארק חדש וגשר חדש ובטח יועלו או שכבר הועלו על הפרק עוד רעיניונות חדשים וטובים לשיפור חזית העיר. צריך לתת רעיונות, ובטוח שלכולם פה יש רעיונות, אבל הרעיונות האלו, צריכים להופיע בצורה מסודרת בפורום הזה, פורום פתח תקווה ובסוף כשיהיו כל הרעיונות הרלוונטים נוכל לשלוח את זה לעירייה והם יראו מה הם יוכלו לעשות. אתם מוזמנים לכתוב בתגובות מה אתם חושבים על הרעיון, לתת רעיונות, דעות, עצות וכל מה שעולה בדעתכם. אז בואו נפעל כולנו- למען עירנו

funkygirll

New member
...

1. יש פה מלא לכלוך. 2. אין כמעט מקומות בילוי. שילמדו קצת מרעננה העיריה שלנו /:

נקיון, פיקוח על הסדר

יותר מקומות פתוחים בשישי בערב יותר מקומות פתוחים בכל ערב - הרי העיר נסגרת לפני 10

lihi r

New member
יותר מקומות בילוי

וגם לדאוג קצת יותר לניקיון של העיר

שלום לכל הפתח תקוואים/יות!!

קודם כל אני שמחה שיש פורום לעיר שלנו. וכל הכבוד על הרצון לשפר ולהועיל לעיר. אני חושבת שאם יש משהו טוב בפ"ת זה הסניף של החברה להגנת הטבע בפ"ת. הם מידי פעם עושים סיורים בחינם ברחבי העיר, סיורים המדברים על המבנים המיוחדים בעיר, שאנו תושבי העיר לא כ"כ שמים לב אליהם... (לצערי, העירייה לא עושה דבר כדי לשמר את אותם מבנים עתיקים...
). החברה להגנת הטבע גם מוציאה סיורים למקורות הירקון, זה קרוב אלינו ואפשר להגיע לשם! לא מזמן הם עשו סיור די מעניין על אירגון "ההגנה" בעיר ועל התקופה שלפני קום המדינה. אני חושבת שכדאי להיות עירניים ולהתעדכן בפעילויות של החברה להגנת הטבע בעיר. בנוסף, הם מארגנים מידי פעם הרצאות מעניינות (במחיר סימלי) בסניף שלהם, ברחוב סלנט 16.

Asaf055

New member
מועדונים

צריך מקומות בילוי שיהיה הופעות מסיבות ברים למיניהם צריך שיסיימו את הפארק ליד הקניון ויעשו שם מידי פעם איזה אירוע נחמד

למעלה