ירקות בתנור ,

erana28

New member
ירקות בתנור ,

שלום לכולם,

אני אשמח לקבל מתכון לירקות בתנור, זו הפעם הראשונה שאני הולכת להתאחד עם המטבח (פרט לחביתה של הבוקר) ,בבקשה אם זה אפשרי מתכון מפורט כתוספת לארוחה.

ולגבי ירקות מעודים האם ניתן להכין אותם עם תיבלון קל כי אחרת יוצא לא אכיל !

תודה.

erana28

New member
ועוד שאלה, מרק לקוסקוס

קניתי תערובת של קפואים בשקית - רשום מיועד לקוסקוס, איך אני מכינה מרק אכיל מכלל התערובת?

תודה.

IliAsh

New member
לא יודעת לגבי הלקט עצמו,

אני מניחה שמבשלים אותו במים רותחים בתוספת תיבול כלשהו-מרק עוף או הרבה עשבים כדי לתת טעם.
האם ע"ג האריזה לא מפורט המתכון?

orli997

New member
למרק קוןסקוס טעים

רצוי לקנות בחנות תבלינים חוואג' לקוסקוס זה תבלין בצבע צהוב מעולה ונותן את התעם המיוחד
בתור אחת שמכינה קוסקוס מדופלמת אני יכולה להגיד שכמעט כל מרק או רוטב הולך עם קוסקוס, אם יש לך לקט ירקות לקוסקוס
תתגני בצל ודלעת טוב טוב כבסיס למרק וזה כבר ייתן מרקם מתאים למרק

IliAsh

New member
אני מכינה ירקות בתנור

בלי מתכון מיוחד. פורסת דק יחסית תפוחי אדמה, גזרים,כרובית,בטטה,מוסיפה שיני שום וגם שורשים הם תוספת נחמדה.
מפזרת מעל הכל מלח+פלפל+אבקת שום+טימין+רוזמרין קצוצים+כמה כפות טובות של שמן זית, מערבבת את הכל ואופה ב190 מעלות 20-30 דקות עד שהירקות רכים.

באידוי הכל הולך לפי הטעם שלך. את יכולה להוסיף תבלינים טריים או מיובשים (ככה הטעם יותר מרוכז) ואת יכולה פשוט להכין רוטב לתבילה בסוף, כמו של אגרול או דים סאם.

בהצלחה
!

satr

New member
אנטיפסטי הולך?

ירקות : בצל פרוסות
פלפלים כל הצבעים פרוסות רחבות
גזר פרוסות
בטטה פרוסות

לפזר את הירקות בתבנית אפיה לצפות במעט שמן זית לערבב היטב לפזר מלח גס ולתנור

תנור חום גבוה אחרי 10 דקות לערבב לעוד 10 דקות .

מקווה שעזרתי
ורד

erana28

New member
תודה ושאלה אחרונה,

לגבי ירקות אין צורך בתבלינים פרט למלח?

ויש לי שאלה לגבי פסטה , אחרי הבישול אני רוצה לעשות עם גבינה מגורדת (במקום רוטב עגבניות) איזו גבינה כדאי לקנות?

ואיך מתבלנים את הפסטה? או רק גבינה מספיק? ומה מוסיפים מעל לפסטה שכבר מוכנה אחרי פיזור הגבינה, בזיליקון או שאני טועה?

satr

New member
אני שמה רק מלח ומעט שמן זית

יש אפשרות לטבל אין שאוהבים - טימין , פלפל שחור וכ"ד

גבינה בולגרית קשה הכי מתאימה

אצלי הילדים מוסיפים קטשופ
הגדולים מוסיפים מעט פסטו
או גבינת פרמזן מגורדת

מקווה שעזרתי

למעלה