ירקות

הילית111

New member
ירקות

הי לכולן שאלה עשיתי היום תפוחי אדמה בשקית קוקי לא היה לי זמן אז שמתי רוטב מצנצנת של קנור רוטב שום ודבש רשום על זה מיועד לעוף אבל שמתי את זה לתפוחי אדמה לא הוספתי שמן אלא רק את הרוטב עם תפוחי אדמה שקילפתי וחתכתי ,לא בישלתי לפני ,וערבבתי היטב בשקית חוררתי אותה וקשרתי היא לא היתה עמוסה מדי השקית מה שקרה לי ולא בפעם הראשונה עם שקית קוקי שתפוחי האדמה נדבקו לשקית חלק גדול מהם .מה לעשות כדי למנוע את זה? ובכלל הרוטב הזה לא יצא טוב באפייה. .. אשמח לקבל מתכון לתיבול בסיסי שטוב לירקות קשים בתנור כמו בטטה תפוח אדמה האם מלח פלפל שמן זית ונניח סויה יכול להתאים ?< יש לי די הרבה ירקות חלק קפואים ואם אני מאדה אותם למשל איזה תבלין או רוטב אפשר לעשות שיעשה אותם טעימים גם לילדים ולא משעמם כלומר לא רק מלח פלפל ושמן זית ואם אני עושה רוטב לירקות ולא אוכלים את הכל היום עדיף לשים את הרוטב בצד ? יש לי למשל שעועית ירוקה קפואה או אפונה וגזר קפואים ואני לא רוצה לעשות פשטידה מחר תודה וסופש נעים

ira m

New member
הילית היקרה

חשוב להוסיף קצת שמן זית או שמן קנולה כי ברטבים האלה יש הרבה סוכר או דבש מה שגורם לדברים שתיארת. לגביי הרוטב את יכולה להשתמש עם ירקות קפואים אבל לאכול מיד לא להשאיר את הרוטב לבאות

הילית111

New member
תודה

למעלה