ירפא א'

thebestdw

New member
ירפא א'

היום הייתי בירפא א, ונאמר לי שם שלתשובות הסופויות יקח חודשיים- שלושה עד שהם יגיעו.... השאלה שלי היא.... האם הם רציניים?!?!??!?!?!?!?!? לקח למחשב 3 דקות לחשב שעברתי את החלק הראשון (מתמטיקה, צורות וסימולטור...) למה הם צריכים 3 חודשים בשביל שאלון 300 ושאלון השלמת משפטים??? עכשיו הבעיה בכל הסיפור שבקרוב אני אמור (עם דגש על אמור) לקבל זימון לגיבוש חובלים... אבל עד שאני לא נופל מטייס אני לא יכול לקבל את הזימון של גיבוש חובלים, ועכשיו נוצר מצב שבו גם אם אני עברתי וגם אם נפלתי אני יאלץ לדחות את הגיוס באיזה חצי שנה (בערך) בשביל לעשות את הגיבוש.... (ואני לא מעוניין בזה). בבקשה תגידו לי שהם רק לוקחים לעצמם מרווח בטחון, ושהם לא באמת מודיעים אם עברתי או לא רק אחרי 3 חודשים... (אלה הרבה לפני).

FELIX inc

New member
האמת ../images/Emo122.gif../images/Emo105.gif

שמתימטיקה, סימולטור, וצורות, הם דברים חד משמעיים שאפשר לקבוע בשניות. שאלון 300, לא.
בכל מקרה כל הבנים שאני מכירה התחילו צוות אוויר בתחילת השנה / סוף שנה שעברה, וכבר התקדמו מאוד והגיעו לירפ"א ב' או שלב הגיבוש. אז אני מניחה שזה מרווח טווח מסוים.. כנראה שאם לא יודיע לך לפני- לא עברת. [אבל רק נראה לי
]

GUY1362

New member
לפי מיטב הבנתי ...

פסיכולוג אמור לעבור על כל שאלוני השלמת המשפטים ו300 וגם על ה20 עמודים האלה שאתה כותב על עצמך...וזה לוקח הרבה זמן כשמדובר בהמון אנשים

thebestdw

New member
ממממ

המיונים לא היו כאלו קשים.... למרות שפחדתי רצח שאני לא יעבור.... הסימולטור היה מיאש אבל בסופו של דבר אהבתי לעבוד עם המצערת =) קיצור אל תלחץ... יהיה טוב :)

אתה תקבל תשובה אחרי חודשיים וחצי.

חבר שלי היום הסתכל בקיוסק מידע אישי והוא ראה שהוא עבר את ירפ"א א'. וזה יוצא חודשיים וחצי מאז שהוא עשה את הירפ"א. זה לא נכון שאם לא תקבל תשובה מהירה אז זה אומר שלא עברת..ממש לא נכון! גם אצלי זה היה ככה, חודשיים וחצי עד שהודיעו לי. ובקשר לגיוס שלך, אתה לא תצטרך לדחות גיוס, תאמין לי שיש הרבה אנשים בדיוק במצב שאתה נמצא בו, אתה מתגייס בחודש 7 נכון? הירפ"א ב' שלך תהיה לפני פסח כי הגיבוש הראשון הוא בתאריך הזה (במידה ותעבור את ירפ"א ב' כמובן) ואם לא תעבור את ירפ"א ב' ישר אתה תקבל זימון לגיבוש חובלים (שאני לא זוכר באיזה תאריכים זה יוצא, אבל אם הגעת לזה דרך יום סיירות אז בתאריך שונה). בקיצור? ממש אין לך מה לדאוג חח יש עוד הרבה אנשים במצב שלך =] בהצלחה בטייס.

Kfozli

New member
יש גיבוש חובלים כל חודשיים בערך

ככה שאם לא תלך לגיבוש הקרוב יהיה גיבוש בפעם אחרת, לא תצטרך לדחות את הגיוס.

למעלה