ירקות קות קות

rastotman

New member
ירקות קות קות

אני רוצה לזרוע ירקות באדניות במירפסת- מה מתאים לזרוע עכשיו וישרוד גם אם אני לא מיתכוונת להשקות אותו בקביעות? עוד שאלה- יש דרך לגדל פטריות שמפניון כמו שבאות מהסופר בבית? אם כן, איפה משיגים זרעים/שתילים של זה ומה עושים כדי לטפל?
.

bel011

New member
לא יודעת לגבי פטריות אבל ירקות...

אפשר לזרוע אפונה ובצל וגזר,סוג הצמחים תלוי בגודל באדניות.אדניות עמוקות יתאימו גם לבצל וגזר וכו,בלכ משתלה יש זרעים וכתוב על השקיות מתי לזרוע ובאיזה עומק,כך שזה ממש קל.

Boojie

New member
לפטריות אין זרעים אלא נבגים.

אני לא יודעת בדיוק איפה משיגים את זה. בזמנו קראתי משהו בנושא, אבל כמו כל כך הרבה דברים, שכחתי...

מוטי בר

New member
פטריות כאלו מסובך מאוד לגדל בבית וז

ה מאוד מאוד יקר ומורכב ודורש מקצועיות רבה ביותר, כך שחבל לחשוב על כך בכלל. את כל השאר אין כל בעיה לגדל בגינה הביתית.

reuven4u

New member
פטריות

אני הבאתי פעם נבגים על מצע מהונגריה. ניסיתי - אבל לא הלך. הם צריכים תנאים מאוד מסובכים...

reuven4u

New member
למשל בהונגריה...

(המקום בו נולדתי לפני איזה 29 שנים...) יש מרתפים מיוחדים בהרים שמבחינת לחות וטמפרטורה מתאימות לגידול שמפיניון... השכירות של המרטפים האלו עולה המון כסף! כי זה די נדיר שהתנאים מתאימים לפטריות. (אני חושב שבארץ מגדלים אותם בתקועאלי תנסה לברר איתם...)

alon666

New member
הבהרה: פטריות אינן צמחים !! ../images/Emo187.gif

פטריות אינן צמחים והן אפילו לא קרובות של הצמחים. הן רחוקות מהצמחים לא פחות מאשר בני-אדם רחוקים מהצמחים. הפטריות הן איקריוטים בעלי מיטוכונדריות, חסרי כלורופלסטים, הטרוטופיים.

reuven4u

New member
איזה תמונה!!!!!!!

ממש יפה! הפחנו ל national geographic! גם לנו יש פטריות שונות מאלו ליד גזע עץ ישן

למעלה