ירקות כתומים

ירקות כתומים

שלום לכולם, לבתי בת החצי שנה יש תפרחת באזור הטוסיק מזה זמן מה. כל הטיפולים והמשחות לא עוזרים וזה חוזר על עצמו היום נאמר לי כי זה נגרם מירקות כתומים במרק! יש למישהו מושג לגבי זה??? אשמח לתשובתכם.

ענתש

New member
עובדים עלייך...

אכן תפרחת יכולה להגרם מרגישות - הרגישות יכולה להיות למשל לסוג החיתולים (אצלינו היתה פריחה נוראית עם פמפרס, מעבר להאגיס פתר את הבעיה), למגבונים או גם לסוג אוכל מסויים. אבל לא חייב להיות ירקות כתומים... יכול להיות כל דבר שנכנס לה לפה. מה שכדאי לעשות (מעבר למשחות...) זה: 1. לאוורר הרבה. זה אומר לתת לה להיות בלי חיתול כמה שאפשר. עכשיו קיץ, צאו החוצה,פרשו שמיכה על דשא בבית או בפארק (תלוי איפה גרים) ותורידי חיתול. 2. לשטוף במים ולא במגבונים עד כמה שאפשר. 3. לנסות לאתר את מקור האלרגיה ע"י הורדת גורם אחד בכל פעם ולראות אם עוזר - תנסי להחליף חיתולים (הכי נפוץ), להחליף מגבונים, להחליף אבקת כביסה, להוריד ירקות מהמרק כל פעם אחד ולראות אם משתפר. בהצלחה.

נועם@בת

New member
גם רופאת הילדים שלנו אמרה

שלפעמים הירקותה כתומים יכולים לעורר תפרחת ופטריה. ניסינו להוריד אותם אבל זה לא עזר לתפרחת
. נועם

מהיום שהפצפצון יצא מבית החולים

לא מרחתי עליו קרם נגד תפרחת חיתולים. רק פעם אחת כדי לנסות, הביאו לי קרם מיוחד שרוקחים בבית מרקחת והוא היה לא לטעמי. הדבר היחידי שאני כן מורחת עליו זה קרם טבעי שהכינו במיוחד בשביל הטוסיק של הפצפצון ובכלל? ברגע שהתחילה נקודה קטנטונת ואדומה? זה מיד העביר את התפרחת. לדעתי שווה לנסות להחליף קרם לתפרחת. לפעמים קרמים פשוט לא עוזרים ואולי להחליף יעזור. ובכלל כדאי לרחוץ את הטוסיק באמבטיה עם בלנאום שיעזור לעור המגורה.

dafgol

New member
כיוון קצת אחר

רזי שלי בן 7 וקצת חודשים. לפני מס' שבועות < בערך כשהתחלנו עם מו3קים> הוא פיתח לעצמו תפרחת מפוארת בישבנו המתוק ....שהפכה לפצעונים נוראיים וממש משהו לא יפה ולא נאה....קיבלנו משחות עם אנטיביויטיקה , סטרואידים ומה לא....אני כמובן בהתחלה חשבתי שאולי זה מהאוכל ושאר ירקות.....כבר ממש לא ידעתי מה לעשות מרוב כאב וצער על ישבו של רז.....סיפרתי לחברה שלי שתוך שנייה פתרה את סוגיית התחת האדום......החלפנו חיתולים ...עד אז השתמשנו רק עם האגיס וכשעברנו למידה גדולה יותר התחיל הישבנונצ'יק לפרוח ולהאדים....מהרגע שהעירה את תשומת ליבי ....עברנו לחיתולים אחרים < פאמפרס> נעלמו התפרחת הפצעונים האודם והכל..... אז לא קשור לאוכל האמת....אבל שווה לבדוק אולי הבת שלך רגישה לחיתולים שאתם משתמשים בהם.

למעלה