GoldenEyes Well-known member היום ב- 05:22 #2 נכתב ע"י אבחי: צפה בקובץ המצורף 146580 לחץ כדי להרחיב... מתאים לעונת הקיץ שני אבטיחים קטנים ומתוקים
ת תלתל רזומש Active member היום ב- 05:40 #3 נכתב ע"י אבחי: צפה בקובץ המצורף 146580 לחץ כדי להרחיב... כדי להגיע הביתה אני עולה במדרגות משיקולי ישבן
נכתב ע"י אבחי: צפה בקובץ המצורף 146580 לחץ כדי להרחיב... כדי להגיע הביתה אני עולה במדרגות משיקולי ישבן
GoldenEyes Well-known member היום ב- 05:42 #4 נכתב ע"י תלתל רזומש: כדי להגיע הביתה אני עולה במדרגות משיקולי ישבן לחץ כדי להרחיב... התעמלות טובה אבל השאלה היא האם תגיע לתוצאות המושלמות האלה
נכתב ע"י תלתל רזומש: כדי להגיע הביתה אני עולה במדרגות משיקולי ישבן לחץ כדי להרחיב... התעמלות טובה אבל השאלה היא האם תגיע לתוצאות המושלמות האלה
ת תלתל רזומש Active member היום ב- 05:56 #5 נכתב ע"י GoldenEyes: התעמלות טובה אבל השאלה היא האם תגיע לתוצאות המושלמות האלה לחץ כדי להרחיב... זה מאבק יום-יומי - פעם הייתי מושלם
נכתב ע"י GoldenEyes: התעמלות טובה אבל השאלה היא האם תגיע לתוצאות המושלמות האלה לחץ כדי להרחיב... זה מאבק יום-יומי - פעם הייתי מושלם
GoldenEyes Well-known member היום ב- 06:05 #6 נכתב ע"י תלתל רזומש: זה מאבק יום-יומי - פעם הייתי מושלם לחץ כדי להרחיב... פעם לפני הרבה שנים כולנו היינו מושלמים
נכתב ע"י תלתל רזומש: זה מאבק יום-יומי - פעם הייתי מושלם לחץ כדי להרחיב... פעם לפני הרבה שנים כולנו היינו מושלמים
אבח"י Well-known member היום ב- 13:20 #7 נכתב ע"י תלתל רזומש: זה מאבק יום-יומי - פעם הייתי מושלם לחץ כדי להרחיב... לי נאמר תדיר - אין לך ישבן, אם כי היה לי מעריץ אחד, ממש. אבל לצערו, בהיותי ססולד מסקס אנאלי, לא זכה לנעוץ אלא רק להפעיל לשונו.
נכתב ע"י תלתל רזומש: זה מאבק יום-יומי - פעם הייתי מושלם לחץ כדי להרחיב... לי נאמר תדיר - אין לך ישבן, אם כי היה לי מעריץ אחד, ממש. אבל לצערו, בהיותי ססולד מסקס אנאלי, לא זכה לנעוץ אלא רק להפעיל לשונו.